Zdravím pánové,chci si koupit opět Tesoro Lobo ST ale nevím jestli to v dnešní době není krok zpět.Když se dívám na dnešní digitály a jejich nastavení vždy mě zaujme jak složitě se nastavují aby byl klidný, dosah a nebyl rušen a různé rozlišování které stejně není stopro tak nevím o co se to posunulo když dosahy a rozlišení nejsou tak rozdílné. Lobo byl pro mě vždycky super detík a ted nevím. Můžete mi to vyvrátit abych šel do digitálu?
Detektor kovů Tesoro Lobo Super Traq
Detektor kovů Tesoro Lobo Super Traq byl oblíbený mezi hledači kovů díky své pokročilé automatické vyvažování půdy a vysoké citlivosti. Tento model se vyznačoval speciální funkcí "Auto-Tune", která umožňovala automatickou kalibraci a vyvažování detektoru podle měnících se podmínek půdy, čímž poskytovala vynikající stabilitu a přesnost během hledání. Díky své schopnosti identifikovat i drobné kovové objekty a snadnému ovládání byl Lobo Super Traq vysoce efektivní při vyhledávání historických artefaktů a mincí. I po ukončení výroby Tesoro zůstává Tesoro Lobo Super Traq oblíbeným nástrojem mezi amatérskými a profesionálními hledači s detektory kovů. Jeho vynikající výkon, robustní konstrukce a spolehlivost i nadále zajišťují jeho místo v srdcích hledačů a mezi sběrateli, kteří oceňují jeho historickou hodnotu a vynikající detekční schopnosti. Návod pro detektor kovů Tesoro Lobo Super Traq: Návod Tesoro Lobo
Ahoj. Je I pro mě bylo Lobo dlouho 1čka a našlo mi toho hodně, ale opravdu si nemám představit že bych s ním dnes musel jít ven... když tedy porovnám s Equinoxem 900, Mantcore atd.
Zajímavé že Lobo si nemůžeš představit ale nad C.Scope cs6mxi se vyznáváš jak je skvělé, nebo se pletu? C.Scope je tedy dál od Loba jako že má modernější analogovou technologii a je tedy srovnatelný s Equinoxem 900 a manticore a současné digitály?
Já jsme lobo chodil řadu let. Ale jednotónku už prostě nechodím. Bohužel opravdu nejde srovnávat CS6 s Manticore nebo EQ 900. To je úplně jiný svět
Everel by si to asi měl zkusit osobně,ono se to těžko takhle dokazuje že už prostě tyhle analogy mají svou největší slávu trochu za sebou....pamatuju doby kdy jste psali o Tejónu(myslím že výkonově byl srovnatelný s Lobem) že je to špička mezi hloubkáči.Držel sem se toho tvrzení jak moucha hovna a nechtěl si připustit že nějaký digitál by mě posunul dál.No a pak zkusil EQ 800 a bylo vymalováno Jinak já třeba chodím v dvoutónu,to mi úplně stačí...50 tón mi třeba připdá v dnešní době už zbytečný,prostě co pískne do barvy,většinou kopu,nálezy v zemi ubývají a nedorůstají Ale jinak fandím každému srdcaři který drží Tesoro,mít víc peněz před koupí EQ tak bych Tejóna nepustil a nechal si jej z nostalgie
Máš asi pravdu, chce to zkusit
Tak ono nechci aby to vyznělo nějak že tomu echt rozumím...jak jsem psal,chodil sem 9 roků Tejóna a prostě to pro mne byl Top detík,nedal sem na něj dopustit,hlavně ty dvě diskriminace byly super Ale pak jak jsem vedle něj viděl co vidí a umí Nox tak jsem do asi dvou měsíců kupoval Noxe a prodal Tejóna Jinak taky nemám rád když detík různě kňourá,popípává a tak...dokonce jsem kdysi byl u kamaráda který měl Lobo a to mě zvukama úplně děsilo a Nox umí být taky docela uštěbetaný,ale tam to přisuzuju že nemám prostě svůj den a nedokážu jej vyklidnit...nechodím už moc často tak ty zkušenosti chybí
Jestli jsi spokojený s Lobem,choď ho,vždyť ho ještě donedávna vychvalovali jako super detík na droboť
Dík
Zpět do chatu
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.