Detektor Bounty Hunter ES Platinum (Teknetics Gamma)

Bounty Hunter Platinum byl vlajkový model značky, určený pro pokročilejší hledače, kteří vyžadují široké možnosti přizpůsobení a pokročilé funkce. Tento detektor kovů pracuje na frekvenci 7,8 kHz, což poskytuje dobrý výkon při hledání menších předmětů, jako jsou mince, šperky a drobné relikty. Detektor nabízí čtyři režimy vyhledávání, funkci pinpoint pro přesné lokalizování cíle, vícetónovou identifikaci a možnost nastavení citlivosti a diskriminace. Přehledný LCD displej zobrazuje informace o typu kovu, hloubce cíle, nastavení diskriminace a další parametry, což hledači umožňuje efektivněji se orientovat při práci v terénu.

Ergonomický design a lehká konstrukce zajišťují pohodlí i při dlouhodobém používání, zatímco moderní funkce, jako je možnost manuálního nastavení prahového tónu (threshold), poskytují přesnost a flexibilitu při detekci v různých prostředích. Bounty Hunter Platinum je navržen pro ty, kteří hledají výkonný a spolehlivý detektor s pokročilými funkcemi, aniž by museli investovat do profesionálních přístrojů. Díky své univerzálnosti a uživatelské přívětivosti se jedná o skvělou volbu pro ty, kdo chtějí posunout své hledačské dovednosti na vyšší úroveň.

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 20.5.2013 23:34

Audio odezvy tohohle digitálku dopadly docela zajímavě, názor si uděláte určitě. Jsou zde:
http://www.detektory-vychodni-cechy.net/testy/audio-iv/
Komentáře k testu jsou v popisech audio stop a v poznámce k celému setu v jeho záhlaví.
:-)
No, překvapilo mě, jak reaguje i jak hezky zní. Což je od genetickýho analogisty docela zajímavý hodnocení, že jo. :-)

Zdravím, tady u nás v Německu byla akce na detík BH Platinum. Tak jsem ho koupil, protože 200 E je docela málo. Chtěl bych se ale zeptat, jakou cívku byste mi doporučili. Jsem totální začátečník, na tomto detiku je malá koncentrická cívka a já bych chtěl nejakou 2D cívku, ale vůbec se v tom nevyznám.

Nebo myslíte, že mám chodit zatím s originální cívkou a s nákupem počkat?

nejdřív se nauč ten detektor ovládat a nachodit si jej , poté můžeš přemýšlet nad 2D cívkou :-)

To jsem si taky myslel. Díky za potvrzení 😀

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky