Detektor kovů Nokta Simplex+

Vlákno pro všechny uživatele detektorů kovů Nokta Simplex+

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 3.10.2019 16:17

Tak včera jsem si ho nakonec nejprve. zapůjčil na víkend, i se sluchátky. Večer mi to nedalo, a vlez jsem před barák zoranony kousek louky, kde už jsem byl s Whitesem. Vytah jsem věci, které jsem dřív neviděl nebo nepoznal, z dost velké hloubky, val. vyznamenání, odznaky, pár mincí, skvělé. Ale diskotéka to byla strašlivá, trhalo mi to uši, až jsem sluchátka vypnul. Simplex vrčel. Jak chřestýš, i když jsem ho dál od díry a vrtal se v ní pointerem... Zkusím to ještě nějak přes víkend dohledat a spárovat, jestli to jde, protože detik je bezvadnej, ale sakra, přece nepošlu do šuplíku 14 dní starou dohledavacku za 2600,-, která mi notabene taky vyhovuje, s nekoupím si další za čtyřku..Na druhou stranu, úplně jsem do podrobná neprostudovaval manuál, tak snad to nějak půjde, doufám :-)

Dobrej testík já mam dohledávačku něco přes tři roky a jsem spokokojen no kdyz to bude kolidovat se simplexem tak ji poslu s CSkem do sveta.

Já jsem chodil SImplexe s Minelab ProFind15 a ta rušila jako prase i 1m od detektoru. Byl jsem nucen dohledávačku pokaždé vypínat, což se mi vůbec nelíbilo. Asi je na to Simplex háklivý. Měl jsem dohledávačku Nokta Pinpointer té staší (tu jsem bohužel při bouřce ztratil) a posléze i té novější generace a ani jedna mi s detektory nijak nerušila . provozoval jsem ji s detektory Makro Racer 2, Kruzer, Anfibio, Whites MX7 , Equinox 600 i 800.

Ahoj mám stejný problém a navíc i když mám dohledávačku vypnutou tak taky vrčí.Vyřešils to nějak?Dík


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru