Detektor kovů C-Scope CS3MX a 3MXi Pro

Zdravím Všechny Kdo má skušenosti s detektorem kovů C.Scope CS3MX , ? Předem děkuji za komentáře.

Návod pro detektor kovů C.Scope CS3MX: Návod CS3MX

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 28.10.2009 18:37

Byl to můj druhý detík a byla jsem s ním hodně spokojená.Pak mi ho zabavil manželův 15letý syn a už ho nedal z ruky,protože mu vyhovoval v tom,že s ním muže i trochu praštit a nic se s ním nestane,že mu může zmoknout a že vyloupne kdejakou droboť i hloubka je slušná :-)

Právě jsem pořídila CS3MX z druhé ruky,doufám že jsem udělala dobře :-)
Můžeš poradit nastavení,jsem upný začatečník,neco jsem už načetla ale každá rada dobrá.

díky

dekuji za odpoved....muze i zmoknout??drobot to mi je jasni..jenze ci se da zvladnout naposlouchat ten 1 ton...diky za informaci :-)

Sonda detektoru je vodotěsná a nárazuvzdorná. Box elektroniky prachotěsný a voděodolný. Deštík snese :-)

Co se týče naposlochání jednotónu. Není to nic nezvládnutelného, detektor ti říká vše co potřebuješ vědět. CS3MX je velice rychlý detektor a tak se naučíš toho využívat. I když je to jednotón, je odpověď detektoru pestrá:) Poznáš malý a velký předmět, hloubku uložení a i s diskriminací nastavenou hodně nízko se železa čtou velice slušně 8-) Díky tomu nepřecházíš 8-)

elmaro..zdravim vas..dekuji za upresneni..ta cs3..mne zajima asi ze vsech detiku nejvic..mnel sem levny detektor,byl bezpohybovy..dosah kolem 5cm max 8 az 10 na minci,reklamny det.spis pro deti:D..mojim naj je prave hledani minci..a uz by bylo vhodni ho nahradit,vela sem zmyslel..a cital i prolistoval vas web(strasne se mi libi)..a dospel k zaveru ze si setrim na cs3mx 8-)(sorry za chybi v pravopisu,Cestina mi nejde nejlip :-/

Prodal jsem kamarádovi svou CS3 a má velmi špatné výsledky..poradí někdo z majitelů něco jiného než trpělivost? :-)

CS3 má moje manželka,na drobotinu a malé stříbrné kolečka super.Já se na neco s Minelab Advantage nechytám,tak radím trpělivost a chodit a chodit.

Bohužel jen trpělivost a štěstí. Jinak tady na Plzeňsku je to s nálezy horší. Plzeňský klub hledačů tady luxuje políčka snad patnáct let. Tak už toho tady pro nás moc nezbylo. :-/

dík za info, čekal jsem podobnou odezvu, uvidíme kolik trpělivosti projeví. K tomu Plzeňsku,..blackjoe - jsem teprve začátečník, nálezy mám a nemyslím špatné ale jen pro informaci : z jednoho pole během asi osmi až deseti návštěv jsem si odnesl 80 mincí z čehož tak 20 slušný stav i dva stříbrňáky. Je to dobrý nebo průměr.. namám s kým porovnat .Kamarádi nachází ani né polovic.. 8-)

To máš slušný průměr ,vždy jde o kvalitní políčko , pokud na takové narazím ,tak si přináším za tři hoďky v průměru po osmi mincičkách a samozřejmě někdy je jich víc, někdy méně a někdy nic . Jsem však vždy spokojen za cokoliv co je zajímavé. Jinak stříbrňák se mi podaří opravdu málokdy.
Kdyby jsi chtěl někdy zalovit dej vědět. ;-)

Určitě se ozvu. Přinejmenším až pojedu bádat do neprobádaného.. 8-)

CS3 je fakt přesná a rychlá,jenže s mým štěstím bych si mohl založit hezkou sbírku špuntů od piva :-D

To ještě nikdo asi nezbírá. Budeš první 8-)

To není pravda, já je sbírám! :-D Ale je fakt, že nejraději mám víčka z ještě neotevřených lahví :-)

To chápu :)

Já je nesbírám,nechávám je na odiv lesní zvěři. ;-)

Myslím že vím o jakém detektoru mluvíš.... už jsem je zde měl n opravě. Nejvíc mě dostalo že některé ovldače, jejiž nastavení popisuje návod k obsluze ani nebyly zapojené.... :-( Šílený.

CS3MX určitě nezklame :-D Já taky nejem bohužel Jirásek :-(

elmaro..vyrabeji ho nemcouri...ale na nete..ho zahlidnout jak vyhledavac vseho napr.potrubi :-Datd. :-D..ani se nepodoba na detik spise na nejakou roucku ze sondou :-D..tenhle byl muj prvni..ale sranda byla ze sem snim nachodil neco pres 50-60hodin..a kamarat s nachodenim garetem550..dukladne lusknul nasi zahradu,a ja sem po nim vysbiral jeste 16minci 8-)stimle vyplodem,jinac mnel prekvapujici citlivost,jen ten dosah,a absolutne labilni konstrukce..takze jsem presvedcen ze cs3mx bude jako stvoreny pro mne..(pochazim z jine krajiny)tak sem to myslel stim pravopisem 8-)

alespon se domnivam ze kdyz projedu tou samou zahradu...s cs3kou....tak sem si jist...ze naleznu jeste nejaky ty minci 8-)

Zdravím všechny,jsem začátečník a CS3MX je mým prvním detektorem a nemohu si jej vynachválit. Pole co mám za zahradou přešlo již mnoho 10 lidí s detektorem . Přesto jsem po jeho prohledání nalezl během týdne po zakoupení detíku 15 mincí z toho 3 stříbrňáky. Na uších mám sluchadla KOOS PORTA PRO. Fakt dobrá mašinka ;-)

tak to blahopřeju, CS3 byl také můj první, sice né na dlouho ale měl jsem s ním mnoho ve skrze dobrých zkušeností. S tou úspěšností na prohledaném poli si myslím že se jedná spíše o kvalitního hledače(myslím tebe) než o nadčasový detík. Když půjdu s Fišerem důkladně a pomalu po lokalitě, není moc velká šance že za mnou někdo něco najde..
Jinak přeju samozřejmě hodně štěstí..! 8-) 8-)

musim pododtknout..ze podle toho s jakym Fiserem..je z nich par typu..napr,FiserCz3D..s nim bych se rad projel...po prolouskanich lokalitach 8-)ale prozatim postaci bohate cs3mx ;-)a uz se ji chystam objednat...8-)

To sakalik. CS3MX je v podstatě stále ještě začátečnický detektor. Jeho obliba je hlavně v poměru cena výkon a určitě ho nebudu srovnávat třeba s F75 :-)

Na druhou stranu by jsi byl asi překvapený, kolik malých cílů za sebou necháváš. Pokud se tak budeme bavit i o hledání drobných stříbrných mincí a podobných cílů, můžeš CS3MX klidně zařadit o dvě kategorie výše. Asi to není náhoda že se ve Velké Briatánii jedná o nejprodávanější detektor v začátečnické kategorii 8-)

diky..rychlou odezvou,i ochotou..a profesionalnim pristupem,si budouci tyden..jiz mohu zahledat s cs3kou 8-)..dekuji moc krat ;-)s uctou..preji Vam hodne uspechu do budoucna..

diky..rychlou odezvou,i ochotou..a profesionalnim pristupem,si budouci tyden..jiz mohu zahledat s cs3kou 8-)..dekuji moc krat ;-)s uctou..preji Vam hodne uspechu do budoucna..

Určitě budeš spokojený, jako já, tak ať se daří :-)

Ať se ti daří ;-)

dekuji dube...jeste si zvykame..nachodil jsem snim neco pres 5h..zajimava skusenost a zajimavy detik...sklaman urcite nebudu,to sem si jist..treba si ho nachodit,tak jak i jine detiky,a hlavne naposlouchat...

diky moc elmaro!..prekvapko bylo kdyz jsem chtel osadit baterie.. 8-)ja si chodim a vybiram co tam vlozit,a uz to tam bylo,dik!.. :-)a o vasim pristupu ani nemluvic,bylo to fakt na urovni,co se tice objednani...tak sem se rozhodl ze vse budu objednavat i vbudoucnosti u vas...jeste 1x dik..

já měl to samé, tak že opožděně ale dík :-)

já měl to samé, tak že opožděně ale dík :-)

ahoj, já si na něj taky zvykám, diskriminace na 2-ku, hodně kopu, ale dle mého málo přecházím ;-) :-)

počasí nestojí za nic, zítra se chystám alespoň na chvilku, tak snad to vyjde :-)

to i u nas a sme dosti vzdaleni,dest..a vsude mokro mam dojem ze mokra puda se cs3ke nelibi...ja sem skousel diskr.na 5...az potom na 2,3 stejne jak pises..i ja se nakopl :-)ale uz sbiram prvni skusenosti...diskr.pracuje celkem slusne..ale presto si myslim ze cs3 nepatri na zelezem zamorena mista...tenhle detik se tusim citi lib nekde na poli a tak projet krajinu a tak...je zbytecny ho prehanet..nekde kde se zelezo jen tak vali vsude,je moc citlivy,a zaslouzi si i non ferum 8-)at se ti zitra vydary

to i u nas a sme dosti vzdaleni,dest..a vsude mokro mam dojem ze mokra puda se cs3ke nelibi...ja sem skousel diskr.na 5...az potom na 2,3 stejne jak pises..i ja se nakopl :-)ale uz sbiram prvni skusenosti...diskr.pracuje celkem slusne..ale presto si myslim ze cs3 nepatri na zelezem zamorena mista...tenhle detik se tusim citi lib nekde na poli a tak projet krajinu a tak...je zbytecny ho prehanet..nekde kde se zelezo jen tak vali vsude,je moc citlivy,a zaslouzi si i non ferum 8-)at se ti zitra vydary

sice cs3 nemám (vlastním CS1220XD) ale k diskriminaci, diskriminace je šikovná věcička ale já do toho nemám odvahu jít, detektor mám vyšťavený na max, nulová diskriminace, all metal, citlivost maximální, s tím chodím všude i na válečnách lokalitách a není pro mě problém podle zvuku rozpoznat mezi tokarevi minci, tedy diskriminuji uchem, vím, že tam bude drát ale co kdyby zloměk bronz. jehlice/náramku, alobal nebo denár? Raději si dám ten čas jít pomalu krok za krokem a vyzobávat i broky, vyplatí se to. Nedávno: říkám si pěknej signál to bude mince, přišel ke mě kamarád s fisherem 1270 a s diskriminací, povídá do toho bych nešel, byl to 10h z 1. rep., tedy je to na každém, kopat Al = najít Ag nebo nekopat Al a kopat pouze Cu?

jasni je vseobecne znamy u vjetsinu detiku je all metal =max.vykon...ale asi nebudeme srovnavat cs1220 s cs3kou...uz jen proto ze 1220je no motion...ja osobne jsem mnel bezpohybovy detik..ma sve prednosti vym i proc..1220nepoznam ale mam dojem ze je to velmi skveli detik,rad bych ho vlastnil..jenze sem nemel dost penez abych si zaobstaral vysnivani detik...chtel sem rychly spolehlyvy jednoduchy a presny,to mi cs3ka spolehlive zaruci....kdyby cs990mnela dosah 25,30cm tak jiny bych nechtel...ale budouci detik ktery bych splnal me predstavy,tak jednoznacne Tesoro-cortes...bych nejradeji,ten si koupim casem..jakmile si nasetrim..a motivace velika :-Pdoufam ze se zdary...

To Mozer: Já myslím že CS3MX je právě to pravé do co nejzamořenějších míst. Tam se teprve projeví jak dobrý to je detektor a jak neuvěřitelně rychlá je automatika. Je to ale jednoton a tak samozřejmě nachození prostě vyžaduje větší trpělivost.

Z vlastní paraxe ale můžu říc, že je jenom málo rychlejších detektorů na trhu! 8-)

Zdaravim, mam taky C.Scope 3MX dostal jsem ho od přítelkyně k narozeninam zhruba před měsícem takže jsem uplnej začatečník! Jsem sním uplně spokojenej sice kopu skoro všechno jelikož si nejsem pořad jistej co tam muže byt ale už poznam že je to železo,draty atd. Už mam par minciček nabojnic nějaky kulky a prstynky a hromadku železa ale je to super!!Myslím že pro začatek je to super detík!! Všem hodně pěknejch ulovku ;-)

Pozdrav všem. Jsem v hledání elév, i když věkově už asi po záruce a po 2 infarktech pořídil jsem si CScope 3MX, Kvúli nějakému pohybu a po týdnu chození si ještě nerozumíme,ale něco jsme už našli a radost veliká.Chci se jen zeptat zkušených,jak poznám nejlíp slabé baterky u tohoto stroje,za odpověď díky. PS.Hledání,mě lákalo už dávno a nebyl čas, teď už nespěchám.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru