Rutus Proxima - Argo

Nikde jsem nenalezl objektivní zkušenosti s těmito detíky.
Chci pořídit do rodiny ještě jeden, něco co by šlo trochu, nebo hodně :) hluboko, ale zas aby mi to nešlo hluboko do peněženky :)
Co by jste radili? Ktere detektory chodí na polygonech nejlíp?

in category Detectors - unsorted, created by Karlos2 5.7.2011 01:17

Co zkusit Golden Mask.Mám ho a jde docela do hloubky.Ale teprve sním začínám,ale už jsem ho zkoušel vedle jiného detíku a uspěšně.Toť můj názor.

Ahojky,¨
co vím, Rutus prodává v ČR firma Zdenek Moltaš metal detektor, zkus mrknout tam, je tam na něho kontakt tak pokud mu brnkneš, objektivně ti k tomu něco řekne. čau Desy. :-)

nj, ja ale tam musim videt ID :)

Tyjo, já si nemyslim, že by Rutus Proxima byl moc dobrej nápad... Jsou to polský detektory a český prodejce v žádným případě objektivní asi nebude, protože když si zadáš hledat rutus na you tube, tak uvidíš nějakýho maďaro-slováka s kamerou, jak fanaticky obdivuje pana Moltáše, kterej má "nejlepší" detektor na světě atd. atd. a že on je vlastně skoro něco jako bůh mezi hledači a když sem viděl, jak Poláci ukazují dosah tohoto detektoru na autě na parkovišti, tak sem se smíchem málem po.. ;-) Nevim no, já bych z toho měl asi trochu strach a myslím si, že je tady na Lovci mnohem více kvalitních detektorů než je Rutus 8-)

Mám Rutus Argo a velká spokojenost!!!!!

To Tonda XXX: chtěl bych se na něco zeptat, protože je to takový neustále opakující se lovcopokladový jev.

Na lovce přijde hledač, je tady dva tři dny. Do detektoru si napíše Tesoro, C.Scope nebo Minelab prostě něco co děláme. Následně začne psát jak je zamilovaný do Rutuse, XP nebo Tekneticsu. Neopomene ale napsat, že ty co tady ty značky prodávají stojí za h... , aby to jako bylo košer.

Zajímalo by mě proč se takové věci dějí. Protože tomu jako hloupý elektrikář nerozumím? Na lovci si může každý napsat s čím hledá a proč a nemusí kolem toho dělat žádné tanečky. Nemusí se tvářit že chodí s tím nebo tím a nikdo tady nic nemaže pokud to tedy není nějaké inzerce nebo víra v návrat nějakého rudého nebo hnědého vůdce.

Tudíž pokud jsi hledač, chovej se normálně a nemusíš nic předstírat nebo hrát. Tady jsi na lovci pokladu tak buď prosím v pohodě ;-)

Rád ti odpovím Tesoro tam mám napsaný protože to je moje srdeční záležitost byl to můj první detektor který jsem v roce 2003 koupil.A ted k tomu proč haním nějakého prodejce je jednoduchý důvod prostě mi připadá divné se doprošovat prodejce o nějaké informace kterých jsem se do dnešního dne ani nedočkal tak třeba to byl jeden z důvodů proč jsem Rutuse koupil jinde.Nejsem zamilovaný do Rutuse,ale fakt mi vadí když čtu názory lidí je to polák to nebude dobrý.Já osobně si myslím že za 12700kč co jsem ho koupil čr je moc dobrý a když mi někdo v testu ukáže něco lepšího za podobný peníze tak rutuse prodám a koupím něco lepšího.Dost mě mrzí že u nás se nikde člověk pravdivě nedočte jak to opravdu je.

nooo ty budeš asi detektorář jak já jaderný fyzik tvoje hodnocení že detík je z Polska to musí být shit co na to říct testoval jsi ho?víš vůbec o něm něco?nebo jsi jen další debil ovlivněný reklamou a čím drahšší tím lepší?Takových Vás je spousta, ale jen dál kupujte mrdky vyrobené v Číně pod hlavičkou tak známých perfektních detíků které jsou inn a kdo nemá značku není detektorář!!!!!Takže závěrem mladej než napíšeš něco tak aspoň zapoj to co máš na krku a pak piš!jinak Všem přeji hodně barvy a příjemný lov 8-)

Neznám ani ty detektory ani toho pána, ale stačí si pročíst jeho web, podívat se na videa a výsledný obrázek mi tedy opravdu sympatický není :-/

Tady si o něm píšou vlastníci..co si ho koupili povětšinou v Polsku..Tak nemají s panem M nic společného.
..............................................................

http://www.zachis.estranky.cz/clanky/zde-piste.html

Od pana M. prodejce to hodnoceni asi opravdu objektivni nebude, tak jsem myslel, ze by tady nekdo napsal nejake zkusenosti. Kluci na tom webu si jako nestezujou, ale kdo si stezuje na svuj detik, ze. :)
nasel jsem ze to je okopirovanej starej whites. Asi se na to vykvajznu, ale zase me laka ta cena, v polsku se da sehnat v prepoctu za 9000.
Tak ja nevim co bych koupil. U gareta 2500 je prej slozite nastaveni a jeste ta cena... a whitesove taky tak. Kdyz uz bych se prastil pres kapsu, abych potom nebrecel.
Jsou nekde nejake srovnavaci testy, ktere detiky jak separuji a jak jdou do hloubky atd.?

To GTI 2500 nevím zkouššeli jsme kačku ve 30cm nejdřív to kámošovi nebral tak ho poladil signál byl,ale hlásilo mu to železo :-/ ESII s seefkou 12x10 to bralo jen taktak a E-Trac ten má ještě 5cm rezervu 8-)

:) to je supr. A ktery detektor bere korunu ve triceti cm a hlasi barvu a nestoji tricet litru?

To ESII jak tam oněm píšu ;-)

Pokud chceš do hloubky tak jde hluboto Tesoro Tejon a pokud se vezme se sondou Detech 12x10 tak u nás v Jílovém si šahnem ke 40cm. Hluboko jdou také Golden Masky. Jinak k polskému detektoru... je to opravdu okopčenej starej Whites. Výroba je jeden polák v garáži. :-(

Karlos, klid. Koruny tu hledá málokdo, a kdo by se chtěl zabejvat kopáním jam pro stromky.... Je to celkem nějaká divná diskuse, hledej čim chceš. Přeju pohodu.

Rutus Argo jí bere ve třiceti úplně v klidu rád předvedu.

Na polygonu máme koruny do 28cm. Zatím ji tam žádný Rutus nevzal, těším se že budeš první. Můžeš se zastavit kdykoli, jsme v Jílovém každý den od 9:00h do 18:30h a hned můžeme jít testovat. Alespoň budeš moc porovnat na různých cílech to Tesoro co máš psané u nicku vedle Rutuse?

Koupil jsem Tejona a musím uznat že je super jednoduchost nastavení a hlavně dosah!Argo chodí taky dost hluboko ale složitější nastavení.

Ještě se neudržim k těm polygonum. Tam to chodí vesměs všechno, ale venku se nějak cílům pod cívku občas nechce.... Takže tak. Na dobrý lokalitě to jde s každym. A tohle je skutečně jedinná objektivní informace vo který vím. Pěkné lovy. P.S. je mi jedno čim vyhledáš zahrnutej kanystr v půl druhym metru....

Ale ja jsem celkem v klidu, zejmena když není stará doma, jo myslel jsem že te vytahnu sem na odpoledne, nebo že by jsme se domluvili někam jinam, ale ja nemužu na celej den, jak vy chodíte. :-( Asi se mi to teda nepovede.
Z5 k detikum, s fišerem jsem nikdy nenašel kolečko hloub jak v 15-20ti cm, tak si říkám, když budu kupovat domu druhej detík, abych mohl chodit se synem, zatím nosí rýč :), tak že bych mohl mít detik, kterej najde kolečko i v 25-30ti cm.Nebo tam už nerostou? :) :-)

To víš že rostou i tam. Chodíme i na půl dny, tak prostě sleduj Havlbrodsko, a koukej najít něco pěknýho, ať se pokocháme v nálezech. Rádi tě mězi sebou uvidíme. Uvidíš s náma v akci rlzný strojky, od minelabů přes "tektoniks" ke Garrettum a různý různě postrojený Tesora, a prostě zjištíš, že všechno má něco do sebe. Fíša je fajn detík taky. Je to i o klice, a potom ... potom se uvidí. :-D

Já se snažil kontaktovat pana M,poslal jsem mu dva emaily ohledně detiku Armand o který jsem měl velký zájem,je taky polský jako Rutus a dle recenze pana M s velkým dosahem.Ale pan M mě ani na jeden email neodepsal,tak jsem koupil detík tady na lovcích,kde nebyl problém s radou a výběrem.Jak jsem psal na začátku,mám Golden Mask 2 a jde do hloubky.Dnes jsem asi v 30cm kopnul střepinu 3x3cm.Když se ho naučíš poslouchat a rozeznávat zvuky,protože je to analog,dá se sním vcelku spolehlivě rozpoznat barvu od železa.

Taky jsem psal panu M a také nic :-(

Jj, pan M bude zvlastni clovicek :-D
Myslim, ze nejvetsi problem rutuse bude ceskej prodejce. :)

Zdravím Karlose. Jestli si nejsi jistý s výběrem detíku,zajeď se podívat do Jílového nebo Č.Rudolce(to je pro tebe blíž)Tam se podíváš který se ti líbí a odzkoušíš si ho.Jak Mára tak i Libor ti rádi předvedou a ukáží co který detektor dokáže.Hlavně musíš vědět kolik do detíku chceš investovat.

No a my Ti zase na výletě řeknem jak jsou ty potvory záludný.... klacky, ne Ti zmínění hoši, prosím. Jinak za flašku Ti rozmluvim jakejkoliv detektor v jakýkoliv cenový relaci. V relaci k ceně je ale ta lahvička... :-D :-D za soudek rozmlouvám celýho tohohle vypečenýho časově nenáročnýho koníčka. . Jo, Bob Ti radí dobře, to je řešení.

Rozmluvit pacientování? No na to je ještě brzy a klacky mě klidně rozmlouvat můžeš. Mám i klacek na radioaktivitu, heč, tady okolo jsou pěkný uranový doly, mám už nálezy :)))
Jen se s nima tak často nemazlím. :)
Tak kdy mě sebou vezmete, bych vyrazil tady na Bí... - Sob...., tam snad chko není, nebo tady okolo jsou taky lokality od vojny přes kolečka až po kelty. Na celej den ale nestiham, mam bohužel moc práce. Takže bych dojel je tady okolo. Na podzim by mělo být lépe, bych vypad určo na celej den.
Jak se tady normálně najde vlákno Havlíčkobrodsko? Hledám ho přes Googla :)

Rozmluvit pacientování? No na to je ještě brzy a klacky mě klidně rozmlouvat můžeš. Mám i klacek na radioaktivitu, heč, tady okolo jsou pěkný uranový doly, mám už nálezy :)))
Jen se s nima tak často nemazlím. :)
Tak kdy mě sebou vezmete, bych vyrazil tady na Bí... - Sob...., tam snad chko není, nebo tady okolo jsou taky lokality od vojny přes kolečka až po kelty. Na celej den ale nestiham, mam bohužel moc práce. Takže bych dojel je tady okolo. Na podzim by mělo být lépe, bych vypad určo na celej den.
Jak se tady normálně najde vlákno Havlíčkobrodsko? Hledám ho přes Googla :)

Karlos2,odkud jseš,jestli to není tajný.Ohledně UD.

HB je ve forech o hledání tady, na 3 nebo 4 straně, odtlačujou ho mikrofóra spíše chatovýho typu.

Nj, jako treba tohle tema, co? :-)
To je spis pro admina, ze jeste neudelal poradny forum na phpBB.

Tak ja náhodou Argo mám a mám aj verziu 2. A bol by som s tvojim vyjadrovaním trochu opatrnejší. Mal som aj Solarisa a viem o čom píšem. Že by si ty s tou tvojou 150 vedel niečo o kvalite, tak nad tým by som sa trochu zamyslel. Ak niekto chce z akých koľvek dôvodov haniť niečí výrobok v účelových videách dá sa to bez problémov. Utlmiť všetky funkcie na detektore, neni problém. Ty si môžeš dať na to tvoje Acečko sondu ako čínsky Wok a aj tak by ti to Argo natrelo, že by si si musel dať obklad! o:-)

moje řeč kolego ;-)

moje řeč kolego ;-)

Samozrejme to patrilo Djklomfimu :-D

P.S. Všetky detíky mám z polska a aj všetky sondy čo k nim patria. Musím povedať, že šlapú perfektne. Nič nepropagujem, je to iba môj subjektívny názor. A keď som s akým koľvek detíkom spokojný, tak pre mňa za mňa, nech ho robia aj na streche! 8-)

Máš recht. :-D

Me to prave prislo jako docela funkcema nepreplacanej detik, pry kvalitni, hluboko jdoucí a za 9k, to argo je drazsi.
Tak nejaky konkretnejsi udaje z praxe sem dej.

Písni na mail mvelebny@zoznam.sk

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top