Detektor kovů Fisher F75 a V2

Zkušenosti hledačů s detektorem kovů Fisher F75,.

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 23.8.2010 17:39

ZDRAVIM,CHTĚL BYCH SE ZEPTAT MAJITELŮ 75. JAK MAKÁ NA ČEDIČOVÝCH PŮDÁCH?

Asi záleží na konkrétnom minerálnom zložení v danej lokalite. Už som sa stretol s lokalitou kde sa F 75 úplne zbláznila , myslím že to bolo obsahom Fe v danej hornine,lebo všetky ostatné rušenia som vylúčil.

Jak čedič, tak všechny vysoce mineralizované půdy jsou pro VLF detektory dost těžko prostřelitelné. Je to dané konstrukcí VLF detektorů, a i když používají nějaký čedičový filtr, je v těchto podmínkách dosah většinou hodně mizerný.

V podstatě jsou nyní v prodeji poze dva nebo tři specialní detektory, které jsou alespoň trochu schopné v takových podmínkách pracovat. I tam je ale dosah a vyhodnocení značně ovlivněné.

Zdravím jaký je rozdíl mezi F75 a T2?

Má někdo S.E.F ultimate na F75 ??

Ahoj všem Fisherákům. Jaké najčastější nastacení používáte u F75 a jak jste na tom s Allmetal ?

Ja v allmetale chodim len tam kde niet moc bordelu alebo ked hladam nejaku lokalitu a chcem počuť aj železo lebo kde začne železo bude aj niečo ine. Mam Ltd tak to nastavenie nejako nesponujem staci sens.75 ale pri VN len 60 a program JE alebo BP, detektor je kludny, čadič u nas naštastie nepoznam max.sem tam suter.struska alebo koxik. Len by som rad ak ma niekto Ultimatku napisal nejake skusenosti lebo tie air test na nete stoja za p... . D

Ultimatka prej až tak moc nepřidá prý je lepší ta velká civka origo od fishera.Psal hjsem všem prodejcum fisheru a odpověď byla přesně to co píšu.

Používáte někdo nějaké univerzální nastavení.A když jo ,jaké?Myslím tím jen zapnu a jdu a nic neřeším?

ja ti nevim ale nejake univerzalni nastaveni neexistuje pokud to chces delat poctive a poradne,to je jako by jsi delal veci napul. :-(

pořádně to neuděláš nikdy...vždy je to o štěstí ,místě,detektoru a kroku správným směrem.Ale myslim na takové to hodinkové máchaní jen tak na pohodu.žádné takové to nález za každou cenu. ;-)

bavili jsme se o nastaveni ,ne o technice a o stesti ;-).tak takove hledani neznam,jsem zvykli delat veci poradne,at uz v cemkoli :-),neco jineho je policko samozrejme.

;-)

Ok tak jinak chodí někdo z vás furt jen na základní nastavení?

Nebo ještě jinak chodil někdo na základ a jak dlouho?

Mal som ho mal rok a pol režim Disc na 5 ak je čisto, program bp, sens na 85 bez problemov a prezvukov, ak je horšia poda tak disc. na 15 akorat pri trolejoch a VN problem ale menej cilivosť a ok. Super citlivý stroj.Tezaz beham T2 Ltd čo je vlastne rovnake len display trochu rozdiel. male veci hladaju super hlavne kopat aj foil čo skaču do železa male Ag sa občas najdu nech sa darí ;-)

ok diky

halo má už někdo modely V2.0?

Ano, skladem ;-)

myslel jsem zkušenost jaké jsou a co nového umí

Já vím, ale neodolal jsem. :-D Každopádně jsem trochu blbnul s detektorem s Pavlem Divišem a pak sám. Zdá se to dodně fajn, ale osobně jsem rád, že je tam ta možnost při startu se dostat k celkovému nastaveni pro původní F75. Je to ale asi o naposlouchání ;-)

Aha diky za info. Zitra kopec zase jdu poškádlit čedič. :-D

Kime ja mam tu novú F75 se v2.Zatiaľ behaná po obývačke a aj v spálni.Ale hádam ked vyschne zem tak môžeme popísať.Mám k tomu tri cievky,mini,normal a ultimate.Dosahy doma preshujú všetko čo som kedy videl.Uvidime v realite na roli.Ale nemam obavy.Ten skľudňovač funguje a aj ked je detektor naplno zo senzitivitou tak je kľud.Neviem či to nejako uberá v reali na výkone ale ved uvidim.

ok napiš jsem opravdu zvědav jaký rozdíl od mé klasicke

Zdravím. Mám na svém detektoru problém s Ultimate cívkou. Nejde mi naladit zem. Chová se to úplně přesně jako na tomhle videu z Ruska :
https://www.youtube.com/watch?v=GEQjoQ9yWvQ

Co s tím ????

Jen doplním, na všech lokalitách se to chová stejně..Dosah se trochu zvedne, ale detík je nestabilní,..prostě zem není nalazená...

Ahoj.Chtěl bych se zeptat pod jakým číslem se ukazuje na F75 V2.0 zlato a v jakém tónu se hlásí a pak ještě jestli cívka k němu origo dodávaná je dobrá nebo je lepší pořídit nějakou lepší?Děkuju za názory...

Zdar chlapi. Jak jsem na jare prodal CTX, tak me to zase tahne zpatky, takze jsem zpet :-) Tentokrat jsem si vybral masinu F75 LTd 2.0. Date mi nejake zakladni tipy do zacatku? Tim nemyslim zakladni nastaveni, ale zkusenosti z praxe pri hledani? Diky a at se dari!

Ahoj. Koupím cívku Fisher 15DD. Prodá někdo?

Zdravím, prodám detektor vč. komplet příslušenství apod. Prakticky nový, pouze 2x chozený.

https://sport.bazos.cz/inzerat/73717803/Detektor-kovu-Fisher-F75-v20-dohledavacka-Nokta-a-prisl.php

je nejaky vizualni rozdil mezi F75(ltd) a F75 V2 (ltd)???nebo rozdily poznam az pri vstupu do menu absenci FA procesu,ctyrech Fe rezimu apod??

Zdravim vás chcem sa spýtať co hovoríte na fisher f75 ltd v2.0??mam možnosť ho kúpiť ked to porovnam s GM 4 pro,nox 600,800 ako je na tom kvalitnou a výkonom ďakujem za odpoveď

Zdravím všechny majitele F75.. Mám prosbu nemohl by mi nekdo poradit kde sezenu na detektor návod koupil sem f75 ale navod mi paní co ho mi prodala k tomu nedala a jsem s hotovej co se nastaveni týká dik vsem za radu nebo info

https://www.detektory.cz/navody-fisher-f75-v2-0/
Na nete je toho este viac.Dá sa to dohľadať.



8-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru