Prasata

Dobrý den,nemohu si pomoci,ale jsou mezi náma sprominutím blbci,kvůli kterým nás slušné detektoráře vyhazují z polí a luk.posuďte sami někdo si vyšel na pípačku na Moldavu a nechal za sebou nezakrytý výkopy,pohozený kusy železa,no prostě spoušť.Tak teď se ani nedivím,že mě vyhodily z Mníšku,Malého háje,Nový vsi v Horách.chtěl bych tomu ho....du poděkovat,a doufám že takových je mezi náma co nejméně.

in category Unclassified, created by Henri 15.4.2020 19:22

Také se tam jednou za čas stavím a nestačím se divit, co se tam pohybuje za čuňáka. Samozřejmě se to po něm snažím zakopat. Bohužel jsem ho nikdy nedopadl při činu.

Ahoj a já mám zase Teda zkušenost jinou. Zahrabavam za sebou fakt pečlivě. Jsem začátečník a učím se za domem na louce. Tak dneska jsem vyšla a nestačila se divit. Všechny díry vyhrabany. Že by to byly divočáci? To se mi nezdá, spíš si myslím, že mě sleduji sousedi a normálně ty poličky vykopli. A to byla prasečí a největší. Jsem docela zklamaná. Díky za vyslyseni🙈

Fuj mám tam hrubku, byli byli.. Dekuji

Nemusí to být zrovna sousedi, mám stejnou zkušenost a viník byl - pes :-D
Cítí lidský pach, a očekává něco dobrého k jídlu. Tak hrabe. A že otočí velkou drnovou poklici - měl jsem novofundlanda, takže vím, co velký psisko dokáže.
Je teda fakt, že když jsem druhý den ráno ráno uviděl louku, málem mě ranila mrtvice....

Ty díry vyhrabe divoká zvěř :-)

Dneska tři mladíci oblečení jak do obchodaku pěkně v zasetem. Možná by bylo dobré každého, kdo si koupí detektor upozornit na slušné chování. Jinak nezahrabane díry jsou čím dál častější. Holt nastupuje nová generace😟

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top