Otravové a policie

Zdravím komunitu, začínám a nevím jak to pořádně chodí. Setkal jste se někdy už s tím, že by na vás byl někdo agresivní třeba v lese? Že tam nemáte co dělat atd... A co pole? Opravdu každý hledáte podle katastru vlastníka a říkáte si o povolení? Co když je to státních organizací? Už vás někdo z pole vyhnal s tím, že je to jeho pozemek? Nebo naopak na vás zavolal bez upozornění benga? Jak s nima jednat, co říct, odvezli si vás už někoho? Děkuji za případné zkušenosti a zážitky :-)

in category Unclassified, created by Kelvi 10.2.2016 20:28

Teda musím říci , že to dříve bylo horší jak dnes a to nebyla taková mediální hustota jako dnes :-)
Kopu od ledna 2019 a na pohodu snažím se nebýt viděn a pokud možno nebýt slyšen :-) Občas chce někdo věděc co jsem našel a dokonce jeden starší pár říkal ,že támhle na okraji lesa byli lágry
Vždy když kamkoliv jedu a vidím traktor na poli zastavím a jdu si pokecat , zeptám se , když je v traktoru zaměstnanec vezmu si na majitele pole telefon a zavolám mu . Jen jednou měl problém s archeo lokalitama , ale ty u nás nejsou takže v pohodě. Minulý týden se na nás se synem přijela podívat policie zřejmě na udání nějakého blba....byl jsem v klidu na poli 2ou kamarádů vlastníků...tak jsem na tu dálku policejní auto pozdravil zvednutím detíku nahoru a po chvilce odjeli. Vše o lidech když vidím kde jsou schopni hledači kopat co po nich zůstává ....nezahrabané díry , bordel vykopaný leží vedle atd...seberu , zahrabu a pokračuji dále. :-) :-)


Back to chat

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top