Ahoj. Testoval jste už někdo Ace Apex. Nějaký rozbor a zkušenosti. Děkuji za odpověďi
Detektor kovů Garrett Apex
Garrett Apex je moderní multifrekvenční detektor kovů, který přináší hledačům kombinaci pokročilé technologie a snadného ovládání. Tento model ze série Garrett ACE je vybaven technologií Multi-Flex, která umožňuje pracovat na více frekvencích současně (5, 10, 15 a 20 kHz), což zajišťuje vynikající citlivost na různé druhy cílů, od drobných mincí po větší předměty. Garrett Apex je ideální volbou pro hledače, kteří se pohybují v různorodých terénech, včetně mineralizovaných půd, pláží a parků. Detektor nabízí intuitivní ovládání, podsvícený displej a lehký design, což umožňuje pohodlné a efektivní používání při delších výpravách. Jednou z klíčových výhod Garrett Apex je jeho pokročilá diskriminace a vysokorychlostní zpracování signálu, které zajišťuje přesné rozlišení cílů i v oblastech s vysokou koncentrací odpadů. Detektor je vybaven bezdrátovou technologií Z-Lynk, která poskytuje bezdrátové připojení ke sluchátkům s minimální latencí. Apex nabízí také režim Iron Audio, který umožňuje přesněji identifikovat železné cíle. Díky své univerzálnosti, moderním funkcím a kvalitnímu zpracování je Garrett Apex vynikající volbou pro všechny, kdo hledají výkonný a přitom snadno ovladatelný detektor kovů, vhodný pro širokou škálu hledacích podmínek.
Žiadna recenzia na garret?
Má někdo zkušenosti s tímto detíkem? Četl jsem, že byl vyhlášen nejlepším detektorem od Garrettu v roce 2020. Chodí ho vůbec někdo? Nenašel jsem nikde žádné testy nebo recenze (v češtině).
Protože nikdo nebyl schopen, tak jsem si apex koupil a vyzkoušel. Krátké srovnání s 540kou... Vanquish ho strčí hravě do kapsy. Jsem rád, že jsem se apexe zbavil. Toť vše.
Zdravím všechny mrcasáře. Mám Ace apex hned od prvního dne co tu šel koupit. Před tím jsem chodil Whites treasure Master s cívkou ultimate dd. Rozdíl velký, hlavně v obnově a rozlišení cílů. Trochu víc chytá duchy, hlavně při mf a na plno. Člověk musí trochu ubrat a častěji pumpovat když je tam moc bordelu. Chodím s cívkou viper, chystám se pořídit si větší. Zkoušel jsem chodit razra a minelabku a řekl bych že razr měl trochu navrch ale minelabka se na úroveň mého gartra jak mu říkám nedoškrábla. Samo to co tu píšu je jen můj pohled a dojem. Není to žádné odborné recenzování, tak to podle toho prosím berte. Přeji příjemný lov všem
Tip jak zvýšit výkon o nějaké to procento nahoru. Pořádnou powerbanku a při hledání mít detektor napojen. Já jsem si ji přidělal ze zadu na opěrku. Možná je to jen lepším pocitem, že dostávám z přístroje maximum, při hledání, ale pomáhá mi to. To je nejdůležitější, ne?
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.