No někdy je lepší být vidět.Chodím ve dne.Nerad bych někomu dělal trofej nad krbem
Chodíte v noci nebo ve dne?
Zajímalo by mě kolik je tady nočních mužů a kolik jich chodí jen za bílého dne.
Já chodím spíše ve dne nebo pozdě večer (nejsem tak vidět)
:D no to je pravda ... i když s vlastní zkušenosti vím že někteří čumilové nejsou znovna někdy 2krát příjemní :/ no ale co v noci mně nikdo nevytáhne když spím tak spím
Ano,když si mají něčeho všimnout tak to néé,ale po čem jím je ho.no toho si všímaj.Bohužel,tak to je.
no jo no ale to je lidská povaha
No právě, ta lidská povaha
Zásadně ve dne . Nechodím nikam , kde nemám co dělat a s lidima vycházím vždy dobře . Stačí kolikrát jen nebýt drzej , rozumně odpovídat a nemachrovat , nedělat bordel ,zahrabávat . Když navíc člověk nabídne cigáro a nebo placatici, tak se kolikrát dozví pár zajímavých příběhů a nebo dokonce dočká i milého překvapení
Večer ,brzo ráno a v noci sme jen pomalu se pohybující cíl. Pak už záleží jen , jak je ten debil s flintou střízlivej a dobrej střelec. Já měl štěstí a potkal asi ožralý nemehlo , protože netrefil
Jednou na mě jeden vlítl u Zdejciny ,ale hned jak viděl , že neodporuju mi řekl, že mě už hezkou chvíli pozoruje , ale mám štěstí, protože nenechávám díry a bordel ,protože chodím po jeho políčku . Nepindal, nenadával i když příchod a první slova vypadali na pohromu. Pokecali sme trochu , já mu ukázal , jakej bordel mu vytahuju z pole a co se tam dá najít a v klidu sme si šli každej po svém
To joeblack:Přesně tak,je to o slušnosti a hlavně o lidech.A s blbcema se nemá cenu hádat.Je lepší odkráčet jinam,kde má člověk klid.
Tak jest
V noci je tma nemám rád když kolem sebe nevidím tak rači ve dne, a jak psáno výše někdy mám každýho v kulách a hledám 10m za barákama bez problému a bez konfliktu a někdy rači jedu 10km od lidí do hlubokýho lesa a jsem vděčněj a děkuju za to že jsem pul dne nikoho nepotkal.
Obojí, podle času. Velké výhody hledání v noci vidím v tom, že Tě nikdo neotravuje a že si neukrajuji času ve dne, kterého mám stále větší nedostatek,.. V noci chodím zásadně pouze pole a to taková, která nejsou blízko lesu. Do lesa jen ve dne, jinak bojim Na noční hledání vždy čelovku a náhradní supervýkonnou baterku do kapsy - to proto, abych když slyším podezřelé nepříjemné zvuky, vytasil svítilnu a otočil se s ní dokolečka a hned mám jasno jestli se v okruhu cca dvěstě metrů něco děje, pokud nic nevidím, zhasínám a v klidu pokračuji
Hledani v noci ma sve kouzlo,takle kdyz je uplnek,jasna obloha,rimani,kelti a slovani pod nohama,jeeje
A nad takovejma vecma nepremejslim,ze me nekdo sejme,to bych jinak v noci ani nemohl chodit
Sice clovek nevidi radky,ale to prekvapko rano,kdyz se clovek prohrabuje bordelem a mezi tim neco velice hezkeho,
Kdyz za noci citim mezi prsty relief jak vystupuje na minci a vim ze je rimska,nejlepsi vec
Tohle nikdy za dne nezazijes..
A svetlo, to nepotrebuji
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.