Jak doopravdy bylo - Kdo chce kam...

... aneb já na zasetém nehledám...

Ahoj

Původně jsem ani nechtěl na pomluvu a zveřejnění reagovat, ale dobré jméno a čistý štít je jediné na čem mi záleží, víc po nás stejně nezbyde...

Také jsem chtěl reagovat spoustou rozhořčených slov, ale uznal jsem že mi to za to nestojí a navíc jsem se po dokumentaci místa byl uklidnit v lese :-)

Takže mě to stálo jen trochu benzínu, času a nervy u pc než jsem to tu spáchal :-D

Takže v rychlosti-

foto č.1.-parkuji stejně, za mnou zbytky z balíků...

foto č.2.-foto místa kde parkoval na cestě oznamovatel...také to tam vypadá jako zaseté, že?

foto č.3.-sloupy skrz které mě fotil...

foto č.4.-včerejší díra v ZASETÉM OZIMU?

foto č.5.-údajně ZASETÉ POLE, před ním ZASETÝ OZIM, v pozadí dům kde mi paní která zrovna byla u louky na ní povolila hledat...

foto č.6.-zaseté pole je vysypaná řepka z loňska, navíc na části pozemku už je plánována výstavba...

foto č.7.- myslím že ani to že oznamovatel je Pražák, ho neomlouvá z toho, že toto považuje za obilí...a ještě tak oznamuje...

Zkopíruji jeho udání, kdyby snad chtěl bez omluvy smazat, abych já s tímto mým blábolem nebyl pak zde za blba :-)

Dnes jsme s drahou polovičkou vyrazily na nedalekou pastvinu.Necháváme auto na polní cestě a pomalu se vydáváme nahoru do kopce.A co najednou nevidíme:na druhé straně údolí stojí u okraje pole auto,,nám velice dobře známé"a postavičku mávající detektorem na louce u potoka. Víme kdo to je,tak to nějak neřešíme,Ale zhruba po hodince se postavička přesunuje naprosto bez zábran,nejdříve na jedno ZASETÉ POLE,kde chvilku chodí a po další půlhodince je najednou uprostřed ZASETÉHO OZIMU a evidentně mu některé zády nic neříkají.Spokojeně si chodí v vyrašeném obilí,kope a hrabe. No co dodat,nebudu jmenovat,ale předvádět se tady na Lovcích jako skvělý a úspěšný hledač a potom ,když si myslí že ho nikdo nevidí dělat tohle???

 

Jinak děkuji některým kolegům kteří mě znají nebo poznali, že nevěřili tomu co je psáno...opravdu bych byl totální blb kdybych hledal hned u vsi u silnice v zasetém... mám spoustu známých zemědělců od kterých to mám povolené dokud zelené neleze ven,ale většinou toho nevyužívám, nejen z tohoto důvodu...prostě si pár měsíců počkám...abych se nemusel předvádět jako skvělý a úspěšný hledač...to by mě v životě nenapadlo...nemám zapotřebí...

Jako napsat toto někdo o mě na FB, tak už mi buší pár zmagořených agronomů amatérů na dveře, omotávají mi detík kolem krku a zaráží rýč do řiti, jak je u sociálních siláků zvykem...a už i zde...

A kdyby to tam na místě aspoň za něco stálo...kvůli pár soc hliníkáčům a jedné první republice musím plodit takový sloh...

Takže očekávám u autorova výplodu omluvu kterou tam nechá aspoň týden a pak příspěvek smaže. Může i zde. Udělám stejně, aby generace budoucích hledačů nekroutili hlavami nad tím, jak se závidí nálezy, udává za neprokázené nevhodné hledání a tak... Nebo aspoň souboj na pistole za úsvitu :-D

Tvl, to jsem se rozvášnil :-D a to jsem se chtěl krotit...to asi ten vaječňák v kafi co jsem si dal na kuráž...

Tak lovu zdar a hlavně klid, stačí zajet a pokecat...

 

 

1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7 obilí?
7 obilí?
12 votes
12 votes

Post

Newt byl na prášky, Kurťák nevěřil a já stále čekám na toho bonsaie.
Dnes se nedočkám, neb udeřila moje hodinka ale zítra si to přečtu v práci. To je drama...

jo a ještě...díky kolegům kteří mě informovali do zpráv...do Klubu už moc nekoukám, to by to žilo vlastním životem a já byl vlastně odsouzený svým mlčením...že by úmysl? o:-)

bonzak na mě možná pořád má číslo ( já měl do dneška ) i zde jsme si občas psali, najednou ticho po pěšině...pražák ať si hledá v Praze, u nás ať jen seká zahradu!
tvl, vaječňák působí, končím a budu sledovat :-D :-D

Neserte mě, mám flašku Cabernetu v sobě! :-D (Teď ještě dva brufeny, asi kvalitní vínečko, či co...)
Maiku, za slohovku palec, Kurta si podám někdy u Vitoria. Dostane za uši :-D.
Jsem rád, že to tak dopadlo :-).

;-)do diskuse přes den jsem se nezapojoval,páč dokud člověk nezná situaci je to vlastně zbytečné a člověk se může šeredně spálit.Teď ještě záleží jak se k tomu kolega postaví.Z toho vrchu si opravdu mohl myslet že vidí oseté.Akorát si to měl jít na místě,řešit to tímhle spůsobem není opravdu nejšťastnější.

Tohle se mělo řešit mezi čtyřmi oči na místě.A ,že by Michal tohle udělal jsem nějak od samého začátku nevěřil.Bonsai to trochu nedořešil no.

No teprve teď jsem na to koukal i zpětně.Je fakt že z fotky z dálky pozná jeden prd jestli je to osetý pole,založená louka nebo to co zůstalo po kombajnu.Nějak ale nechápu tu snahu dělat(bonsai) příspěvek když stačilo zavolat(pokud má/měl číslo).

Já jsem to četl a nevyjadřoval se. Zdálo se mi i z těch fotek, že by se o zaseté pole jednat nemuselo ale spíš o nějakou travinu, nebo louku.

Jsem rád že se ukázalo že se jedná o nepravdivé nařčení..... Omluva by byla na místě.....

Doufám, že najde dost kuráže a koule na to, aby se omluvil (když už je měl na to, aby pomluvil - byť asi z neznalosti). 8-)

No a je to vyřešený, Maik je caik.
Chybí mi tady ovšem jedna důležitá věc a tou je řádná omluva ze strany bonsaie.
Já za sebe se Michalovi také omlouvám, že jsem se pod váhou nepravdivých informací domníval, že je chuligán. Není chuligán, je to slušný člověk.

Maik je cajk a bonsák je chudák,vlastně Bonsai

Řádná omluva nechybí,protože i když jsem tohle opravdu podělal nejsem z těch který by neuznal svoji blbost a dělal nějakýho mrtvýho brouka.
Takže Michale-velká omluva za všechny problémy který jsem tímto napáchal a i když asi tuším že mne pošleš někam-tak pokud budeš mít zájem jako přídavek k veřejné omluvě máš u mne jeden válečný nález,myslím že časem by ti mohl udělat velkou radost.
A samozřejmě omluva všem ostatním .
Jak říkal moje babička ,,když jsi blbej tak trp" tak teď trpím a spytuju svědomí.

Souhlas s panem OBI, nechte to bejt, jsou a byly horší průsery. Hlavně ať skončí ta virussrágora, ať se můžeme potkávat, ulítnout může každej.
Já jsem se jednou posral před bejvalkou a taky to ustála :-D. A že to byl průser a vidíte, nakonec jsem ji nechal já :-D :-P.

Tak,tak.Čo bolo,to bolo.Život jde dál.

Newt: Srandovní story, to já se před bejvalou jenom poblil a pochcal :-D
Vencu (Bonsaie) znám, je to pohodovej, fajn chlapík. Tohle byl od něj sice pořádnej kotrmelec, ale uznal, že se mýlil a omluvil se. Víc nic, Case closed ;-)

Přesně tak, já už bych se v tom také dál nevrtal.

bonsai, to je slovo chlapa - unáhlit se, nebo udělat blbost občas může každej, ale omluvit se, to dokáže jen někdo (podívej se třeba na toho pána na Hradě :-D ). Za mě - 👍

Trochu nechápu motiv celé diskuse. Kolik zvířat a ptáků přejde po poli a rozhrabe zeminu včetně krtku. Nehledě na kruhy v obili, které dělají krouzici labutě za dozoru žab. Odjakživa se chodilo v zasetych polích i nezasetych od doby utvoření holocenni vrstvy. Včera jsem si šel zabehat s novyma teniskama a přeběhl jsem hodně krajiny. Beham tak rychle, ze za mnou vzniká prikopova propadlina. Chudák zemědělec a železný pluh. Planeta patří zvířatům.

Vezmi si pilule Martasku o:-) o:-)

No Martasek to zabil 😂👍🏻

Je to hodně smutný číst takový věci, doba se hodně změnila, dalo by se říct, že se vrátila doba před 30ti lety. Takhle teď vypadá hledačský kolektiv a kamarádství, nakonec můžu být rád, že mi zdraví neslouží a už jsem nadobro dohledal, raději totiž budu mrzák než bonzák. Už se ke mě donesla i informace, že na jakési videokonferenci hledačů padly výzvy ZE STRANY HLEDAČŮ k bonzování na ostatní hledače a k volání policie pokud nebude dotyčný z jejich klubu. Přichází Detektortapo, aneb jak to zpívá Landa: krysy z kanálu nám vylezly!

https://www.youtube.com/watch?v=PvP2ehmq2wo

Co to má znamenat o:-) o:-)Kam to spějeme? o:-) o:-)

Ahoj Vašku
Nějak jsem na tuto kauzu už pozapomněl...jak jsem psal, jsem splachovací :-)
Jsem rád že jsi se tady nakonec ozval, i kluci to ocenili...
Tak napiš Elmarovi ať tvé příspěvky smaže a pak mi dej vědět taky nechám dát pryč, ať to tu nestraší a nežere gigabajty :-D
A když budeš potřebovat někdy proluxovat nějakou válečnou lokalitu tady u nás, tak se klidně ozvi... ;-)

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top