Ta civka asi nebude šlapat na tom Fischeru.
Detektor kovů Fisher F22
Fisher F22 je populární detektor kovů určený především pro začátečníky a středně pokročilé hledače, kteří hledají kvalitní přístroj s jednoduchým ovládáním a spolehlivým výkonem. Pracuje na frekvenci 7,69 kHz, což je ideální pro hledání mincí, šperků a malých reliktů. Detektor nabízí čtyři přednastavené režimy hledání – pro mince, šperky, artefakty a vlastní uživatelský režim – což umožňuje snadné přizpůsobení různým typům terénu a hledaným cílům. Fisher F22 je také odolný vůči vodě, což ho činí vhodným pro hledání i v mírně deštivém počasí nebo v blízkosti vodních ploch. Jednou z hlavních předností Fisher F22 je jeho jednoduché a přehledné ovládání. LCD displej s podsvícením zobrazuje klíčové informace, jako je ID cíle, hloubka a stav baterie. Detektor je navržen s důrazem na lehkost a ergonomii, což umožňuje pohodlné používání i při dlouhých výpravách. F22 je vybaven funkcí pinpoint pro přesné zaměření cíle a nabízí nastavitelné možnosti diskriminace a citlivosti, což zlepšuje přesnost hledání. Celkově je Fisher F22 skvělou volbou pro ty, kteří hledají spolehlivý a snadno ovladatelný detektor s dobrým výkonem za rozumnou cenu.
Tak to jsem nevedel.
Dobrý den, bohužel nevím kam to napsat. Nebyl by zájem o můj detektor fisher F22 mám ho rok a půl, k němu mám i hloubkovou sondu od firmy karma a dohledávačku od nokty. Na ceně se určitě domluvíme, vše je kupováno zde. Dostala jsem se do tíživé finanční situace a pochybuji, že se na s-bazar někdo kouká ohledně detektorů. Děkuji za shovívavost .
Krásný den můžete poradit která sonda je nejlepší na Fisher F22 děkuji
Ahoj, chodil jsem F22 roky s Ultimate cívkou a mohu ji jen doporučit - pokud hledáš cívku na zlepšení hloubkového dosahu tedy.
www.lovecpokladu.cz/eshop/produkt/sonda-s-e-f-ultimate-33cm-pro-fisher-f5-849
Sonda S.E.F ULTIMATE 33cm pro Fisher F5, GoldBug, F19, 11, 22, 44 | LovecPokladu.cz
Nová sonda Detech S.E.F Ultimate určená pro detektory kovů Fisher F5, GoldBug, F19, 11, 22, 44
Děkuji moc za radu budu se s ní řídit
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.