Rozfoukávač Homo Habilis

Rozfoukávač, ( vstup do jeskyně ) pravěkých lidí

Největší smetana bývá v přírodě.
8 votes
8 votes

Post

Tak zde se dostáváme k zjištění, že transexualita je stará jak lidstvo samo a člověk zručný používal červenou hlínu na rty již před 2 miliony let. To je hodně odvážné, z toho budou odborní profousové odvaření víc než z nějakého kříže z Milevska.

Na tobě se mi líbí Martasku jedna věc. Jedeš si svou lajnu rovně a přes mrtvoly.

Samozřejmě okr včetně hudebních nástrojů, např. krapniky nebo brčka.

Mozna by to mel videt Knížák.

Jistě. Věděli jak žít lépe než my. Taky tu byli miliony let a navíc měli jinou anatomii. U me to byli lepší pralidi nez lidi dneska.

Tak do hlavy bych ti vidět nechtěl. :-)
Možná za to jednou tvoje děti dostanou velký peníze.
;-)

Mám na tvůj "obraz" stejnej názor jako na Aquamana :-D.

(Nemyslím, že by někoho zajímal...)

Tak teď už jen to dílo zhmotnit do hlíny.

Asi ne. Už studuju jen obrazovou tematiku. Je to širší spektrum.

Najdi si definici slova IRONIE. :-D

To víš ze jo. Ironmane.
https://www.google.com/search?q=nejdrazsi+obrazy&client=ms-android-tmobile-cz&prmd=isnv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwih1cjlxK3uAhVDAhAIHRBjDNAQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=320&bih=454&dpr=1.5#imgrc=Yc6db6CYmhXHLM

Tvůj tam ještě není žádnej. Nevíš proč? :-(

A proc bych mel mezi nimi byt? Spousta lidi tam neni. Můžu namalovat něco kolem doby bronzový ze nepoznas nohu od kamene ci obličej od nálezu a zrovna to bude mít cenu.

A proc bych mel mezi nimi byt? Spousta lidi tam neni. Můžu namalovat něco kolem doby bronzový ze nepoznas nohu od kamene ci obličej od nálezu a zrovna to bude mít cenu.

Hele, ale teď vážně. "Sochy" a "obrazy" od Martaska se mi fakt eklujou, ale upřímně - ta ohnutá ruka tvora u ohně a levá dolní a pravá horní končetina potvůrky přibližně uprostřed, fakt dobrý. Nevím proč, ale tyhle tři detaily ve mně vyvolávaj kladný pocity.

;-)

Je vidět ze jsi mimo. Tyhle hominidi a předchůdci člověka měli jinou konstrukcí včetně chůze. Dokonce i opice mají jinak uložené klouby i dlaně. Mimo to spousta malířů i znamych ani do takových detailů jako ja nechodí.

Člověk tě pochválí za stínování a vymazlený detaily a ty to bereš jako útok? :-O

Náhodou, já vidím pokrok! Kolegovi jsem posledně kladl na srdce, kterak malíři dosahují zelené barvy a vidím, že se poučil a už také používá kombinaci modré a žluté stejně, jako velikáni plátna! První nesmělý krůček byl učiněn a o tom to přesně je! Vidím výrazné zlepšení v použití barev, takže ode mne palec a pochvala!
Koncepce je věc docela jiná a styl, kterého se snažíš dosáhnout není a troufám si tvrdit, že ani nebude tvoje parketa. Nastuduj si díla impresionistů, zejména to, jak v obraze používají světlo. To je faktor, který zatím zcela opomíjíš, přitom je zcela zásadní a obrazu dodává autenticitu-opravdovost. Koukni třeba na Claude Moneta: https://fineartamerica.com/featured/monet-claude-artist-art-painter-oil-painting-canvas-woman-with-a-parasol-madame-monet-and-he-tom-hill.html. Polední vítr letního dne, vůně lučního kvítí... Živost toho obrazu je takřka hmatatelná. Mrkni i na obrazy abstraktního expresionismu. Někde mezi těmito styly bych viděl šanci i pro tebe. Držím palce a ať se dílo daří! ;-)

Děkuji za náhled a názor příkladný. Jako každý se rád poucim a priucim. Jen tak se s cloveka stane mistr. Nevidím žádný důvod se nechtit stát mistrem. Však také doma dru po nocích kolikrát az do rána.

Našel jsem zajímavou pudovku historickou savly.
Připravuji historii zbraní a k němu pracuji na novem obrazu: Velmistr samurai Ci Suang.

Určitě budeš mít i teorii, proč bude mít chudák samuraj čínský jméno, ne nepodobný žrádlu Šuang-si. Ale oni se s tím japonci nějak poperou co? Ty historiku... o:-)

Zadnou souvislost nevidim a neznam a nikdy jsem neslysel. Motiv a jmeno me napadlo spontánně . Dokonce může být i v rozporu s Japoncem jinak řečeno takového japonce ještě nikdo neviděl navdruhe straně je ale úplný samurai. Když se krizili Neandrtalci s Denisovanem a máte tady v populaci asi 10% genetiky Neandrtalcu, proč by takovy samurai nebyl michany například s nekym ze židovské obce. Naopak misenci mají dobře schopnosti a na velmistra obzvlášť.

Tak ty to máš v tý lebce vyhráblý celkem slušně. A že tak evidentní věc odmítáš uznat, nebo si ji neuvědomuješ, neznamená, že to není pravda. :-O o:-) :-/

OBI, to v žádným případě nebylo na tebe :-D.

Nevim na koho to bylo ani nevidim souvislost. V kazdem pripade ja ja nejsem čistý Cech ale částečně jsem Kelt tak ty nejsi čistý Cech a můžeš mít predka z východního Slovenska nebo z Maďarska. A vůbec se člověk nemusí jmenovat Laco Lacintos. Je to dobře. Miluji přírodu proto dělám tenhle úžasný hledacsky koníček.

Ty fakt rozumíš tomu co píšeš? A jakou to má souvislost s tvým "čínským samurajem"?
Nestačilo by prostě napsat, že sis v mozku pomotal dva naprosto odlišný národy? Pak by byly tvoje DNA zvratky zbytečný a já bych šel od válu. Ale ty musíš mít vždycky pocit někoho, kdo ví o čem píše co?

Add post

You must subscribe to post. If you do not have an account on this site yet, sign up.

↑ Back to top + See more

Back to top