Nevim jestli se to da nazvat depot,ale nasel jsem mnesec medaku z roku 1761 a na tom poslednim medacku byl prioxidovanej stribrnej3krejcar z roku 1708 celkem tam bylo 11 kousku,ale radost mi udelali..
Depoty
Jak velké depoty mincí jste zatím nalezly ? Pochlubte se i s nálezovými okolnostmi
to kto: No je depot určitě je moc gratuluju
Koukam,ze jsi z CB.ja z Kaplice tak to se muzem nekdy domluvit a zkusit stesti tady kolem hranic docela to tu mam nachozeny Tak se ozvi
já na to Kaplicko jezdím tak mi tu nech nějakej kontakt a určitě se domluvíme
Klidně bych vyrazil někdy s vámi bydlím v T.S. do ČB 20 KAPLICE TAKTÉŽ
to MartaViky: kam chceš jezdit kolem Svinů je hned několik lokalit WW2. Jezdím tam dost často. Nech tady taky kontakt
Abych pravdu řekl je mi to vcelku jedno jen když nemusím chodit sám Většinou ale jezdím okolí Svinů dál jsem ještě nebyl nebylo zapotřebí Vím jak se ti zadařilo kontakt na mne: marta.viky@seznam.cz
ozvu se ti
Jasný díky. Klidně nápis jen email mužem popovídat. Drobet se tu v okolí význam bydlím tu přeci jen 27 let
Jasný díky. Klidně nápis jen email mužem popovídat. Drobet se tu v okolí význam bydlím tu přeci jen 27 let
Já nalezl depot v jednom starým mlýně(viz mé příspěvky).Zítra budu posílat zbytek nálezů z onoho mlýna.
, vynikající téma...
já na něj stále čekám...
Jednou sem našel asi 120 protektorátních a slovenských mincí na rozloze tak 5x5m.
Hopper81 můžeš se rozpovídat ? Tedy jestli si nevymýšlíš
Taky tu mám jeden starý mlýn a docela by mne zajímalo kam se tam podívat.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.