Prodeje a výměny zánovních detektorů

Soukromá inzerce hledačů, kteří chodí na Lovce pokladu. Lovec pokladu nenese žádnou zodpovědnost za fakta uváděná v inzerátech. Oficiální bazarové detektory testované v prodejně LP najdete v sekci bazar v eshopu.

in category Detectors - unsorted, created by Elmara 22.10.2012 19:04

Mám na predaj x-terra pro veľmi málo používaný stav nového s krabicou. Cena 250€

Na základě dohody s paní Š. vkládám za ní inzerát, protože ona nemá po úmrtí svého manžel tuto možnost. Její manžel zemřel nedávno náhle a zbyl jí po něm detektor kovů EQ900 vč. 6" sondy. Detektor byl venku jen 2-3x, je tedy téměř nepoužívaný, stále v orig. krabici. Zakoupen zde na LP osobně dne 26/9/2023. Původní cena 29.490 Kč, nyní v nabídce za 25.000 Kč. Při rychlém jednání možná sleva dle dohody s paní. Prosím případné pouze vážné zájemce, aby paní zkontaktovali na tel. 705211207 a dohodli se spolu. Já jsem pouze zprostředkovatel, tudíž žádné podrobnější informace, než jsou uvedeny výše nemám a nemá tak cenu mi psát do obálek a ptát se :) Děkuji za pozornost :) Tacud

Predám Minelab EQUINOX 800. Kúpený 6/2019. Ako nový ,použitý 4x . Sluchátka bluetooth , nabíjačka a krabica. Cena 550€. V prípade záujmu píšte mail info@fixglass.sk

Nabízím k prodeji Minelab Equinox 600. Byl v terénu snad jen 10krát. Zakoupenej v Jílovém 12.2.2021. Sluchátka bezdrátová + drátová, origo krabice atd. Cena 10 tis Kč

Prodám cívky na Garrett ace 250 a Garrett GTI 2500. Základní cívka 6,5x9´´ ace 250 za 500 Kč (je celkem potlučená, ale pořád funguje). Hloubková cívka k ace 250 S.E.F. 10x14´´DD (25x35cm) za 1500 Kč (cívka je jako nová). Poslední cívka je základní 9,5´´ ke Garrettu GTI 2500 za 2000. Zájemci piště do zpráv.

Prodám sondu Coiltek 15" pro Equinox. Velice zachovalá, používána jen velmi málo. Cena 4.000,-

Prodám cívku Coiltek 14x9" (37x24,5 cm) pro detektory kovů Minelab Equinox 600/700/800/900 a X-Terra PRO, ELITE.
Pořízena 12/2021.
Cena 3.500 Kč
Ostatní skrze SZ.

Sleva na 3.100 Kč

Sleva na: 2.900 Kč.

Poptávám dohledávačku xp MI4. Kdyby měl někdo na prodej :-D

Zdravím.
Poptávám ,zda nemá náhodou někdo na prodej Fishera F75 Ltd V2.0 v dobrém stavu ? Za solidní nabídky předem děkuji 🙏. Nejraději osobní převzetí.
A ještě sháním bezdráty na xterru pro ML 85 za rozumný peníz . Pokud možno z ručky do ručky také.😁

Na international detector centrále mají teď jeden za 349EUR ;-)

Děkuju za info🙏

Ahoj chlapi, prodám Equinox 600 v luxusním stavu, koupen 2023, prakticky nechozený.
Osobní předání okres Brno-Venkov východ/sever.
11 000,-

Pište do soukromé zprávy zde.

Škoda🤷. Dík

Tak už pouze sháním bezdráty sluchátka ML 85 na Terru pro. Děkuji🙏.

Mám

Mám modul Minelab VM 09. Kdyby byl zájem

Zdravím. Děkuji za nabídku🙏,ale je to trošku daleko do Radějova a já chci pouze osobní předání.

Vše neaktuální,děkuji za nabídky.

Mám záujem cena

Polovinu ceny

Z jiného soudku, nevím kde se mám jinde zeptat... Prodává někdo splav na rýžování zlata? :-D

Mám záujem o modul wm09 pozor nie wm08 ale wm09. Viac mi pošlite do obálky SZ

Koupím ctx3030 kolem 20 tisíc... :-)

Prodám cívku Coiltek 14x9" (37x24,5 cm) pro detektory kovů Minelab Equinox 600/700/800/900 a X-Terra PRO, ELITE.
Pořízena 12/2021.
Cena 2.700 Kč
Ostatní skrze SZ.

keby niekomu nesadla cievka manticore M9 odkupim za rozumny peniz plati stale viac do obalky

Ahoj. Je tu někdo , kdo ještě vlastní starší analog Tesoro Lobo ST ? A prodal by jej za rozumnou cenu. Podmínkou je slušný stav a funčnost. Třeba i jen řídící jefotku bez sondy. Díky.

Krásný den přeji.
Mám doma Vámi shaneny detektor Tesoro Lobo Super Traq.
Jsou k němu i 3 funkční cívky a jedna nefunkční.
Představuji si 10.000,- Kč
Pokud máte zájem ozvěte se

Krásný den přeji.
Mám doma Vámi shaneny detektor Tesoro Lobo Super Traq.
Jsou k němu i 3 funkční cívky a jedna nefunkční.
Představuji si 10.000,- Kč
Pokud máte zájem ozvěte se

Dobrý den. Děkuji za nabídku. Cívek mám několik, další už nejsou třeba... pokud by byla jen jedna a cena do 6 tisíc :-D, pak by to bylo pro mě zajímavé. Vím, že dnes už jsou mnohem lepší detektory, ale pro me je to spíše otázka nostalgie a vzpomínek. Děkuji.

Ahoj ✋. Mohl by se mi ozvat kolega Winston Wolf? Ohledně Loba. Ztratila se mi naše korespondence. Děkuji.

Koupím XP goldmaxx power nebo Fisher F75+ /LTD za případné nabídky děkuji.

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top