Co se to děje :-/

proč spoustu lidí co znám odchází z LP vím něco málo o pár lidech ale začíná čím dál tím víc lidí odcházet z LP se to tu kapku hroutí horší je že většina těch lidí jsou lidi co tu byli dlouho a byli dobří určovatelé .... :,-(

v kategorii Skupiny a společná hledání, založil RRichie_Rose 28.8.2017 17:46

R.I.P. Klarkon,Efendi,Kombajn a další :-/ :-P

... tato otázka se dá položit všeobecně na celou společnost, nemusí být adresně na LP. Podle mě se děje to, že lidé nejsou schopni vzájemné tolerance a to platí všeobecně pro všechny. Víc k tomu asi není co dodat.
Také se dost často stává, že někdo zde zruší svoji registraci a pak si vytvoří novou a pod jiným nickem sem chodí dále.... to je ta anonymita internetu, která dává některým lidem pocit, že se mohou chovat jakkoli, ač by se tak při osobním setkání vůbec nechovali.
Myslím, že zúčastnění vědí nejlépe co se stalo a ostatní, kteří to mají jen z doslechu již jen pak celou pravdu zkreslují. Také ne každý se umí na celou věc podívat s nadhledem a chladnou hlavou.
Nevím, co tímto vláknem sleduješ a načasování se zdá být také zvláštní - čistě můj subjektivní názor :-P

těším se :-) :-D

Já taky, na sobotu odpoledne, až vše bude úspěšně za námi :) jsou to nervy.. :) tak šťastný dojezd všem. Tacud

tacud ono píšeš načasování ale já jsem byl na dovolené a skoro celé Prázdniny pryč a tedkom jsem se vrátil jdu na LP a po chvíly jsem si toho všiml protože jsem si toho všiml a mluvil .. a tak proto až tedkom jsem založil vlákno ;) bylo by to dřív ale když jsem se tedkom vrátil ;-)

to ano to jsem se o tom dozvěděl ale o den později sem pak zase jel pryč na chatu kde internet nemám .. ale téhdy jsem za další o tom nevěděl věděl jsem jen to že odešel klarkon ale nic víc jsem o tom nevěděl ..

Upřímně, co do toho vlákna očekáváš. Jediný, kdo ví proč a jak jsou ti zmiňovaní a oni Ti asi neodepíšou. To se Ti snažím vysvětlit. To, že jsou i zde na webu lidé, kteří chtějí jen škodit víme všichni. Že jsou tu tací, kteří si vedou svojí i přes upozorněních ostatních (ať již jemně, či tvrdě) také všichni víme. Ale taky přece nejde vymazat všechny, kteří nemají stejný názor jako já a zase jsme u té tolerance. Vymazání proběhlo na žádost dotyčných a bylo to čistě jejich rozhodnutí. Pokud chceš odpovědi, vyhledej si přímo je. Tohle vlákno mi opravdu přijde zbytečné. Je na nás všech, jak zde budou probíhat diskuze.. jestli se tu budeme navzájem osočovat, urážet, nebo vést věcnou diskuzi. Ti, kteří mají znalosti z různých oborů se jistě rádi podělí a nedělají to jen kvůli plácání po ramenech. A pokud někdo místo poděkování za radu se chová jako blbec a nemá pádné argumenty, proč by to mohlo být jinak, pak je to opravdu ztracený čas pro všechny zúčastněné.
Přijeď na mistra a můžeme diskutovat, až bude po závodech. Myslím, že nic není tak černobílé, jak se může snadno jevit krátkých zpráv v chatu.
Omlouvám se za dlouhou odpověď a všem přeji klidnou a otevřenou mysl :) Tacud

Tacud přeji krásný den a klidnou smysl též :-P jestli jsem tě kapku naštval tak se ti omlouvám ale nechtěl jsem ... no to je jedno ;-)

V pohodě. Hezký den. Tacud

Ono to zas až tak složité není. Stačí si ze základky vzpomenout na pár pořekadel a přísloví, např. :
o házení perel sviním
o tom jak dlouho se jde se džbánem...
případně, jak 100x nic umořilo vola.
Pravdou ale je, že se to seběhlo tak nějak naráz.
Jinak, souhlas s Tacud, tohle asi fakt už nemá smysl řešit.
I s tím, že lidi přichází a odchází. Např. ve stejnou dobu se sem po letech vrátil Nebria.

Já si za sebe říkám že netřeba rušit účet, stačí se prostě jen dívat. Jestli chci něco psát je jen moje volba...

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru