Detektor Bounty Hunter ES Gold (Teknetics Alfa)

Vlákno pro hledače používající detektory kovů Bounty Hunter ES Gold a Teknetics Alfa

Testy detektorů kovů Bounty Huntr na LP: Testy Bounty Hunter
Návod pro detekor kovů Bounty Hunter ES GOLD: Návod ES GOLD

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 20.5.2013 23:27

máte s tímto detektorem nějaké zkušenosti?

Ja mam asi tri mesice Alphu a zatim spúokojenost. Akorat jsem si jeste koupil vetsi civku. Jinak hmotnost nizka, vyvazeni taky, baterka vydrzi opravdu dlouho a ma rychlou odezvu. Za ty penize je to dobry

já právě přemýšlím nad ním nebo Garretem

mohl by mě někdo říci,jaký je rozdíl mezi Bounty Hunter Es Gold a Teknetics Alpha 2000 ? který je popř. lepší? danke

14x25 cm, mel jsem kliku na aukru

Pershing: jestli Garreta, tak aspon 250ku. Ace 150 jsem mel nedavno v ruce a s Alphou to nemuzes srovnavat

Je to s podivem, ale ještě si dost dobře pamatuju svoje pocity na začátku hledačský kariéry. Radost, těšení, ale pochybnosti, obavy a tisíce otázek. Nevím, jak to mají ostatní, ale já na to nikdy nechci zapomenout, vrací to člověka dobře na zem.
Zde je několik audiostop chodu detektoru BH ES Gold nad různými kovy v podobě mincí, spony,šipky lukové, například.
http://www.detektory-vychodni-cechy.net/testy/audio-iv/
Sami si můžete udělat obrázek. Audio je důležité, prosím. Když urvete reprák, větší digitál z toho totiž nebude. Povšimněte si ještě několika doporučení, které jsou v textech kolem audiostop, a taky v textíku k celé sadě zvuků.




:-) :-) :-)

já třeba v tesoru používám baterky obyč alkalické a výdrž tak těch 18hodin hledání v pohodě,tuto nabíjecí mám také a je to slabší na výdrž,ale 3-4 hodky je fakt málo :-/

Detektor se mi při signalizaci vždycky seknul a musel jsem počkat cca 5 vteřin než začal znovu fungovat a pokud jsem nastavil hlasitost pod úroveň 4 tak nebyl slyšet vysoký tón, ale ostatní tóny ano. Nabíjecí baterky jsem nezkoušel. Jinak na alkalický mi vydrží kolem 15-20hodin.

Ahoj prosím Lapolda jestli by se mě neozval na maila petr.dzbanek@seznam.cz mam taky BH ES Gold a nějak mě to habruje chtěl bych se stebou domluvit a porovnat zkusenosti o tomto detiku. Díki moc Kasty79 8-)

Zdravím - jsem tady úplně nový. Kamarád má tento detektor a půjčil mi ho na víkend na chatu. Asi tomu chtěla vyšší moc nebo mi přálo štěstí začátečníka, jelikož jsem hnedka po prvních deseti minutách mávání touhle kouzelnou holí na cestě našel zlatý řetízek, který se někomu kdysi přetrhl a následně dva haléře z roku 1911. Hrozně se mi to zalíbilo a tak jsem si jej ve čtvrtek na těhle stránkách koupil. Teďka čekám až mi dojde poštou. Přeji všem mnoho úspěchů v hledání.

;-) tak nech to pípa :-)

Je to pravda že BH ES Gold není špatný našel jsem s ním dost věcí i drobounkých do 15-20cm,ale co bych mu vytknul náchylnost na vf zamoření a hlavně musím vypínat mobil jinak tam mám discotéku.Ať vám to pípá!!! ;-)

Dobrý večer ,
zvažuji si na BH. koupit lepší cívku. Nyní mám tu základní. Chodím hodně pole a lovím mince, nejsem válkař. Chtěl bych poprosit o radu kterou cívku eventuelně pořídit, abych za vynaložené peníze pocítil rozdíl v rozlišování kovů, či v citlivosti na menší cíle. Máte v nabídce hned několik cívek, ale nevím kterou si vybrat. Díky Honza Č.

civky jsou vodotesne,muzes hledat i ve vode v potoce nic se tomu nestane.

Super, děkuji :-)

Jen mi zaujalo, že u některého přístroje píšou přímo cívka vodotěsná!

Nazdar,rozmyslam nad tymto detektorom ,ma este niekto nejake skusenosti??diky

Je to můj první detektor, baterie vydrží cca 20 hodin, jsem s ním spokojen.

Zdravím všechny přítomné, jsem zde na Lovci pokladu úplně nový, takže netuším, zda něco dělám špatně nebo ne.
Našel jsem toto starší téma, kde je řeč o Alpha 2000. S Bounty Hunterem nemám zkušenosti, takže nemohu posoudit podobnost, ale s Alfou mám odmáváno 8 let, se základní cívkou. Je to jednoduchá, ale velmi spolehlivá hledačka. Má perfektní odezvu a velmi přesně lokalizuje.Displejové údaje je třeba brát orientačně. Co mě zaujalo, je vynikající přesnost určení fólií (alobal, lékové kartony, atp.). Baterie mi vydrží odhadem o dost víc, než je udávaných 20 hodin. Zde v příspěvcích kolegové uvádějí, že cívka je vodotěsná. Takhle - stalo se mi mnohokrát, že jsem zmoknul. To jí nevadilo. Ale po mém důkladném "testování" v potoku a hlavně v rosou doslova obalených porostech, začala vydávat značné množství falešných signálů. Ustalo to až po uschnutí. Možná že jsem ji někde poškodil, to nevylučuju, protože hledám bez krytu. Ale moje cívka vodu nemusí :-D
Chce to trochu praxe s posloucháním signálu a čtením displeje (který je občas trochu rozdivočelý), a pak už se dá odhadnout, co je asi v zemi. Chválím i jednotlivé úrovně citlivosti, má jich 5, většinu hledání jsem prochodil na 2 - 3 úrovni, a detektor nevynechával ani nejmenší cíle.
Bohužel, po těch letech už je detík plný šrámů z lesů, polí a houštin, takže jsem mu pořídil bratra, Makro Racer. Ale s tím nemám zatím zkušenosti žádné, tak jsem zvědav, jak to půjde, až počasí dovolí.
Doufám, že nevadí, pokud zde mluvím o přístrojích, jenž místní shop a asi i většina místních Lovců nevede - pokud ano, tak se omlouvám.
Přeji všem krásné nálezy, a ať se Vám daří :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru