Detektor kovů Minelab CTX 3030

Vlákno pro všechny uživatele detektoru kovů Minelab CTX 3030.

Návod pro detektor kovů Minelab CTX 3030: Návod CTX 3030

Testy detektoru kovů CTX 3030: Testy CTX 3030

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 24.10.2012 15:59

Ahoj lidi tak jsem si po dlouhém váhání pořídil Minelab CTX 3030 přešel jsem z Nokty tak v tom plavu jako blazen manual jsem si přečetl už po 2a stejně je to prd platný co pipne to kopu poradí prosím někdo náké kloudné nastavení aby jsem se v tom trochu zorientoval dik Setrr

Vecny evergreen se vraci :-D :-D :-D To moc dobre znam, sam jsem si tim prosel a x lidi prede mnou i po me. Ja se trapil skoro pul roku na e-tracku, nez jsem mu prisel na chut. Pak jsem presedlal na CTX, takze ten prechod uz tolik nebolel. Nastaveni mas zde:
www.lovecpokladu.cz/home/ctx-3030-doporucena-nastaveni-a-programy-ke-stazeni-6310

Ale myslim si, ze by Ti spis prospelo vybehnout ven s nekym, kdo to uz ma zmaknuty. Rovnou doporucuji jit na 50ti ton. Nejblizsi tydny/mesice sice budes mit v hlave totalni bramboracku, ale jak si to sedne a zacnes si to naposlouchavat, bude to lepsi a lepsi. Pak uz se da v nekterych pripadech celkem slusne odhadnout dopredu, co je asi pod civkou. Ale naposlouchat to - na to nema kazdej nervy :-) Hlavne je drz na uzde, at to nesvihnes o strom, prtze tydle pocity ma asi ze zacatku kazdej...ale je to jen o nepochopeni tohoto skveleho stroje.

AHOJ TAK TO ZAČÍNAM VSTŘEBAVAT PŘESNĚ TYDEN PO TOM CO JSEM SI HO POŘIDIL UŽ JSEM SCHOPNEJ TROŠKU FUNGOVAT SICE SI JEŠTĚ PŘESNĚ NEPAMATUJU CO KTERE TLAČÍTKO MA ZA FUNKCE ALE TAHAM SEBOU CHYTROU KNÍŽKU A TA TROŠKU POMAHA BYL JSEM ZVYKLEJ S DETÍKEM LITAT ALE TAK ZMĚNA JE ŽIVOT DIK MOC ZA RADY

Ahoj :-)

Tak s navodem jsem jeste nikoho v terenu behat nevidel, ale pokud to funguje, tak nic proti tomu :-D Delam si srandu, jasne ze je lepsi si ho vzit s sebou, kdyz jeste tapes. Ono se taky doporucuje zacit na min tonech, nez rovnou na 50ti. Ale to si naposlouchas, pak to prepnes do 50ti tonu a vis zase prdlajs :-) Takze radeji rovnou 50ti ton, i kdyz ty zacatky jsou krusnejsi, pak se ti to vrati. Aspon muzes v terenu badat nad novym detektorem, to je kolikrat lepsi, nez hledacka, na ktery treba stejne nic nenajde. Tak at se dari! ;-)


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru