Detektor kovů Golden Mask 3 plus

Zkušenosti hledačů s detektorem kovů Golden Mask 3 plus.

Návod pro detektor kovů Golden Mask GM3plus: Návod GM3+

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 23.8.2010 18:46

Tak zdravím všechny mrcasníky,mrcasnice i mrcášata,přeji bohaté úlovky a pohodu.
Co se týče GM3+,mohu napsat- po pomalu roce a půl hledání s touto holí jen jedno...perfektní,je to detektor,s kterým se nenudíte,ale také nemáte ani čas se věnovat kochání z přírody.Má sice také své nedostatky a zejména konstrukční,ale ty se dají celkem snadno odstranit..hlavně ty zámky tyčí a možná také váha!!!Co se týče hledání,po nějakém čase přijdete na to,že se z vás pomalu stávají chodící rypadla a vrtné soupravy,jelikož ta hloubka detekce je neuvěřitelná.Proto je také myslím úplně zbytečné kupovat GM3+,stačí bohatě GM3,nevím,ale já jsem za celu tu dobu pouze snad dvakrát použil turbo...prostě není potřeba.Změnou frekvence se sice někdy dají odstranit drobné intenference,ale žádný zásadní vliv na funkci hledání jsem nikdy nepozoroval.Také nastavování tohoto dentíku je zpočátku pokus-omyl,ale časem se to dá vše zvládnout bez problémů.Je velice dobré si vše omakat a vyzkoušet,nelpět na nějakých červených DOPORUČENÝCH bodech!Ono omezení citlivost a diskriminace na výkonu tohoto dentíku nijak neuberou.Tento dentík dokáže detekovat i s poměrně velkou cívkou velice malé předměty,úlomky atd.Pokud se někdo z vás rozhodne tento dentík koupit věřte,nebudete litovat!!!/úmyslně zde neuvádím
hloubky kopaných předmětů a dodnes také nemohu jako někdo říci,že podle zvuku poznám kolečko od kroužku atd./Je mi také jasné,že se každý z nás snaží prosadit a nebo vyzdvihnout to svoje,ale testy a hlavně cena tohoto dentíku jsou nevyvratitelné.Ještě jednou vám všem přeji jen to nej!!! :-)

Čus. A na kolko % dokážeš pri signále určiť mincičku, povedzme aj vo väčšej hĺbke?

Zdravím tak jsem si pořídil cívku 38x30 a žasnu nad tou hloubkou :-O malý 2 krejcárek a knoflíček stejné velikosti jsem pod 40 cm nečekal :-)A úplně čistý signál :-Opravdu mazec.Tímto děkuji Elmarovy,zase dobře poradil.

Máte někdo zkušenost s cívkou 17cm případně 20cm na GM3? Jestli nějak výrazněji zlepší separaci v zabordelovaných lokalitách a citlivost na drobné předměty.

Určitě se separace zlepší. Velice dobrá je také kulatá plná 20 cm 2D. Ta mě tedy doslova dostala. Navíc mám tyto sondy rád, protože se dobře čístí :-D

Dík za odpověď. Přemýšlel jsem, že bych svého GM3+ vyměnil za GM4, CS6MXi nebo Tejona, ale když s ním vyrazím do terénu, tak mě to vždycky přejde, protože bych jenom utratil peníze a asi bych si moc nepomoh. :-)Dosah je výborný i na malé cíle, s diskriminací jsem taky spokojen, akorát ta separace je horší, takže mám obavu jestli v zabordelovaných místech nepřecházím.

GM3+ je skvělý detektor, pokud ho máš nachozený tak bych pořešil jenom tu sondu :)

Ještě bych se chtěl zeptat jestli malá sonda bude mít nějaký vliv na dosah u drobných předmětů.Zkoušel jsem detektor na malých mincích a RU 2 halíř bral ve 25cm, ag grešly Leopolda už jenom v necelých 20cm, výhoda ale je že jí dokáže snadno rozeznat od folie, takže u tohoto detektoru neplatí, že kdo nekope folie nekope malé ag.
Kterou z těch dvou sond bys mi vdyžtak doporučil? Na to abych si je přijel vyzkoušet to mám dost z ruky.

Sám používám kulaté 2D 17 cm. Sonda je to skvělá a na drobné předměty je snížení hloubkového dosahu malé. Navíc je zde značný separační bonus. Ne každý ale vydrží chodit s takovým piškotem ;-)

Předseda má pravdu ;-)

No, a taky bych pořešil jestli má cenu vébec něco jinýho. Každej detektor nerozmlátí za deset minut :-)
Prostě, ,poslechněte si!
http://www.detektory-vychodni-cechy.com/fotogalerie/golden-mask/gm3/
Lehké kometáře jsou jenom v popisu stop...
Ta čitelnost cíle je supr, a navíc, naučíte se jak na VCO zvuk, čili můžete a zvládnete Tejony,to je mezistupěň, nutný, nutný,nutný.... a na zlato /chystám na to odezvy, budete koukat.... (nasluchat)/ se potom s GPX dostanete, dáte ho. To je TOP, a většina to nedá.
No, poslechněte si, co je vám po většině, že...
:-)

Zdravím sem tu novej a mam dotaz koupil sem GM3+ a ground balance se tocí kolem do kola je to tak spravně mě se to moc nezdá předem dík

zdarec,má tuším víc otočení,zkus to párkrát otočit dokola

asi 10 otacek a jde zamačknout a pruží

Nevím jak to nastavit zda se mi ze potak nereaguje nebo ho mam drzet zamačklej kdyz točím ?

Musíš klasicky pumpovat a otáčet tak o čtvrt kola nic nemačkat musí mít zvuk nahoru i dolu při pumpování ;-) Potenciometr si nastav na prostředek rozsahu a pak zkoušej na jednu stranu a druhou.
www.lovecpokladu.cz/home/detektor-kovu-golden-mask-3-4756 nastavení začíná od druhé minuty
:-D

mam poruchu na detektoru možná. A potřebuji poradit. kde sehnat schéma detektoru GM3+.Děkuji za radu.

To Pravnuk: servisní schéma určitě neposkytujeme, ale můžeš nám zavolat (731102713) či napsat na info@lovecpokladu.cz a dohodnout se o servisu. Tacud

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru