Detektor kovů Golden Mask GM4PRO a GM4WCL

Nově založené vlákno pro všechny vlastníky nové verze GM4PRO

Návod pro detektor kovů Golden Mask GM4: Návod GM4
Návod pro detektor kovů Golden Mask GM4Pro WD: Návod GM4PRO WD

Testy detektorů kovů Golden Mask GM4: Testy GM4

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 1.4.2014 12:49

To kojot: sondu ještě musíme přesě zvážit, je ale lehoučká. Materiál je nový stejný jakou u Spider 12ctky. :-)

ahoj, rád bych se zeptal - mám si pořídit balení se spider sondou nebo se sondou 12x10? A proč? Děkuji! :-D

Podle mého bude lepší nebo stejně dobrý na hloubku Spider 30 cm, na separaci určitě lepší. Šel bych do spiderky.

díky:-) mě totiž překvapilo, že ten spider set je o trochu levnější. pochopitelně mi nevadí těch pár stovek, ale spíš by mi v hlavě hlodal brouk, co kdyby ta standardní byla o centimetr lepší a byla tam třeba grešlička.. :-D

hm... takže díky za jednu odpověď mezi kvantem jiných ... :-D

Omlouvám se za spamování u Vašeho dotazu :-) Tacud

V pohodě, není proč se omlouvat. jen mě mrzí, že asi úplně stejně začal konec minulého vlákna.. :-(

Já myslím, že snad nebude tak horko. Nebylo ale možné nechat se napadat bez reakce. Přeji štastnou ruku při výběru sondy :-) Tacud

To Brujeria: Elmara je mimo kancelář, tak si dovolím tlumočit jeho slova. Vyjádření výrobce je takové, že případné občasné vypnutí je způsobeno ochranou baterie či ztrátou signálu po dobu delší než 10 min (viz návod). Tak časté vypínání ale opravdu není normální. Žádali jsme možnost výroby sluchátek bez této funkce ochrany, ale není to možné. Pošlete nám sluchátka zpět na naši adresu uvedenou v kontaktech. Poté se Vám ozveme s řešením. S pozdravem Tacud

Nebylo by lepší založit další vlákno Sluchátka k detektorům kovů Golden Mask,a problémy se sluchátky řešit tam ať se to nemotá dohromady?

Založit další vlákno ? No nevím.Vysílač a sluchátka jsou součástí detektoru.To by se muselo udělat další vlákno třeba na cívky atd..

Na cívky tam je,pokud sis teda nevšiml a vysílač má vestavěnej jen GM 4 Pro.Navíc sluchátka pod značkou Golden Mask jsou prodávaná i s externím vysílačem.

GM žádná sluchátka nevyrábí. Výrobcem je firma Wii-rles. Golden Mask testuje možnost vyrábět přijímač v krabičce tak jako to má například CTX od Minelabu. Pak by šlo používat jakákoli sluchátka. Jak daleko jsou ale nevím.

Já napsal že se prodávají pod značkou Golden Mask a ne že je vyrábí ale to je jedno.

Ty sluchátka nejsou ani prodávaná pod značkou GM. Jsou požitelné pro přenost signálu transmitrů GM. S kterými mimochodem nebyl jediný problém. To je myslím i důvod proč se GM zabývá vývojem vlastní krabičky ;-)

Tak 101 a 103 pod značkou GM jsou.107 nevím,neviděl jsem je.

Je to od nás trochu blbě napsané. Ostatně žádý výrobce sluchátka ve skutečnosti nevyrábí. Buď jsou to subdodávky nebo to jsou to pouze doporučované výrobky.

ahoj kamaradi zacinam s hledanim a dnes jsem si koupil gm 4 pro neni tu nekdo z ustecka teplicka a tak kdo by me vzal sebou a trochu me sni naucil pracovat diky moc petr
:-)

Napiš Zipsymu, kam vyrážejí ;-)

ok dekuju ;-)

Pro Elmara.
Zdravím,včera jsem tu psal dotaz na můj problém s cívkou 12x10 na starém modelu Gm4.
Odpovíte mi prosím ,nebo mám svoji otázku směřovat do sekce cívky GM?
S malou cívkou prostě pole a louky nejsou ono,prd pokrytí.
Jinak chci poděkovat za radu GM4PRO.

Což je na malý sondě logický.
Zavolej Márovi rovnou. To je nejlepší.

litrfree
asi se mu ozvu,čekal jsem,že zareaguje na můj příspěvek a zatím ticho po pěšině.
Je mi jasné,že nesedí neustále u počítače,ale snad se už brzy dočkám 8-)
A chci se zeptat,majitelé klasické GM4 (old verze)když mají nějaký problém mají psát kam,sem?
Nerad bych zapleveloval nechtěne jiné vlákno.

Zavolej mu, určo se ozve, je v teď o víkendu terénu, pokud vim. No,kam psát, když je problém? U mě to je tak, že když to hledačum co maj třeba detektor ode mě, nechodí, tak napíšou na e-mail rovnou ke mě na DC. Tam si to přečtu, a nic nehledám nikde po fórech, jaký mám vzkazy.
A rovnou jim při prodeji říkám, že maj psát když se jim něco nezdá nebo se potřebujou poradit s nastavenim. A s nováčkama to mám domluveno tak, že volaj rovnou z pole, většinou pro nastavení. A hned to pořešíme, poslechnu si co jim to pípá, a pokroutíme, pomačkáme. Ovšem někdy to pochopitelně nemůžu zvednout, protože to mám naschvál odpojený od sítě, když třeba hledám, aby mě detektor nerušil signál.A nebo jsem prostě někde, kde neni slušné telefon používat.
Takže kam psát když maj hledači nějaký problém s použitím detektoru kovu? Pokud to je osobní porucha, nebo nějaká závadička nebo rozpad detektoru, tak jak jinak - přímo na prodejnu na kontakt. Tak to je většinou nejlepší, u potřeby servisu nebo pro garanci je to třeba řešit přímo po obchodnicku. Je to servisně-prodejní záležitost.
Pokud to je nastavení, že to nedává, buď detektor, nebo hledač, tak sem do fóra, tady se nechá nasbírat zkušenosti.

Ahoj, jak psal litrfree napiš na info@lovecpokladu.cz nebo zavolej na 731 102 713 nebo 605 748 944 :-) :-) :-)

tibko
asi na tom něco bude,fakt je ten,jak jsem psal v prvním příspěvku,že na fišeráckejch cívkách jsem nikdy neudělal ani jednu prasklinu a to jsem chodil i v zimě.Na fiš.cívkách mi ten materiál ze spodku přijde takový houževnatý ale na tý 12x10 takový tvrdý a křehký.
Popsal bych to jako rozdíl mezi železem a litinou.

tibko, ja ti spravím test, len povedz s akou mincou a s akou cievkou a s ako nastaveným Disc-om. :-) Manuál alebo automat?

ahoj, mám dotaz na někoho, kdo má na klacku sondu spicer 12" : potřeboval bych změřit, jak je detík dlouhý, po tom co ho rozmontuju na půl (2 spodní tyče a cívka v kuse ) abych věděl , jestli mi to vejde do báglu :-) teď mám terku a ta mi vejde tak tak .......... předem díky Dandy

Civka se da sklopit k tyci - ja kdyz razivaval na kole, do batohu s 25 litry objemu se vesel klacek, krumpacek, piti v pohode.

68cm

druhá půlka má 51cm,normálně to v batohu vozím furt,tyčky čouhají ven a každej si myslí že jedu na ryby ;-)

Bych ti to změřil ale před chvílí jsem orazil spodek tyče. :-/

to vím , že se dá sklopit, no pokud to vešlo do 25 litru, tak to je v poho já mám bágl asi 70 :-) díky za info

Takhle, jen jedna tyc mi cumelal ven, cca 15 cm nad zip. Takze normalka malej (sory, ma 27L ne 25) batoh a pohoda. Do 70tky se musi vejit snad i vcelku :) Mam presne tenhle: http://www.freestylesport.cz/skate-batohy/batoh-vans-5-0-skatepack-camo

Jeom pár řádek k tématu:

1. Sondy GM jsou jedny z nejlépe vyrobených a trhu. První GMka měli ještě hodně tvrzenou červenou zálivku, ta se ale už více jak rok nedělá. Nová nepraská nikomu.
2. Nepamatuji se kdy jsme měli vadnou sondu na GM. Tedy s vyjímkou toho pána co ji rozmlátil o stěnu a pak dál pižlal.

Zítra sem dám pár fotografii detailů sond na GM. Jenom tak pro ilustaci toho kam se GM dokázalo za posledních rok a půl posunulo ;-)

Elmara
Zdravím,v mém případě se právě jedná o jednu z těch prvních sond,je zalévaná tou červenou zálivkou.
Věřím tomu,že nové sondy jsou někde jinde,co se týká kvality,ale tahle se soudruhům v bulharsku asi kapku nepovedla.Možné je,že sondy co praskají jsou ještě z té staré červené série.

Prosim te, zavolej Markovi a domluv se s nim na reseni. Takhle na foru to moc nevyresis.

GM4PRO
Zavoláno,domluveno,děkuji za pomoc.

Ještě takový otestovaný návod na zalepení vlásenek (červená zálivka). Použij akrylátové lepidlo Loctite 406, pokud byla nějaká trhlina větší, je osvědčená způsob do trhliny nejdříve dát trochu cigaretového popela a pak použít lepidlo. ;-)

chlapi díky, tak to je pohodka, já totiž ještě v báglu tahám kerimku a rýč, ale tohle mi tam vejde ........ já už delší dobu přemýšlím nad tímto strojem a tak přemýšlím nad klady a zápory, no a zatím samé klady ........ tak teď mi ještě řekněte ty špatné stránky :-) díky za všecky poznatky

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru