Detektor kovů Bounty Hunter Land Ranger Pro

Detektor kovů Land Ranger Pro Vlákno pro všechny majitele a por výměnu informací o novém špičkovém detektoru Bounty Hunter Land Ranger Pro

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 10.7.2014 16:08

Stručná audio informace o odezvě Land Ranger Pro - poměrně hodně slušný. Pár charakteristických zvukových stop a komentář k nim je tady: http://www.detektory-vychodni-cechy.net/testy/audio-i-bounty-hunter-land-ranger-pro/

Včera mi dorazila tato mašinka, kupovaná ve vánoční akci . Po sestavení a rychlém seznámení s manuálem jsem otestoval obě sondy na vzduchu ,proběhl jen tak narychlo zahradu zjistit jak se chová vůči zemi. Moje první dojmy. Plusy: hmotnost,1,18kg komplet vybavený i s krytkou cívky a displeje (což nejvíc ocení přítelkyně pro kterou je určený) možnost odladit zem nejen poloautomaticky,ale i manuálně do mínusu nebo plusu, veliký LCD,klidné chování,množství funkcí,paměť nastavení,velmi solidní dosahy (na vzduchu), pevnost konstrukce, funkce V-Break. Mínusy : dvoudílná konstrukce,konektor cívky bez šroubovací matice. Celkově: v této cenové skupině digitálů docela výjimečný stroj (vše ,ale prověří práce v terénu) :-)

zdravim jeke mate skusenosti da se unej pouzivat ta 9v baterka dobijeci diky :-)

Ahoj. Nemáte prosím nějaké zkušenosti s většími sondami na tento detík? Zajímá mě cívka Nel Storm 36x33 nebo attack 38. Budu rád za jakekoliv info. Hloubkovej dosah např. na kačku, stabilita atd. Dík Jr :-)

To Jr , mám zkušenosti pouze s ultimátkou,která byla dodána s detíkem v setu. Je to povedená kombinace, v terénu klidná bez prozvuků ,parádně se nosí ( u mně pocitově snad líp než základní ) snadné dohledání cíle a hloubkový dosah . . . . .velmi dobrý, na polygonu směle konkuruje i dost zavedeným značkám a občas jim dá na frak. :-) když připočtu i možnost posunu hlubšího zvuku podle ID tak táto mašinka ve stejné cenové třídě digitálů patří na špičku.

Tak jsem si dnes pořídil tento stroj. Jsem zvědavej, jak mi sedne. ;-)

Outback ,když jsi ho koupil v setu s ultimátkou tak máš univerzální mašinku. Nastavení jednoduché. Mně nejvíc vyhovuje program disc 2, ve většině případů dávám citlivost 10,disk level 14-18,V-Break podle toho co hledám (je to OK funkce známá z Gold Bugu a F 19) a odladění půdy tlačítkem GB je velmi rychlé a přesné .Také jde odladit do plusových nebo minusových hodnot přes All Metal pak přepnout do disc 2. U programů A,J,C, však tohle kouzlení s odladěním nefunguje.

Je z druhé ruky se základní cívkou. Zatím se s ním seznamuju a zkouším co a jak. Asi to nebude špatnej stroj, jen musím přijít na to správný nastavení pro moje účely a zvyknout si na něj. ;-)

Pokud jsi mincičkář a také nepohrdneš i bronzy, zkus při program 2, sens10, disc level 15, V-Break 18,Notch 00, Tohle nastavení tónově hlásí malinké bronzíky, drobné zlato ,zlomky grešlí i drobné jednostranné feniky jako barvu a při tom menší Fe jsou diskriminovány a větší se hlásí bručivým tónem .Samozřejmě velké kusy Fe jdou do barvy ,ale to poznáš podle ID na displeji.

Odhadl jsi to celkem dobře. Jsem na mince a ostatní barvu. Železo kopu, jen když se spletu. ;-)

Zdravím všechny,
jsem tady novej a pokoukávám po nějakým detíku z kategorie těch levnějších.
Tento se my celkem zamlouvá,ale nevím jestly je možné ho třeba časem (nebo rovnou) posunout dál
v jeho vlastnostech instalací třeba Nel Storm pro Bounty Hunter ES 36x33 cm sondy nebo nějaké jiné.
(cílové lokality jako řídký les,louky,okraje polí,pole,..... atd.)

Jo a porovnání s LP Zero 30 by se taky hodilo.Pokud má někdo tu zkušenost ;-)

Tak jsem porovnal na svahovém polygonu dosah základní 2d biax sondy oproti ultimátce.Vykopal jsem ho v hlinitopísčité,často zaplavované půdě ,kde některé detíky mají problém s odladěním a prozvuky.Land ranger odladil v pohodě. Jako cíle jsem použil grešli,ag 3krejcar, komanč korunu, bronzový kroužek prům.32mm a bronz. kroužek prům.65mm. Ve stejném pořadí uvedu hloubku čistě oboustranně signalizovaných dosahů..Diskriminoval jsem tak, aby nebyl slyšet kovaný hřeb dlouhý 50mm. Zákl.biax 2d - 12,20,24,26,35 ultimátka -16,26,31,35,46. Z testu je vidět jak ultimátka posunula hloubkový potenciál detektoru,také velmi dobře označuje hlouběji zakopaná velká železa,kdy při pomalém najíždění špičkou bručí a ukazuje ID do Fe, přitom je na tak těžkém terénu klidná,žádné prozvuky u každé hroudy.

Super konečně někdo kdo se toho nebojí :-D

Dobra prace anko. Mam dotaz jestli sedelo i ID kdyz jsi testoval na polygonu? Jestli treba uz ty hlubsi barvy nehazi do zeleza? Diky ;-)

Dobrá práce . :-D :-D :-O

Je vidět, že ta Ultimátka je fakt dobrá! ;-)

Zdravím vás , má někdo přehled v ID číslech vím že železo je 1-19 ale nevím co pod jakým čislem se chovává trošku mě to mate když u 2 heller mi to ukazovalo FOIL a když jsem šel o kus dál ukazovalo to stejně a našel jsem nějakou zmuchlanou folii jak to tedy je ? Díky za rady i vysvětlení .

Děkuji za odpovědi , udělal jsem si menší test a zjistil jsem ze třeba prsten z chirurgického ocele je 20-22 ale nezkoušel jsem to v půdě jak se to chová . ;-)

Tak jsem si tento detik přivezl včera z pobočky v Čáslavi a jsem zvědav jak bude fungovat.je to můj první,tak ho snad pochopil. :-)

Zdravím, jakou by jste doporucily civku na tento detik? Myslim tim upgrade o proti 2D dodavane sonde. Jestli sahnout po Nel Storm 36x33 a nebo rovnou po Nel Attack 38 ci Goliaf.
Nejake zkusenosti? Diky moc.

Ahoj, prodam kompletni hledacskou sadu BH Land Ranger Pro s originalni 2D civkou a civkou Nel Tornadu 33x30cm, dale dohledavacku Nokta Pointer NEW a dalsi jine vybaveni.
Vse jeste v zaruce a vice info v inzeratu: https://ostatni.bazos.cz/inzerat/64586680/Detektor-Bounty-Hunter-Land-Ranger-Pro--prislusenstvi.php

Ahoj. Dneska jsem po roce tento detektor vytahl do terenu. Nemile prekvapeni bylo, ze kdykoliv zaznamenal cil tak okamzite vypnul. Nekde jsem cetl, ze to muze delat baterka. Je to mozne, nebo mam radeji hned poslat na servis? Dekuji za odpovedi.

Dej nové baterky o:-)

Ahoj,
chci se zeptat, jaké to má rozměry v přepravním, tj. rozloženém stavu? Nikde jsem to nenašel a zajímá mě, jak moc velký batoh na to mám mít - přepravní bag je prima, ale tak hodit do kufru u auta, ne na nošení s sebou.. Obecně to bude asi u všech detíků podobný ne? Před uložením do báglu se to teda jen rozloží na 2 díly + se sundavá asi i sonda, ne?
Mám doma něco jako je tohle (velikostí, rozměry i stylem hodně podobnej), tak jestli je reálný to tam přenášet
www.lovecpokladu.cz/batohy-krosny/batoh-recon-ii-mfh-1639

Díky za vaše rady

Kdo by mel zajem tak prodavam BH Land RangerPro v zaruce vc. sondy Nel Storm. Chozen opravdu malo.
Vice zde: https://ostatni.bazos.cz/inzerat/70907945/Detektor-Bounty-Hunter-Land-Ranger-Pro--prislusenstvi.php

Zdravím, opět prodávám tento super detektor vč Nel Storm cívky za velice příjemnou cenu a možností slevy na Vaši dopravu. Pouze osobní převzetí.

https://ostatni.bazos.cz/inzerat/73321864/Detektor-Bounty-Hunter-Land-Ranger-Pro--prislusenstvi.php

Zdar lovci. Mohl by mi někdo napsat jak nastavit tento detektor s ručním odladěním půdy? Jako půdu odladím, ale jak nastavit citlivosti na jednotlivé kovy - jedná se mi převážně o mince, odznaky a pak bych si tam někde chtěl nastavit něco na válku - jsou tu mraky munice. Pokud jsem se vyjádřil něják zmatečně tak dotaz případně učešu. THX

jak nastavit detektor?
Já chodím 3 zvuky (v nabídce detektoru jako 3) sensitivity 8; volume 8; diskriminace 20 (bere i větší železa), jinak notch a všechny další funkce má mám vypnuté, protože pro podmínky v ČR jsou zbytečné.

Včera jsem koupil starši a zatím badám a hraju si s nastavením a zkouším co umi zejtra zkusim i najít nějakou minci tak snad se povede

zdravím přátelé. měl bych jeden kousek tohoto detektoru k prodeji. v terénu byl jen jednou a je doma nevyužitý, naprosto v pořádku bez poškození. lovec pokladů ze mně nebude...myslel jsem, že mě to nadchne, ale bohužel. proto prodávám za 6000 kč. kdyby měl někdo zájem nebo jste o někom věděli, předejte mu prosím, můj kontaktní mail pavlos@seznam.cz
jsem ochotný se na ceně domluvit.
díky

zdravím, detektor se již prodal. děkuji všem za zájem.

BH Land Ranger Pro , jsem začátečník může mi někdo kdo měl nebo má tento detektor poradit nějaké universální nastavení na hledání hlavně mincí ? Nebo co se vám osvědčilo jako nejlepší nastavení. Mám teď nastaveno C (mince) ale abych něco nepřehlédl. Děkuji

Mám jako záložní a pro případného kolegu V vůbec nepoužívám je tam už moc diskriminace přes den používám All metal a jedu podle ID od 25 kopu vše a druhý A je skvělý železo bručí a ostatní kov má vyšší tón ten kopu pokud nehledám železo třeba v lese se dívám na vše člověk nikdy neví jo a v Allmetalu odladit po každém zapnutí detektoru je to lepší a pak si dát A program jinak je ještě možnost vyšťavit ho do nejvyššího výkonu a to tím že při spuštění detektoru držet PP a zárověň spustit detektor a hned sundat prst z PP tak je v nejvyšším výkonu a jde hloubš a taky prozvukuje a to je normal dokud to člověk vydrží poslouchat je to dobré na dohledvku nálezů kolem vykkopane díry co kb by byl třeba další penizek hloubš než první v normálním nastavení bys to nedal třeba 5cm navíc tak to je vše podstatné co můžu poradit ostatní je zbytečně používat lovu zdar :-P

Jo a nesnáší wi-fi a zapnutý data v telefonu a dráty tam je dobré snížit citlivost na 8-7pokud to pomůže jinak odejít z lokace ohradniky taky nemá rád :-P

zdarec stává se někomu že při výměně baterek některých vypíná nebo je něco s detektorem díky. o:-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru