zatím jsem tady na Lovci nikoho z okolí nezaznamenal ,najde se vůbec někdo?
Bruntálsko , Rýmařovsko.......
Zdravím, co takhle vyrazit na společné pípání ???
čau jsem z Rýmařova ,
Nazdárek , si se teda ozval brzo , zrovna když nám to pěkně zamrzá....né, v pohodě, dělám si srandu. Jsem rád, že jsi se ozval , tak něco pověz,pokud to není tajný ....jsi válkař?, kolečkář?,nebo sbíráš vše? jakej détík máš?.....to jsem to na tebe vychrlil....ale kromě bráchy a "souseda" tady z dědiny nikoho v okolí neznám, kdo by chodil mrcasit,ani jsem nikdy nikoho nepotkal, tak jsem holt zvědavej , pisni ju?
zdravím, jsem z Opavska, tak bychom se mohli někdy domluvit na akci do Krnova
Nazdárek,to není špatný nápad sejít se na půl cesty....jsi válkař, kolečkář nebo kopeš vše? já jsem spíš kolečkář, ale ne moc úspěšný , je to holt daný lokalitou, tady byl zatraceně chudej kraj , takže vyrazit někam "dál" k většímu městu mě láká už dlouho...tak teda dík za nabídku a pisni , můžem se domluvit už konkrétně, na některej víkend, pokud počasí dovolí....
P.S: Mám Fíšu F5 , obec Kleine Mohrau
zdarec, tak já sem začátečník, tak kopu skoro vše, ikdyž už po pár kusech střepin, plechovek a jiného odpadu si už vybírám....ale radši hledám válku Je pravdou, že ta sev.morava je chudý kraj, tady něco najít je vážně kunšt.Jinak se můžem domluvit a vyrazit někam za pokladem, když ještě máme to sluníčko
P.S. Mám Prizmu IV o jsem z Ostravy (o víkendech v Opavsku)
Už jsem myslel, že jsi to vzdal, dlouho jsi se neozval....I já jsem pořád začátečník , detík mám cca 1/2 roku (toho Fíšu) jinak jsem chodil s MDčkem, teď s ním chodí brácha, tak můžem klidně vyrazit ve 3, pokud ti to nevadí...klidně i příští víkend, pokud tady nezapadnem sněhem , ale znovu se opakuju, Krnovskou a Opavskou stranu moc neznám, tak to chce nějakej super typ ICQ nepoužívám, ale zkusím si ho nainstalovat, ať jsme v kontaktu, předpokládám, že na něj chodíš častěji než sem na lovce. Tak pisni, nebo se ozvu ja přes to ICQ zatím zdar
Mirek62-Zdarec,jsem Břidličné tak pokud budeš chtít tak mě kontaktu na meilu semby@seznam.cz,nebo na čísle 734867230 a domluvíme se.Zdar a hodně štěstí
Ahojte. Jsem z Uničova, ale teď bydlím v Libině (dolní) naši mají na Tvrdkově chatu, tak mě láká hledání kolem Rudy... Byl jsem zkušebně na pár desítek minut, ale jelikož mám prosečeno cca 4 hodiny dohromady, tak mi to moc nejde... je zde někdo, kdo by sem tam zašel na společné akce?
Ahoj , co jít někdy společně ? Jsem ze Zábřehu ....
Zdarec . Tady Rýmařov . :D
ahoj nechodíte někdo náhodou po okolí rýžovat zlato jsem zařátečník rád bych se k někomu přodal p něco se přiučil
Ahojky všem, DjLaro - nejsi v rýmařovské drbně? Chodí ještě někdo v Ryu s detíkem?
Ano jsem z Rýmařova a jsem majitel a správce Rýmařovská drbna...
Obnovení příspěvků, tak kolik nás tedy je z Rýmařovská?
Kdyby tu byl někdo z Břidličné a okolí dejte vědět.
Já se hlásím z Krnova. Jsem pevná, neotřesitelná naplavenina z Kolína Miluju mince všeho druhu a detektoringu jsem vcelku propadl. Ještě něco?
Zdarec všeci, jsem z Bruntálu a hledám mentory pro hledání. Rád bych s někým vyrazil na hledačku.
neni problem rad nekoho poznam
Zdravím jsem z václavova.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.