co na bomby?

zdravim panove. pracujem ako pyrotechnik na leteckej bombardovacej strelnici "B" pri malackach a hladam vhodny detektor na hladanie bomb , alebo delostrelciny tak do 1,2 metra. siroka paleta ponukaneho sortimentu detektorov ma dost myli. prosim o radu. chcem hladat veci skor okolo strelnice, pretoze v cielovej ploche mi pomoze snad len magnetometer a mam desiate vyrocie co ho ziadama a armada na mna ...... takze hladam nahradne riesenie na hladanie do vacsej hlbky v menej zasratych lokalitach crepinami. dakujem. s pozdravom jan

v kategorii Munice, zbraně a bojiště, založil erabura.jan 21.4.2010 20:34

Pulzák.
Ak chceš hĺbku jedine pulzák, z dostupných C.Scope CS4PI alebo 6PI, ale to samozrejme nemá diskrimináciu - tebe to môže byť jedno, aj tak hľadáš oceľ plnenú tritolom či hexákom.
Takisto to veľmi neberie drobotinu, takže opäť plus.
S diskrimináciou sa tu mihlo niečo z Bulharska... Micron myslím. Ale to bolo len sparťanské riešenie, z pulzákov nejaká lepšia diskriminácia by bola až na najdrahších modeloch. Ale ako je zrejmé, tebe ju netreba.

Nejvhodnější by byl detektor co nebere každý drátek ..jsou na to detektory určené.
Zeptej se Prodejce na těchto stránkách na GARRETT RECON-PRO AML 1000.
Popis-
Širokopásmový pulsně-indukční detektor určený na detekci min a munice. Při konstrukci tohoto špičkového přístroje byly využity zkušenosti a materiály kosmické technologie a nově koncipovaná špičkově navržená elektronika.
Jedná se o první specializovaný detektor od firmy GARRETT určený pro armádní, policejní a bezpečností složky k detekci min a ostatních nástražných systémů. Pulsně-indukční detektor zcela špičkové konstrukce obsahuje nejmodernější technologie užívané v kosmických podmínkách. Špičkově navržená digitální elektronika je osazena pomocí nejmodernější výrobní technologie. Manuální ovládání je omezeno na nejnižší možnou míru s přihlédnutí k duálním funkcím pro maximální bezpečnost operátora. TENTO PŘÍSTROJ NENÍ URČEN PRO AMATÉRSKÉ HLEDAČE!! :-D

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru