Audio odezvy tohohle digitálku dopadly docela zajímavě, názor si uděláte určitě. Jsou zde:
http://www.detektory-vychodni-cechy.net/testy/audio-iv/
Komentáře k testu jsou v popisech audio stop a v poznámce k celému setu v jeho záhlaví.
No, překvapilo mě, jak reaguje i jak hezky zní. Což je od genetickýho analogisty docela zajímavý hodnocení, že jo.
Detektor Bounty Hunter ES Platinum (Teknetics Gamma)
Bounty Hunter Platinum byl vlajkový model značky, určený pro pokročilejší hledače, kteří vyžadují široké možnosti přizpůsobení a pokročilé funkce. Tento detektor kovů pracuje na frekvenci 7,8 kHz, což poskytuje dobrý výkon při hledání menších předmětů, jako jsou mince, šperky a drobné relikty. Detektor nabízí čtyři režimy vyhledávání, funkci pinpoint pro přesné lokalizování cíle, vícetónovou identifikaci a možnost nastavení citlivosti a diskriminace. Přehledný LCD displej zobrazuje informace o typu kovu, hloubce cíle, nastavení diskriminace a další parametry, což hledači umožňuje efektivněji se orientovat při práci v terénu. Ergonomický design a lehká konstrukce zajišťují pohodlí i při dlouhodobém používání, zatímco moderní funkce, jako je možnost manuálního nastavení prahového tónu (threshold), poskytují přesnost a flexibilitu při detekci v různých prostředích. Bounty Hunter Platinum je navržen pro ty, kteří hledají výkonný a spolehlivý detektor s pokročilými funkcemi, aniž by museli investovat do profesionálních přístrojů. Díky své univerzálnosti a uživatelské přívětivosti se jedná o skvělou volbu pro ty, kdo chtějí posunout své hledačské dovednosti na vyšší úroveň.
Zdravím, tady u nás v Německu byla akce na detík BH Platinum. Tak jsem ho koupil, protože 200 E je docela málo. Chtěl bych se ale zeptat, jakou cívku byste mi doporučili. Jsem totální začátečník, na tomto detiku je malá koncentrická cívka a já bych chtěl nejakou 2D cívku, ale vůbec se v tom nevyznám.
Nebo myslíte, že mám chodit zatím s originální cívkou a s nákupem počkat?
nejdřív se nauč ten detektor ovládat a nachodit si jej , poté můžeš přemýšlet nad 2D cívkou
To jsem si taky myslel. Díky za potvrzení 😀
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.