www.lovecpokladu.cz/eshop/produkt/detektor-kovu-minelab-x-terra-elite
Detektor kovů Minelab X-TERRA ELITE vychází z nové řady detektorů kovů Minelab Equinox 700 a 900. Jak dosahem tak citlivostí a nebo přesností vyhodnoc
minelab go find 22 - máte někdo zkušenosti? jsem uplný začátečník.. 
Pokud chceš celo plastovou "hračku" , tak běž do ní , ale pokud chceš pro začátek něco lepšího , co ti vydrží delší dobu , tak si přihoď cca.2000,- a máš multifrekvenční minelab 340 . Jednou jsem ten detektor měl půjčený a bylo to spíš za trest než pro zábavu.
jo děkuji za fajn reakci ... ono přihod 2tis je pěkné ale jsem začátečník tak jsem myslel vyzkoušet a pak se časem rozhodnout ...
Pokud koupíš tenhle stroj , tak u toho moc dlouho nevydržíš. Ono začínat s úplně levným strojem nemá cenu. A nebo zkus pořídit nějaký bazarový a nebo si na víkend nějaký půjčit . Lovec má i půjčovnu. To pak zjistíš zda tě to baví.
dobře děkuji za informace
Já se zmíněným Vanquishem 340 začínal taky a byl skvělý. Mohu jen doporučit. Jednoduché nastavení, skvělý poměr cena/výkon.
Ne to vážně nedělej pokud nejsi děcko Jelda má opravdu v tomto recht 340 doporučuji už od 12let pak to nebudou vyhozené prachy 🐭😃
Jerry 68, Vanquish 340 jde dokonce zkrátit i pro menší děti než od 12let.
Lze totiž odmontovat střední tyč a strčit jí na místo zadní tyče a nakonec namontovat opěrku (závit pro ní tam je)- pak je detektor na rovné konstrukci, kratší a o vrchní tyčku i lehčí.
Tak to máš pravdu dík za info pro příště
Zkousim Vanquish 340... zlaty 18karat snubni prsten a 1oz stribrna investicni mince, oboje polozene na postel, citlivost druha nejvyssi. Prsten odhali nejdrive ve vzdalenosti 10cm, spise vsak kolem 5cm a ID hlasi 15. Minci to hlasi ID 38-39 a vzdalenost to same. Je ten detik v poradku? V terenu je preci trava, nerovnosti ornice, jak muzu vubec neco najit?
Půda ti lépe vodí než samotný vzduch. Já s VQ340 odchodil skoro rok a byl jsem s ním naprosto spokojený 
To je nějaké divné, zkus si to zakopat venku, normálně 15 cm hluboko tyhle věci zvládne v pohodě. Nevím jaký děláš pohyb s tím...
Predám ctx3030 používaný s novým alumlátorom.
Ahoj nevíte proč Minelab většinou dodává koncentrické cívky do svých detektorů, než kulaté?
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.