Alternativa k samostatné GPSce pro majitele iPhone 3GS/4/4S

Zdravím, i přesto, že na stránkách Minelabu u téhle položky stále svítí "coming soon", na app storu je k dohledání utilitka "Minelab" - mimo návod na E-Trac, přehled patternů, atp. má tlačítko "add new find" - automaticky uloží koordináty (vím, vím, kvalitní GPSka má vyšší přesnost...), fotky nálezu, okolí, atp. a popis (podle všeho neomezený počet znaků). Pokud v budoucích releasech přidají export do nějakého přijatelného formátu, přijde mi zbytečné tahat s sebou nálezové karty - kvalita fotek ze 4S je srovnatelná s lepšími "pocket" foťáky a přesnost GPSky se rovněž velmi zlepšila ;-)

v kategorii Mapy a navigace, založil Eyesight 23.11.2011 15:56

Ahoj, díval jsem se na to a je to zajímavá aplikace. Pro ty co mají iPhone je to takové vše v jednom. Nemusíš tahat foťák, gpsku, zápisník a máš to vše v jednom. A jak píšeš, u iPhonu jsou ty fotky mnohdy lepší než z lecjakého foťáku. Škoda, že to na svoji starou Nokiu nenatáhnu, hodilo by se to. :-)
PS: Na app storu je zajímavá aplikace PoNaK(poklady národní knihovny) kde je spousta starých rukopisů a map volně ke shlédnutí. ;-)

Díky za tip na PoNaK - sosám ;-) BTW, s tímhle - http://www.olloclip.com/ - jsou detailní "makro" fotky z iPhonu nááádherný ;-)


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru