detektor Rada

Ahoj tak po dlouhé době jsem zase tady. Kdysi jsem chtěl koupit minelab 3030 ale už na to není tolik lováku :-). Ted bych zase měl chut ale rozpočet mám plus nínus 30tis. Poradil by někdo co si vybrat?? Koukal jsem na minelab safari a skoro za stejný peníze na gti 2500 od garetu. Nebo se podívat ještě po něčem jiným? Jeden detík jsem už měl pujčenej od kamaráda a paráda. Je to celkem relax :). Jinak přímo zaměřenej na určitý hledání nejsem. Dík za každou odpověd.

v kategorii Detektory - netříděné, založil Dagles 21.2.2016 19:26

Tak koukám nikdo neví rozdíly v těchto dvou detíkách.

asi těžko najdeš někoho, kdo měl tyhle dva detektory a může je porovnat. 2500 je zastaralá mašina, která se v dnešní době nová za tu cenu nedá prodat. Než to ady složitě spisovat to se raději zastav na kterékoli pobočce a nech si detektor předvést. ale 2500 z kluků nikdo skladem nemá, to už v dnnešní době nikdo normální nechce.

Kluci dík moc za vaše reakce. To že 2500 je zastaralá jsem ani nevěděl. Dostal jsem nabídku na E-Trac za 29tis ale končí záruka. Po pravdě nevím jestli raději nekoupit něco nového se zárukou. Nehledě na to že si to mužu dát do firmy jako náklad. Nevím jak moc je to poruchové. Jinak se tomu nebráním koupit něco z druhé ruky. Hlavně mi šlo o vaše názory a praxe na ruzné detíky v této cenové relaci.Lína huba holý neštěstí :-)

S E-Trackem chybu neuděláš, je to dobrej stroj ;-)

Pokud bych měl rozpočet +/- 30 tis. tak bych určitě šel do nového a mám na 2 až 3 roky pokoj. Sám jsme si koupil detektor z druhé ruky, je zatím bez problémů, ale ne za takový ranec.

Ahoj no tak zatím díky všem za názory. Ještě si to tu pročítám a sonduju ;-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru