Detektor kovů Bounty Hunter Lone Star Pro

Detektor kovů Lone Star ProVlákno určené pro všechny majitele detektoru kovů BH Lone Star Pro

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 10.7.2014 15:50

ahoj,přemýšlím o tomto detektoru....mám do něj jít???Jsem začátečnice....

Také bych do toho šel.

Mám ho taky a taky jsem byl moc spokojený, vzhledem k tomu za jakou cenu se prodává toho má v sobě opravdu hodně a byl jsem přesvědčen o tom, že když k němu prikoupim lepší sondu , budu spokojen hodně dlouho, ale názor jsem změnil v okamžiku kdy začalo přitahovat, s klesající teplotou začal slábnout ne jen detektor, ale i mě nadšení z něj. Při delší procházce jsem musel neustále sledovat jeho stav zda jede nebo ne. Neustálé vyměňování baterií a nebo vyndat bát. a zase zandat no a to léze tak nějak na bednu, alespoň mně. Jak se delší dobu neozval tak to bylo jasný a baterky? tak ty nemyslím nějaký slupky za dvacku, to jsou samé kodaky za 50 až 60 kc energizer tak ty jsem navrhnul po druhé vycházce, protože baterku za kylo a za hodinu menim, tak to né!! Takže nevím, ale asi budu muset jít do něčeho jiného.

Mám ho půl roku a jsem spokojený. Se zimou nemám zatím žádné problémy.

Zdravim,ma este niekto tento detektor ?ak ano tak prosim napiste este nejake skusenosti s nim.dik

Ahoj, mám ho od léta, cena/kvality myslím super, spousta nálezů, na baterii "šlupka za dvacku - žlutá bateria Slaný" běží v pohodě 8-10h, na energizerku cca. 20h (4 odpoledne po 6-5h), zima žádný problém jsem nepoznal, byl jsem hledat i 23.12 a super, menší mince do cca. 20cm, 15 krejcar v cca 30cm. Jsem rád, že volba padla na něj. Trochu má problém s dikriminací, zinkové a měděné mince, když jsou zkorodované ukazuje jako hliník, ale dá se to odposlouchat a rozlišit od hliníku, podle tonu na hraně předmětu. Myslím, že je dobrý, určitě neuvažuji o jiném, spíš o větší DD cívce, ale cena cívky mě zatím odrazuje. Ahoj

Caute!Mam ho od dnes!prvá hľadáčka cca 1hod 4mince a patrona.Takze spokojnosť !!!

Zdravim chci ho koupit s civkou Tornado co se ted nabizi v akci a zaty penize vypada dost lakave, otazka zni, je dobry? Diky

Ahoj, musím uznat že tenhle detektor je výborný na začátek, hledám s lone starem cca 1,5 měsíce a zatím jenom komouši a náboje :-D (je to detíkem nebo místama? :,-( )

Já s Lon Star také začínal, ale vydržel s ním jen pár hledaček.Neměl jsem z něho dobrý pocit a tak jsem ho pustil dále.Za utržený peníz jsem koupil staší Zero 20 což byl velký skok k lepšímu, nebylo to jen o hledání, ale začal jsem nacházet :-D ;-)

:-D

Bude to asi mistama ja chodim na jedno pole a mam i minci zroku 1880

Tak to vím opět naprosto přesně :-D nebude to místem. Se Zerem jsem kopl pár mincí na stejné úzké cestičce kde si BH Lon Star Pro ani neťuklo. Později jsem tudy šel s Noxem a vytahal to co přehlédlo Zero. Ano, je to o štístku, ale s lepší mašinkou mu jdeme hodně naproti o:-)

Zdravím, právě zvažuji zpestření procházet detekrotem no byl bych moc rád kdyby mi někdo poradil.. Už jsem procházel.nejaky články a diskuse a našel jsem si 2 adepty garett ace 150 a nebo bounty hunter quick silver co by měli být ok pro začátečníky, navíc v moji cenový leraci než se odhodlám koupit něco jinýho.. co by mi někdo zkušenější doporučil popřípadě z jakého důvodu?
Vím že se ptám úplně od věci ale moc děkuji za reakce
Dejv

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru