Detektory kovů Fisher

Vlákno pro uživatele detektorů kovů Fisher

in category Metal detectors, created by Elmara 21.2.2011 19:59

Zdravím, měl bych dotaz. Vloni jsem si pořídil Fisher 1236X2 a zajímalo by mě jestli to není vzhledem k jeho stáří moc retro v porovnání s konkurencí. Dle kladných recenzí na internetu jsem se pro něj rozhodl a odkoupil od kamaráda za myslím si že dobrou cenu. Jsem amatér a chodil jsem vždy sám nebo s dětmi. Před nedávnem jsem šel se známým a ten mě nadloubal,že to je starý ať si pořídím radši něco novějšího, lepšího. Ale po tom roce chození se zmíněným Fíšou jsem si na něj docela zvykl, myslím si že poznal, a baví mě. A můj dotaz zní: Myslíte,že se výše zmíněný detektor dá srovnávat s dnešními "novými" detektory a nebo se s ním jen zbytečně"trápím"? Nemám možnost zkusit si jiný detík a zároveň nechci kupovat něco"novýho" a pak bejt zklamán. Díky za odpověď. Tmar81

Že je detektor starý, neznamená že je špatný, chodim s cs4mx 6 let maximálně spokojen skvělý dosah super separace 8-)

Díky za odpověď,ale jde mi o vývoj technologií jestli v dnešní době obyč detík za 6k neumí víc, nežli tento starý ve své době výborný a nebo naopak jestli je pořád dobrý i v dnešní době.

Dobrý den začínám a pořídil jsem Fisher 1235-X dá se někde sehnat manuál děkuji :)

Nemáš spíše 1236?

ne 1235-x

https://www.youtube.com/watch?v=8UK4jwLNqXM

Tak to je hodně vousatá mašina. Bohužel, na to češtinu nemáme .)

jj díky

Zdar, na tento stroj v podstatě ani manuál nepotřebuješ. Máš tři potenciometry. První nahoře vlevo slouží k posunu frekvence. Detektor jede na 5,2 kHz; když posuneš doprava (+) tak se ti frekvence posune na 5,7 kHz a do leva (-) hodíš frekvenci na 4,7 kHz. Slouží k tomu, aby ses nerušil třeba s kolegou co má stejný stroj a nebo rušení. Snad to bude mít nějaký vliv i na dosah zlehka. Knoflík pod složí k zapnutí a k diskriminaci (potlačení želez atd.) Nastavení chce vyzkoušet který ti bude vyhovovat a je lepší spíš míň, než víc. Další knoflík vpravo nahoře je citlivost. Má vliv na celkové chování detektoru a dosh. Zkus nastavit na max jak se bude stroj chovat. Pokud bude "neklidný", stáhnout dokud se nezklidní. Poslední díra je na sluchátka :-)

super díky mooooooc :)

zdravím tak mi odešel potenciometr na zap a výp nemá někdo tucha jaký tam je? díky Fisher 1235-X :,-(

Zdravím, mám Fisher F22. Začal se sám zapínat a nelze vypnout. Musí se vyndat baterky. Máte nějakou radu co s tím?

Zdravím, jsem nováček a peru se z nastavením detektoru Fisher f 75.
Nemá ho tu někdo a neporadil by jak do spravně nastavit? Nebo nějaké to video v češtině.

tady-www.lovecpokladu.cz/home/jak-a-v-cem-je-fisher-f75-v2-0-jiny-a-lepsi-nez-puvodni-f75-7257

Moc ti děkuju. :-)

Zdravim,
Ukroutil se mi kabel v konektoru u sondy fisher, nevite nekdo spravne zapojeni kabelu?

Ahojte, jsem tu nový, zatím hltám každé příspěvky atd... Po mém zemřelém strýci zůstala hledačka a ja si řekl, že bych ji oprášil a vydal se za dobrodružstvím. Nemám zatím žádné zkušenosti nebo tak ( párkrát jsem s ním byl, ale to bylo, když jsem byl jěště mlád.). Prosím o radu, kdyby někdo měl stejný přístroj jako já , jestli by mi nevysvětlil co a jak. Jedná se o přístroj Fisher CZ5 QuickSilver. 8-) :-)

Ahoj na google najdeš manuály a překladač je i docela překládá ;-)

Ahoj koupím sondu z Fisher F75 e-mail pksg@seznam.cz díky

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top