Bojíte se noční zvěře ?

Jelikož nechci být viděn a jsem lovec samotář, chodím raději na noční hledání. Kolikrát jsem se potkal se srnou, zajícem, myslivcem a z dálky asi i s čuníkem. Na bližší setkání nemám chuť. Co vy a setkání s noční zvěří - nemyslím tím myslivce :-)

v kategorii Lovci historie, nálezy a určování, založil Solidus 3.12.2010 09:43

Na nocni hledani chodim rad. Ano, obcas jsem mel ten divny pocit, ze me nekdo sleduje, ale vyresil jsem to koupenim sluchatka Ratler na jedno ucho a mam od te doby klid a pokoj. Nebojte se tohoto sluchatka, je to o zvyk, za par hledacek si na to zvyknete. Dneska uz vubec sluchatka na obe usi nnepouzivam.
Chodim v noci pole nebo louky, les se bojim, abych si nevypichl oko. Uz jsem uvazoval o brylich pro nocni videni, ale je to draha investice a nemam s tim zadne zkusenosti, abych si je kupoval tzv. na blint. Mate s tim nekdo nejakou zkusenost???
Zvirat se nebojim, nechodim tak potichu, dohledavacka, take piska, takze zver je varovana a utece. Myslivcu se bojim, proto kazdou chvilku zapnu celovku, a kdyz skrceny hrabu v dire, tak vzdycky se zapnutou celovkou.

Dejte nekdo vedet zkusenost s brylemi pro nocni videni.


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru