Detektor kovů Nokta Legend

Vlákno pro všechny majitele detektoru kovů Nokta-Makro Legend

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 1.12.2021 10:55

Mám ho cca 3 měsíce, je to můj první detektor a absolutní spokojenost. Baterka vydrží celý den 8+ hodin hledání, perfektně diskrimuje železo a ocel - i v zamořených válečných lokalitách je relativně tichý, sem tam nějaké propípnutí u větších kusů železa ale to je asi u všech detektorů. Hloubka je super, našel jsem s ním i malinké mince co byly až 40 cm pod povrchem. Nastavení je rozsáhle a po 3 měsících pořád nevím co tam všechno znamená, takže kdo chce kompletně nastavit detektor pro specifické situace tak může.

Než jsem ho kupoval tak jsem koukal na dost videí kde to porovnávali s noxem 800 a u všech to bylo stejné - po updatu 1.09 je to prakticky na stejné úrovni jako nox 800, zvládne najít všechny ty samé signály. Na to, že stojí podstatně míň to vůbec není špatné.

Jinak tady je video kde přímo porovnávají Legendu a XP DEUS II. Trošku se divím proč to vlastně stojí 3x tolik :-D - https://www.youtube.com/watch?v=PghrUCcsY60

Ahoj. Asi Legend koupím. Ty máš verzi 2023 s cívkou LG30?

Měl jsem tu starší verzi a pak jsem si koupil ten 2023 upgrade kit kde je LG30 cívka, karbonová střední tyč a nový armrest. Ta LG30 cívka s detektorem funguje trochu líp a hlavně je lehčí, ale zas tak velký rozdíl to není. Asi bych se hlavně rozhodoval podle ceny a budgetu.


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru