čaute tu loketku jsem vyřešil, koupil jsem si lim lock a je to, super to drží ruku a můžeš chodit a chodit. doporučuju je to skvělý doplněk
Detektor kovů Minelab Explorer profesional
Detektor kovů Minelab Explorer Professional je jedním z nejvyspělejších modelů ve své kategorii, navržený pro ty, kteří hledají nejlepší výkon a technologické inovace ve světě detekcí. Vybaven pokročilou technologií FBS (Full Band Spectrum), která umožňuje detekci na širokém rozsahu frekvencí, tento model nabízí neuvěřitelnou citlivost a schopnost identifikace různých typů kovů. Minelab, jako technologický lídr v oblasti detektorů kovů, zahrnul do tohoto modelu vysokou adaptabilitu pro různé terény, což zajišťuje, že Explorer Professional může efektivně pracovat v různých půdních podmínkách a na různých typech lokalit, od pláží až po bojiště. Minelab Explorer Professional se také vyznačuje svým uživatelsky přívětivým designem, který je optimalizován pro dlouhé hodiny hledání bez únavy. Ergonomicky tvarovaná rukojeť a vyvážená konstrukce zajišťují, že detektor je pohodlný k držení, zatímco jeho intuitivní ovládací panel s velkým displejem umožňuje snadné čtení a rychlou interpretaci detekčních signálů. S řadou přizpůsobitelných nastavení, jako je diskriminace a citlivost, Explorer Professional umožňuje hledačům přesně nastavit přístroj dle svých potřeb, což z něj činí vysoce efektivní nástroj pro seriózní hledače kovů, kteří požadují špičkovou technologii a spolehlivý výkon.
Tak jak vam to slape z masinkama?:)
Jakou cívku byste si vybrali k Exploreru z těchto tří: SEF 13" ULTIMATE, SEF 10x12" a nebo tu základní od Etracku 11"? Díky za rady. Cuch
Ultimate 13" :)
Díky za odpověď Elmaro.Taky jsem nakloněný k té Ultimate, ale i ta Etracková 11" asi nebude špatná. Nezkoušel někdo náhodou porovnávat tu Ultimate 13" s Etrackovou 11" v zemi třeba dosahově, identifikaci předmětů a pod?
Ahoj. Na Exploreru bohužel ne. Testů je hodně a k tomu jsme se ještě nedostali. Zatím jsme testoval Tesoro Cortes, Tesoro Tejon, Tesoro Vaquero, Tesoro EuroSabre II, Fisher F75, Fisher F70, Garrett EuroAce 350 a Ace 150. Sonda přidala všude, oproti klasické 12x10 s kterou jsem to poměřoval přidala 10 až 15%.
Pokusím se do konce měsíce udělat nějakou tabulku. I když uvažuji, že by nebylo špatné udělat nějaké veřejné testování této sondy a dosažené výsledky.
Ahoj. To by bylo super. . Zatím díky, počkám si na porovnání.
jestli si koupim new civku tak tuhle puvodni,coz me velikostne vyhovuje a jde do dost velkych hloubek nebo S.E.F-tku:)
Nevim..
Caw kluci,mate nekdo na masince Ultimate civku???zajimalo by me jak to s ni chodi
Ahojte mna by zaujimalo najake to naj nastavenie EXPL 2 v mineralizovanej pode cadic , feromagneticke horniny andezit kedze nema GB a automat to je onicom . Mam z nim co to uz nachodene a uz som vyskusal vselico ale ziadna zmena proste radsej sa takym miestam vyhibam
Ahojte mna by zaujimalo najake to naj nastavenie EXPL 2 v mineralizovanej pode cadic , feromagneticke horniny andezit kedze nema GB a automat to je onicom . Mam z nim co to uz nachodene a uz som vyskusal vselico ale ziadna zmena proste radsej sa takym miestam vyhibam
to dabac...myslim ze v tom masinka nechodi dobre..ne li vubec:(
vsak to , tam trosku zaspali dobu ze na nom nieje odladenie pody
Nechci moc rýpat, ale Explorer pracuje na principu FBS, takže ground balance nepotřebuje - zemní signál odečítá pomocí DSP na základě odezvy na sled pulsů vyslaných do země.
Co přesně máš za problém? Pomůže ubrat citlivost a "noise cancel"? Nebo vůbec?
Samo osebe nemam ziadny problem z masinou ale chcel som vediet nejake to nastavenie na Exploreri v mineralizovanej pode . Automaticke skenovanie nieco pomoze ale ten dosah potom to je bieda .
Pro obě verze Explouše, SE i II jsem natahal emulátory na jedno místo, a přidal k tomu knihovnu cílů. Podobně je nyní hned vedle udělaný i trakař. Je to na AVČ stránkách, čili na mým analogovým webu, neboť FBS se s analogama uplně bez problému snese a to je dobře... moc dobře. Je to zhruba tady: http://www.detektory-vychodni-cechy.com/fbs/ je třeba jenom trochu zarolovat dolu pod CTX instruktážky, a tam to je.
Ted sem s prckama a pisu z mobilu. Budu na inetu na webu zitra odpo, az prijedem z 1866 z HK. Klidne me ale prozvon, reknu co vim a porovnas si urcite . Omlouvam se za bezdiakritiku. Tele je na DC webu.
Ted sem s prckama a pisu z mobilu. Budu na inetu na webu zitra odpo, az prijedem z 1866 z HK. Klidne me ale prozvon, reknu co vim a porovnas si urcite . Omlouvam se za bezdiakritiku. Tele je na DC webu.
zdravim... mam prosim na Vas prozbu ztratil jsem navod v čestine a nemohu ho nikde nalézt. nevi nekdo kde se da ztahnout nebo zehnat..?? bez nej je to na .....
Tak vidíš, ty máš detektor a nemáš návod. Já mám někde návod a už nemám detektor, někdo mi ho ukradl. Také mi zbyl účet za koupi detektoru.
Za jakých okolností jsi o něj přišel?
Jenoduše! Nějaký dobrák mi ho ukradl z auta. Teď ho tam nenechám i kdybych ho měl nosit sebou ve městě! Dobří lidé jsou zkrátka všude!
Ahoj vsem.Nevite nekdo nahodou,jaka byla standartne dodavana civka pro Minelab Explorer XS?Nebyla to 10.5" ?Mam ted Safari a tuhle civku bych rad na neho "nasadil".Mel jsem driv XS a civka byla proste parada
Zdravím , pokukuji po nějaké cívce a chtel by jsem aby šla hlouběji na malé předměty z barevných kovu , a v celkem čistých lokalitách , mate někdo zkušenosti s nějakou ? Zas za ni nechci dat balík , moje vize je tak do 5000 nebo něco málo prez . Díky za případné návrhy .
Koukal jsem zatím na tyto : wss 38x20
Sef 38x38 , sef ultimate 33, a nel hunter 31x22 ale nevim jestli je to to pravé co hledám . Díky
Tak na jaře jsem koupil tu wss 38x20 , něco jsem s ní nachodil , cívka je perfektní , stabilní (v lese s ní chodím s citlivosti na 30 uplně bez prozvuků ) zaměřuje přesně , rozeznání cíle je taky přesné , jediná nevýhoda je ta váha , chodím jednou týdně cca na 4-6 hodin a to se s ní nedá , po dvou hodinách začíná bolet ruka od loktu nahoru . Musím proto víc odpočívat . Rozhodl jsem se tedy že koupím Ultimátku a wss 38x20 prodám . Ultimátku jsem koupil , byl jsem s ní zatim asi 5x a ta je váhově v pohodě , za těch 4-5 hodin mě nic nebolí , nicméně v lese musím chodit s citlivostí na 24-26 , cíle z 50% zaměří přesně , zbylích 50% je někde ve stěně , a rozeznání cílů je taky horší , hodně si plete rezavý plechy a železa s barvou takže kopu asi 20 % nechtěných cílů. S wss 38x20 se mi nestalo že by jsem kopal plech nebo železo když jsem nechtěl . S dosahem jsou obě tak srovnatelně stejné . Neberte to ale jako recenzi , jsou to jen moje první postřehy a je možné že jsem se s Ultimátkou ještě nestotožnil a teprve to vychytám , zkoušel jsem i různě měnit nasavení ale zatím se mi to nepodařilo nijak vyladit . Wss 38x20 prodávat nebudu , budu ji brát když budu vědět že jdu max na 2 hoďky.
Ultimátku jsem měl na traku a pokud byly ideální podmínky, tak dobrý, ale rozhodně nebyla do mokra nebo křoví a byla náchylná na rušení...jak píšeš citlivost se dala tak na 24...
Jo jo , na Wss je ještě výhoda toho že se nikde nezadrhává , krásně se s ni dá jezdit i po menším porostu , ale ta váha je fakt poznat .Jednou jsem s ní měl ale problém , na místě kam chdím běžně , po chvilkách začala hrá dokola různé signály , citlivost jsem daval nižší a nižší ale nepomáhalo to , vypozoroval jsem že to děla když jsem dobržďoval houpání na pravé straně , už jsem nevěděl co s tím , bylo to někdy když jsem ji koupil tak jsem myslel že je to cívkou a že bude na prd . Někde jsem si sedl a zapálil si a zkoumal jsem ji a zjistil jsem že na sobě má taky nasazený kryt ( myslel jsem že je to tak slepený a že to nejde sundat ale šlo a právě pod ten kryt se mi dostala voda asi z nějakých keřů , tak jsem to vytřel a bylo vše zase ok . Doma jsem ji ještě jednou vysušil a po celým obvodu jsem ji přelepil elektrikářskou páskou a od té doby šlape jak hodinky .
Ahoj , našel by se tu někdo kdo by se mno uchtěl probrat pár věcí ohledně exploreru ? , Zajímá mě podle čeho přesně detektor vyhodnocuje tu conduktivitu/vodivost kovu , nějak mi to nejde do hlavy , osobně chdím se smartfind grafem a kříž mi ukazuje co je co, vím že v pravo nahoře mi to ukazuje mince (měď stříbro) , bronz , vše vodivý kovy takže tady tu vodivost chápu na velikost předmětu nezáleží prostě vždy v pravo nahoře , ale například hliník (taky hodně vodivý ) mi to ukazuje zhruba uprostřed dole , jenomže uprostřed dole mi to ukazuje i zlato a to by mělo mít vodivost nejvetší . Dál pak olovo , mosaz atd. se motají okolo středu v pravé polovině . takže když to shrnu tak např jakkoli velká měděná mince je na pravo nahoře , z toho usuzuji že conduktivita je opravdu braná podle toho jak je kov vodivý , mate mě ten hliník a zlato , hlinik ať je velký jak chce vždy je v prave polovině dole a to samé zlato (zlato jsem zkušel jen nějaké prsteny a přívěšky , nic vetšího nemám k dispozici ) . Jako chci to vědět hlavně ze zvědavosti , už mám naučenej displej ( ten stejně požívám spíš jen jako kontrolu ) chdím spíš podle zvuku a většinou když kopu tak poznám přibližně co to bude ,
Dobrý den.
Dokázal by mi někdo poradit kde bych získal manuál pdf. v češtině pro Minelab Explorer Se? Mám bohužel pouze tištěný a po poli by se mi asi rozlítal
.
S pozdravem malíř z Březnice
Potřeboval bych poradit jaká sluchátka k Exploreru? Nejsem z toho moc moudrej a tak bych dal radši na doporučení
https://www.detektory-vychodni-cechy.net/products/sluchatka-gray-ghost-ndt/
Dnes už lze za podobné peníze pořídit i bezdráty www.lovecpokladu.cz/eshop/produkt/mars-md-link-universalni-bezdratovy-set
Mars MD Link Universální bezdrátový set - ČERNÝ | LovecPokladu.cz
Nový extrémně rychlý bezdrátový set!
Promiň ale to jsi asi u toho počítače spal? Myslel jsem, že si roztrhnu hubu smíchy, když jsem četl tvoji reakci. Já jsem se ptal na sluchátka a to v roce 2018 a ty? Co jsi mi to doporučil v roce 2024? 😀😀😀😀😀 Kdo by se tomu nezasmál.
Obdivuji tě.
Ale za snahu děkuji.
Je tady na Lovci legrace.
Jen jsme kontrolovali jestli v tech starých forech u detektoru co se dávno nevyrábí nejsou nějaké kraviny, popř. se tam zmíní nástupní modely atd, aby kdo to bude v budoucnu číst byl v obraze.
Bohužel v roce 2024 už jsou drátová sluchátka pasé a ke všemu jsou bezdráty, tak jsem tam pro budoucí generace zmínil poslední možnou kompatibilní alternativu...
Děkuji za odpověď.
Přeji Všem krásně Vánoce a mnoho úspěchů v Novém roce.
P.S. Sháním starý Golden Mask LP Zero ale do jara 25 mám čas. Za případné info o prodejci děkuji. Vracím se do pravěku a mám k tomu své důvody 😀😀😀
Promiň ale to jsi asi u toho počítače spal? Myslel jsem, že si roztrhnu hubu smíchy, když jsem četl tvoji reakci. Já jsem se ptal na sluchátka a to v roce 2018 a ty? Co jsi mi to doporučil v roce 2024? 😀😀😀😀😀 Kdo by se tomu nezasmál.
Obdivuji tě.
Ale za snahu děkuji.
Je tady na Lovci legrace.
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.