detektor pro začátečníka...

Zdravím, chci si koupit nějaký detektor a proto se na vás znalce v oboru obracím s prosbou o radu... přesto že jsem úplný začátečník nechci vyloženě jednoduchý typ na kterém bych se zaučil. chci si pořídit nějaký model tak do 15000, který budu moct dobře využívat i po té až se zapracuju a naučím se s ním pracovat. můžete mi poradit nějaký vhodný model? děkuji

v kategorii Detektory - netříděné, založil Dan-zx12r 16.6.2010 12:17

jsou totiš detektory kolem 20ti tisíc, které jsou vmnohém horší než detík za12 tis. ,ale prodejce ti ke každému detíku pridá onu otřepanou větu ,že sním určitě chybu neuděláš,k tomu pravému ořechovému se musíš prokousat sám tady je každá rada drahá.

Skus napřed tady číst a potom se ptát.Informací je dost. ;-)

Detektoru v takové ceně je hodně. Nejlepší je osobní návštěva a vše otestovat v terénu.

Záleží na tom co a kde chceš hledat. jak moc sofistikovaný detektor si představuješ? nebo zda chceš naopak detektor co nejednoduší s co nejednoznačnější odpovědí.

Můžeě napsat na email klub@lovecpokladu.cz budeme se snažit ti odpovědět na vše. Nebo zavolej na 731 10 27 13 vše pořádně probereme ;-)

Ahoj jsem nováček a začínám hledat :-).Mám detektor kovů,značky Vikng vk40.O víkendu jsem našel svůj nejlepší nález.Jestli se mi to povede hodím vám sem foto :-).Můžete mi prosím někdo poradit jak jsem mám vlžit fotku.Díky za radu.

Pošli to i s povídáním na -klub@lovecpokladu.cz-

Taky už jsem našel svoje první poklady....takže čekejte porci fotek i ode mě 8-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru