Detektor kovů Tesoro Lobo Super Traq

Detektor kovů Tesoro Lobo Super Traq, , byl původně konstruován pro hledání přírodního zlata a to až do jeho makroskopických velikostí. V Evropských podmínkách si ale vydobil tu nejlepší pověst při hledání drobné stříbrné a zlaté mince. Stal se tak doslova standartem mezi detektory pro hledání drobných nízkovodivostních předmětů.

Návod pro detektor kovů Tesoro Lobo Super Traq: Návod Tesoro Lobo

Detektor se již nevyábí. Výrobce Tesoro ukočil v roce 2017 činnost.

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 20.8.2010 12:06

Zdar všem, chci se zeptat ohledně hloubkové cívky na Lobo. Jde mi o hledání v lese (se zaměřením na větší barevné cíle) který není zamořen železem, ale tak, abych s tou cívkou v tom lese mohl vůbec, vzhledem k jejím rozměrům hledat...
Co mi kdo doporučí, potřebuju na větší barvy co největší dosah...
Díky za odpověď.

Já jsem na Lobo měl SEF 30x25 a mám tam i Ultimátku. Ale s těmi to sondami v Allmetalu velmi často, i v lese, nedokážu automaticky "odladit" v Allmetalu. Upřímně, oproti RDS jsem velký posun nezaznamenal.

Asi by stálo za doplnění z jakého důvodu :-) Mám totiž šílené lokality, jsou plné železa, a tam mají detektory a většina velkých cívek potíž, na takové lokality jsou dobré menší cívky. To je prostě jejich vlastnost. Je to obecná věc :-)

Kvůli jedné takové lokalitě jsem koupil na Lobo tu nejmenší 15 cm koncentriku, ale stejně se tam skoro nechytám. :,-( A menší asi neexistuje. Někde to prostě nejde.

Z vlastní praxe musím říct, že na tom běhá skvěle SEF 20x15.. Jak hloubkou tak separačně. Moc rád ji na.Lobu chodím


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru