Zdraec borci kde bych našel nějakej seznam kam se nesmí abych se vivaroval problémům?
Záčínám a nic moc nevim
Brno a okolí
Ahoj všem...najde se někdo na mrcas kolem Brna a okolí?případně můj meil je kukys@atlas.cz.......Lukáš
To: Smolar brouzdej po internetru, tam najdeš co potřebuješ, zadej si archeo naleziště a čti, nesmíš na hrady , ale nikde už se nedočteš jak daleko od hradu můžeš(nemůžeš) hledat, dále chráněné přírodní lokality, kulturní památky, pietní místa atd.prostě na internetu najdeš vše ať to pípá
tak co přidá se někdo o víkendu,nejspíš v sobotu, směr Vyškov
Ač jsem to bral za hotovou věc, tak to vypadá, že budu mít auto pořád ještě v nemocnici aut. Takže v téhle chvíli plně nevím.
třeba do pátku něco vymyslíme
V sobotu se přidám upřesnění meilem ne.
jasně večer ti písnu
hele Mate1 pokud máš zájem v sobotu razíme na vyškovsko, jestli chce tak se spoj s Jackartem on tě veme v brně, sraz je na rohlence čus
Jackart - napsal jsem ti mail ohledně zítřka..
Jasně už tam máš odpověď.
ty už taky
Tak co chlapáci nachystaní?Počasíčko je gůt hlavně že ten větrovec už není.
Jasně a v 9:30 na značkách.
nachystaní
v 10 jsem tam
Tak celkem gut luftovačka na ufachčení suchého mlasku jak dělaná,musel sem to spláchnout zlatým mokem.
Bylo to dobrý, ale dalo by se to shrnout písní : čekááám na signál a ten nepřicházíííí...
hele nemůžu za to, že tam nebylo pokryti signálem
Tak už jsem se snad dostal ze všeho blbého co mě bylo (průjem,zvracení,horečka, zimnice a další jiné parádní sračky ). Teď už tu budu zase častěji
jsem si říkal, jestli jsi začal chodit na ryby, nebo co...
to bílé svinstvo padá mi za limec, v jednom kuse furt prosinec
http://www.novinky.cz/domaci/296302-prichazi-astronomicke-jaro-pocasi-je-ale-proti.html
To jsou poslední záchvěvy. A řeknem si to v létě. Pamatuju si úplně přesně, jak jsem byl nasranej loni v červenci, kdy každý kopnutí do země znamenalo litr potu.
Tak tento záchvěv mě bude ještě stát pár kačáků bo asi dávaj něco gratis v trajfu.Než stát na pořadovej lupeň na trajf tak sem odešel do blízkého hostince.No Poutník je
Jj bylo to zážitkové, ale stačilo. Nikomu nepřeji takovéto zážitky. Ryb mám doma několik akvárek takže ne díky Počasí je v řiti. Jediné pozitivní je to, že to byzo sleze a pak už nás snad čeká jen to nej.
si piš nebýt té břečky, tak je venku krásně teplo, leze to dolů tak rychle ,že zítra nebudem vědět jak vypadá sníh
tak na blanensku byl nalezen poklad ( asi detektorem ) značné hodnoty, borce chytli a teď je místo 10% odměny čeká trest, neumím si to vysvětlit, buď se všude camrali a někdo je práskl a nebo při dělení někdo dostal míň tak jako tak jsou v řiti, mě se poklady vyhýbají tak jsem v klidu
A to je to Blansko tak blízko. Sakra.
No co jsem slyšel tak to jeden napráskal toho druhýho prostě zmetek. Kamoš teď kopnul už podruhé během půl roku depot Pražáků a ani se nedivím že o tom moc nemluví.
Prostě jsou lidi co si zalouží na holou
A to se říká že Blanensko je mrtvý. Že tam toho moc není
Blanensko je už teď rozhodně mrtvý. Už tam nic nezůstalo
Blansko mám obchozený celkem slušně. A upřímně říkám, že Blansko a okolí je mrtvý. Nenašel jsem víceméně nic, co by stálo za řeč, nějaké měďáky a knoflíky, ale když zajdu tak po 4 hodinách (což je můj obvyklý hledací čas) přinesu v průměru tři mince a pár knoflíků... O kvalitě mincí se nedá moc diskutovat :/
Když si chci zahledat, zajedu si pod brno na jih...
to přece nemužeš říct o žadné lokalitě toto.
V rámci hledačského pohledu asi všichni pochopí jak to bylo myšleno. Samozřejmě že člověk neobchodí všechno, centimetr po centimetru, to s tebou souhlasím.
Ale bylo to myšleno tak, že charakter nálezů oproti ostatním lokalitám není úplně ke skákání radostí. Proto vyrážím poněkud dál, abych alespoň ukojil svoji touhu a radost z hledání.
No dneska na Primě v Krimi plus má být nějaká obsáhlejší reportáž a mají i ukázat o co se konkrétně jednalo. Tak se asi večer budeme kochat
http://brnensky.denik.cz/zlociny-a-soudy/zatajeny-poklad-dzban-plny-stribrnych-minci-za-milion-korun-20130321.html
Toho asi nebylo úplně málo. To vypadá na škodu větší, než malou.
Nejlepší je ta lokalizace místa, to si tam PČR může teď udělat služebnu a sbírat plusový body.
noooo tak podle fotek asi slušnej oddíl to si synek měl dávat většího majzla.
No nalijeme si čistou pravdu. Jak říkali v televizi na Primě, že nálezce mohl dostat odměnu několik melcků, tak to je super kec Bylo tam přes 6kg Ag mincí prý i nějaký zlatý. Každopádně nálezce by dostal odměnu 10% z hodnoty materiálu. Tzn. zhruba 9tis. takže žádné melcky. Prostě zákon by se měl změnit především v tomto ohledu. Motivace není žádná a dopadá to přesně takto. Byl to ale kop co
Ale ředitel mě příjemně překvapil. Bylo to v Události z regionu na ČT. Když tak se na to mrkni, jestli jsi to neviděl.
tak kop to byl snový,o tom žádná. nejvíc mám obavy z toho kolik těch mincí zustane v muzeu,stačilo se podívat na paní znalkyni jak se k nim tulí a mazlí se s nimi. žádný dokument kolik jich bylo asi že není,policie určo nepořídila foto všech. nechci přímo říci že je někdo ukradne,stačí je vyměnit za méně hodnotné kusy,to aby seděli počty a obohatit třeba něčí sbírku a své konto ,neříkám že to tak bude,ale svádí to a to že jako hodně moc.
Ale paní (slečna) byla náhodou moc symptická a pěkná Jakože spolupráce s někým takovým musí být radost
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.