www.lovecpokladu.cz/eshop/produkt/detektor-kovu-minelab-x-terra-elite
Detektor kovů Minelab X-TERRA ELITE vychází z nové řady detektorů kovů Minelab Equinox 700 a 900. Jak dosahem tak citlivostí a nebo přesností vyhodnoc
minelab go find 22 - máte někdo zkušenosti? jsem uplný začátečník.. 
Pokud chceš celo plastovou "hračku" , tak běž do ní , ale pokud chceš pro začátek něco lepšího , co ti vydrží delší dobu , tak si přihoď cca.2000,- a máš multifrekvenční minelab 340 . Jednou jsem ten detektor měl půjčený a bylo to spíš za trest než pro zábavu.
jo děkuji za fajn reakci ... ono přihod 2tis je pěkné ale jsem začátečník tak jsem myslel vyzkoušet a pak se časem rozhodnout ...
Pokud koupíš tenhle stroj , tak u toho moc dlouho nevydržíš. Ono začínat s úplně levným strojem nemá cenu. A nebo zkus pořídit nějaký bazarový a nebo si na víkend nějaký půjčit . Lovec má i půjčovnu. To pak zjistíš zda tě to baví.
dobře děkuji za informace
Já se zmíněným Vanquishem 340 začínal taky a byl skvělý. Mohu jen doporučit. Jednoduché nastavení, skvělý poměr cena/výkon.
Ne to vážně nedělej pokud nejsi děcko Jelda má opravdu v tomto recht 340 doporučuji už od 12let pak to nebudou vyhozené prachy 🐭😃
Jerry 68, Vanquish 340 jde dokonce zkrátit i pro menší děti než od 12let.
Lze totiž odmontovat střední tyč a strčit jí na místo zadní tyče a nakonec namontovat opěrku (závit pro ní tam je)- pak je detektor na rovné konstrukci, kratší a o vrchní tyčku i lehčí.
Tak to máš pravdu dík za info pro příště
Zkousim Vanquish 340... zlaty 18karat snubni prsten a 1oz stribrna investicni mince, oboje polozene na postel, citlivost druha nejvyssi. Prsten odhali nejdrive ve vzdalenosti 10cm, spise vsak kolem 5cm a ID hlasi 15. Minci to hlasi ID 38-39 a vzdalenost to same. Je ten detik v poradku? V terenu je preci trava, nerovnosti ornice, jak muzu vubec neco najit?
Půda ti lépe vodí než samotný vzduch. Já s VQ340 odchodil skoro rok a byl jsem s ním naprosto spokojený 
To je nějaké divné, zkus si to zakopat venku, normálně 15 cm hluboko tyhle věci zvládne v pohodě. Nevím jaký děláš pohyb s tím...
Predám ctx3030 používaný s novým alumlátorom.
Ahoj nevíte proč Minelab většinou dodává koncentrické cívky do svých detektorů, než kulaté?
Dobrý den. Budou nové Vanquishe?
ahoj, dnes jsem volal ohledně rady na poradnu a bylo mi řečeno že nový vanquish není lepší nez x-terra elite.... že jich mají na testování.....
Dobrý den, vážení. Prosím Vás o radu. Rád,bych si obstaral detektor kovů. Nejsem v tomto oboru nijak dobře vzdělán,tak prosím o radu, který detektor kovu si mám koupit? Měl,bych zájem o detektor, který má displej a je na něm dobře rozpoznatelný předmět,jeho poloha...a hlavně hloubka uložení,cca,tak do 50 cm a samozřejmě ,co největší frekvenční rozsah Mám opravdu omezené finanční prostředky,tak do 15 tisíc včetně DPH ? Je nějaký spolehlivý na trhu a hlavně bez problému ke koupi. Začínám. Díky za vaše rady. Honza 
To Jenda: V této ceně asi Minelab X-Terra Elite. Dosah, citlivost vyhodnocení je díky nové verzi Multi IQ hodně blízko EQ 700. Byly by to moje první volba. www.lovecpokladu.cz/eshop/produkt/detektor-kovu-minelab-x-terra-elite-pinpoiter-set
Zvýhodněný set detektoru kovů Minelab X-Terra Elite a pinpointeru Pro Find 35
dobrý den všem, objeví už se v eshopu ten nový vanquish 360-560 a i nějaké testování
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.