Samopal

Dobrý den, můj strejda mi říkal že jeho děda na zahradě zakopal samopal. Samopal nejprve promazal rozložil a zabalil do hadru.
Zakopaný byl asi v roce 1949. Co bych musel udělat, kdybych samopal našel?

in category Ammunition, weapons and battlefields, created by luba23 28.5.2017 07:33

Rozkopat zahradu!!! ;-)

Bud odevzdat na policii a nebo se s ním chlubit na internetu a oni si pro něj přijedou sami :-D

Nebožtík děda na zahradě zakopal dva který našel při osídlení a vyklízení baráku,nikdy je nikdo nehledal a vhledem k několika skleníkům a různému železu a hloubce už je nikdo ani nenajde :-P :-P :-P.

no správně by jsi ho měl odevzdat , ale vzhledem k tomu , že jak píšeš je v hadře , tak tam se už nebude dát toho dělat moc , bude to na ohrabky.

neměli jsme stejnýho dědu :-D ? udělal přesně to samé..hadr, vazelína, samopal a šup s nim do země :-D ..bohužel již bydlí v chalupě po prarodičích někdo jiný :-( - liberecký kraj

Jste všichni béčka,můj děda údajně na Ostravsku na zahradě zakopal kulomet :-P :-D ;-)

No, kdyby jsi našel zabalený samopal do hadru v roce 1949, nebo i kulomet, sotva by byl s originálním brynýrem :-). Ale určitě bych nález nevětral tady na LP nebo se chlubil u známých... :,-( o:-)

Složit,nabít a nechat připravenej na migranty

Ani jako vtip to není dobrý hele.

Hele sluníčkář :-/
To taky nebyl vtip

No kdybys ho našel a byl v dobrým stavu, tak si udělat zbroják skupiny "A", počkat na zbraňovou amnestii a pak ho zlegalizovat. :-)

Dostat A na zbroják je stejná šance jako najít zlatej poklad. :-)

Sorry napsal jsem blbost, zamněnil jsem sběratelskou skupinu A se zbraní A.

Môj pradedo vraj zakopal pištoľ na záhrade pod hnojisko. Ten pozemok bol predaný. Ak sa niečo také nájde treba to samozrejme nahlásiť, ale treba rátať s tým, že to pravdepodobne naspäť nedostanete a môžu z toho byť problémy.

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top