Nelegalni hledani u nas?

Dobry den, slysel sem od pratel na slovensku ze snad by u nas melo byt hledani uz tak nelegalni jako v okolnich zemich. Je to tak?
A co ma znamenat tato stranka http://www.no-detector.info/ co znas delaji? I kdyz v mnohem maji smutnou pravdu.

in category Unclassified, created by Shpeck 10.6.2019 08:04

Hledani je legalni. Pokud ti nekdo vyhrozuje, tak budto ze se nekomu hrabes v zasetym, nebo ze je majitel a nechce aby jsi mu tam kopal duzny. Nelegalni je to pouze na archeolokalitach. Zkus pohledat ve foru a najdes mapku archeolokalit. ;-)

Tak toto ja vse vim a dodrzuju znamy kodex. Ale co ten web ma znamenat?

No to nevim, ale myslim ze si z nas nekdo pekne dela srandu. Ten web je zase vymysl nejakeho blazna. Rekni mi proc by nekdo takove webovky delal. ;-)

http://www.no-detector.info/

Tak jsem si odkaz otevrel. Podle me nejaka blbost, cele jsem to sice precetl ale nezjistoval o tom vic ani co to je za stranku. Podle me kachna od nekoho kdo nas nema rad, treba od nejakyho detektorare kterymu jiny vyfoukl poklad. :-)

Ty stranky jsou evergreenem. Vzdycky je někdo výstraha a pak se to strasne resi. Aby se zjistilo, ze o nic nejde. Vi se, kdo za tim stoji a kazdymu je to u zadele. Hleda se normalne, jak se vždy hledalo. ;-)

No snazim se momentalne o tom neco take dohledat a dohledal jsem stejny obsah te stranky na strankach Archeologicky ustav AV CR http://www.arup.cas.cz/?p=12890. Tak jsem z toho taky cely zmateny. :(

Jj, uz jsem to take nejak tak pobral. Koupil jsem si detektor a tesim se na prochazky s nim a uprime me ten clanek celkem zaskocil. Mam rodinu a nestojim o nejaky pruser. Ale brouzdal jsem netem po ruznych clancich a uz mam zase z5 svuj vitr v plachtach. Dekuji ;-)

Dodržuj hledačské desatero,chovej se slušně i když Tě majitel pozemku vykáže,nenič své okolí a hlavně si to užívej.Hodně krásný nálezů přeji.

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top