Přezdívky

Přátelé, kamarádi.
Jen mě tak napadlo se zeptat, proč a jak se zjevily naše nicky,nebo po česky přezdívky.?
Třeba, ať to otevřu ,já ji mám po svým dávno nezvěstnými čoklovi.
To byl takovej borec, že na něj myslím dofurt.
Benji uměl lýzt na stromy a když ho jednou srazila dvanacettrojka,tak sem ho našel na místě úrazu, páč se motal furt dokola, jelikož byl zlomenej do pravyho úhle a tak nemohl utýct.Uměl i mluvit a tak za mě občas zaskočil na základku s brašnou na hřbetě, soudružka učitelka to schvalovala,boť byl zdatnější na chemii a matiku než já.Posleze odešel,sestrojil si ponorku a po Jeřici odplul a pluje někde kolem Tasmánie podle posledního pohledu.
Tak pokud potkáte mluvícího psa... není to Fík,ale Benji.No a zpět k zadání. :-D :-)

in category Unclassified, created by Benji 6.10.2019 17:54

Zeronico.Je to vlastně nic.Zero,nic,o.Zero=0,nic=0,o je jako nula.Jednoduchý ne? :-D :-D :-P

Jelda ?? přezdívka od malička :-)

V osmdesátkách jsme jako kluci chodívali hrát videohry do takových těch pojízdných autobusových heren. Pamětníci jistě budou vědět. A že jsem byl dobrej :D často jsem se probojoval až do toplistu. Jenže v těch předpotopních mašinách se daly u skóre napsat jen tři písmena. Zkrata příjmení Vlček - Vlk se přímo nabízela, jenže nějaký borec mi jí už zabral a tak jsem tam šupnul dvojité "w". No...a už mi to taky nějak zůstalo :)

Waffen snad ani nepotřebuje vysvětlení. Je ještě z dob mého druhoválečného detekování. A jak se tak pohybuju historií tak se utvrzuju v mém přesvědčení, že dějiny se psaly zbraněma a ne metálama.

... To ja mel takhle na obed jednou spagety a u toho jsem potreboval vymyslet nejakou prezdivku... :-D

Jerry=Jarda a malý oči jako myš 68r.v. :-P

Bárt, přezdívka, kterou má odjakživa můj táta a jelikož jsem jeho syn tak mi tak většina lidi řikalo a říká i nadále, zde jsem ale jakožto jelimán špatně vyplnil políčko, nebo nevim kde se stala chyba a zmenit to už nejde :-D :-D

ještě dodám, že je to zkratka příjmění, ale to každému jistě dojde :-D

Postava z filmu, kterej mám opravdu rád, hraná hercem, kterýho mám moc rád.
Monty Python a Svatý grál, vesničan (John Cleese) obviňující "čarodějnici", že ho proměnila v čolka (Newt). Ale už mu je prej líp.
Film jsem viděl poprvý před lety na Silvestra na dvojce a pak do druhýho dne ještě šestkrát. V kuse. Jediná pauza byla při přetáčení kazety. Vřele doporučuju. V původním znění. :-D

No paráda kucí.
Zbožňuju svatej hrál a pajtny vůbec a toho sem si nevšiml.Doplním.😄😉
Zeronico,napadlo mě to.😄😁😊.
Bart je jasnej.😀Waffen taky,Jelda moc ne,ale je to náš Jelínek pravdepodobně.
Špageta se přiznal.☺️
Jerry je Jaryn,Vlk má už odehráno Fénixe a já jdu slavit kamarádce neurozky(pro neznalé,.. už ji táhne na pádě,tak,tak).
A abych nevynechal c4llixe...😉!!?
Hroznej Nick.😁😁

Obituary luxus,Carcass,Death,Kanibaly apod...
Dneska už jen Evu a Vaška,do toho ňáká flaška a zase kecám. :-D
Pepa Lábus a jeho.... rádio bííít.

Pár hodin dědečkem a už je z něj notor :-D.
Tak gratulace, i když jsi nepřispěl ;-).

To bylo na ramireze o:-)

Kluci tak fakt možná ne s ůplnou jistotou příští Mistr :-D a díky

Rád bych o svém nicku napsal také něco tak vzrušujícího. Jako, že jsme ho dostal při svém mnohaletém pobytu v Emirátech, kde jsem se narodil co by nemanželský syn jednoho z ropných šejků... ale Elmara je prostě jenom "Elektrikář Mára" ;-)

No konečně, jsem spekuloval, že je to blbě napsaná almara, jako že kredenciózní typ viš? :-D

No, přezdívku mám ještě z Dukly. Pro většinu těch vojáků byl obor "Mechanik měřící a regulační techniky" něco zcela neuchopitelného. Tudíž co že to vlastně děláš? Pájka, kabely jasně...elektrikáře :-)

:-D :-D :-D

Máro to by nenapadlo ani odborníka :-D
Teď jen proč je Pilot pilotem a Tačud Tačudem.🤷?

Ramirez,... gratulujeme a kraulujeme za Tebou.Otevři bránu.

Já mám příjmení Macek a tak mi na základce říkaly nejprv medvěd pak to zkrátily na medis .Hledal sem do nicku nějakého medvěda a když sem narazil na toho medového tak se mi zalíbil a šup s ním sem.Někdo si myslí že mám něco společní s medem ale to je jen klamání nepřítele :-D :-D :-D

Pifík to byl nějaký pes v ABC okolo roku 1978nebo 79,prej že sem v té době vypadal jak ten pes,začal mě teda kamoš říkat pifine a tak to zůstalo,no furt lepší jak kamarád hledač má přezdívku čurák,za sprosté slovo se omlouvám ale je to pravda.Nejhorší je že nám co mu tak říkáme už dlouho to ani nedojde ale nechtějte vidět ty obličeje když na něho přes obchod v elektru volá kluk,hej ču.... co si bereš za baterky do detíku? To sů pak ksichty lidí kolem fakt na fotku :-D :-D :-D

Tuhle přezdívku používám strašně dlouho už ani nevím jak vznikla. :-D :-D

Mně tam nevlezlo celé Hary Martínek, což byla moje přezdívka na učňáku. Hary od prvních 3 písmen mého příjmení a kámoš Randžes k tomu přidal Martínek, což byl dohromady nějaký džudista nebo podvodník nebo tak nějak známá osobnost. Prdel byla, že mě oslovovali Hary, ale ve třetí osobě i v mé přítomnosti to bylo vždy komplet Hary Martínek... 8-)

:-) :-) Taky mi rikali formule a Kroo je kratsí.
;-)

Tak to my jsme k přezdívce přišli díky Lovci :-D V té době Marek Lovce pokladů stavěl a vytvořil klub. My jsme si jeli pro nějakej detektor po domluvě s Markem , kterej byl v té době ještě zaměstnanej a v práci , tak nám detektor vydávala doma Jana. Zeptala se , že vytvářej klub a jestli se nechceme zaregistrovat a že nám může registraci rovnou zařídit a že to chce nějakou přezdívku-nick. No v hlavě jsem rovnou zamítnul přezdívky z mládí jako Kocour,Hezoun,Vrah a Pornograf :-D :-D :-D Říkám tak když děláme taky tu keramiku , tak třeba Habáni..... A už nám to zůstalo ;-)

nebyl jsem tu asi rok, a tohoto tématu jsem si všiml no, to je jednoduché: Yura proto, že "J" už bylo obsazený :-D ;-) (a už 10 let to používám na jiným diskusním webu)

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top