Ví někdo jak je s hledánim v Polsku??

Ví někdo jak je s hledánim v Polsku?
Má někdo s tím osobní zkušenost?

in category Search abroad, created by spite 6.10.2013 15:00

zakázáno.i když se chodí

Z Polska za náma občas přijedou hledči (Krakow). Nálezy mají dobrý a moc to neřeší. Jsou to ale poláci, kteří znají místní podmínky. Jako cizinec nevím.

Osobně zkušenost nemám, ale jelikož dělám v práci s polákama tak vím, že po dohodě se soukromníkem na jeho pozemnku hledat můžeš, jinak je zákaz..

Hledat můžeš ale ne s detektorem a v některých určitých případech i tak potřebuješ povoleni vlastníka pozemku nebo přímo kraje !!

Na Polsko zapomeň, žádnéj orgán ti povolení nevystaví, již delší dobu zuří nevyhlašená válka mezi ČR a Polskem kvůli dolu Turov, v případě záchytu je samozřejmostí stráta detiku a mastná pokuta bratře 10000 zlotych, v horším případě separace na 48 hodín, kvůli zjištění totožnosti, není oco stát o:-) o:-) :-D

Pomalu 8let stará otázka,ale místní hledají dále. :-(

Já bych tam nelozil pro mně to nestojí zato pak potahovačky s policií a úřady :-( Ale jsou i odvážlivci

Jednou už se to tady řešilo. Před delší dobou. Někdo tehdy napsal, že jedině s někým místním, nikdy ne sám. Tolik rada. Osobně bych si asi nechal zajít chuť.

Jednoduše k Polsku je tam min.10prodejen a místní hledači budou strašně bohatí že?Pokutu můžu dostat všude zabavení detetektoru taky všude někde jako bonus i broky do zadale bez pokuty i s.Jenom trochu logiky když by to bylo tak ilegální a s tak obrovským průserem tak to asi prodejce neuživí.Z vlastní zkušenosti jsem bohatej Čech který hledá ve Francii kde je pokuta hodně mastná a taky je to ilegální a vlastně i na plážích.A proto je zde jenom 5prodejen a cca.150tis.detektorářů kteří používají detík jako tyčky k vínu.

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top