Pomoc - Tesoro Lobo SuperTraq

Zdravim vsetkych, chcel by som Vas poprosit ci by ste mi neporadili ako na Tesoro Lobo SuperTraq. Ako mam postupovat pri zapinani detektoru a jeho odladeni. Najlepsie cely postup v odrazkach.
Mam sice pekne nalezy, ale kopem aj velke kusy zeleza.
Niekedy sa mi podari ho odladit tak, ze velke zeleza nenachadzam na tej istej lokalite kde ich nachadzam.

Vdaka

in category Unclassified, created by Zapo 8.10.2014 10:01

Já chodil téměř vždycky: Normal soil - Disc - Treshold 100 % - Sensitivity lehce nad 10 - Disc mezi 1 a 2,5. Nechával jsem to v tomto nastavení a nikdy nebyl problém. Velká železa (zvláště kruhového tvaru) se s Lobem občas kopou, nelze se tomu moc vyhnout. Některá se dají rozpoznat, ale některá ne a nekopat je znamená nechat si občas utéct nějaký hezký barevný nález.
Dovolím si jednu poznámku navíc - Lobo mi rušil mobil se zaplým internetem, a to i z batohu. Po vypnutí vše ok. Trvalo věky než jsem na to přišel.

Myslím že kluci to popsali přesně. Jen bych ještě vypíchnul tu diskriminaci mezi 1-2. Pokud budeš chodit vyšší,zapomeň na malé Ag šušníky... 8-)

Dakujem za odpovede, na zaciatku som chodil s disc 3-4, no teraz som uz chodil na 2-3.
Ale zaujimal by ma postup zapinania detektoru. :-/

To Zapo: nastavení diskriminatoru určitě lehce pod číslo 2. Každopádně je dobré na začátku hledání detektor zapnout v All Metalu a párkrát se sondou přilížit a zase vzdálit od půdy. Prostě zapumpovat, nic při tom ale nenastavuješ ;-)

Jen na to zareaguji, pořád mi uchází smysl proč to dělat, když má v DISC módu automatický režim odmítání mineralizace, stejně jako např Cibola. Lobo bere informace z výstupu z Allmetalu? Díky za osvětlení

Zdar. Tento postup je přímo od konstruktéra p. Giforda. Prostě na začátku hledání zapnout detektor v All Metal a párkrát zapumpovat. ;-)

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top