Detektory kovů Teknetics

Vlákno pro uživatele detektorů kovů Teknetics

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 20.11.2015 16:09

Zdravim Vás všechny ;-) Rád bych poprosil o radu ohledně detektoru Teknetics eurotek pro. Včera jsem si ho pořídil,je to můj úplně první dektík :-)
Zajímalo by mě hlavně,jak nastavit citlivost a diskriminaci..Je lepší citlivost mít naplno,nebo lépe něco ubrat? A diskriminace..chtěl bych pro začátek hledat vše,i železo..mam tedy doskriminaci nechat na 0??
Díky za odpověď...

Citlivost nejlépe na 8-9, záleží na lokalitě.
Discr. jsem měl vždy mezi 25-35

Děkuji nitram92..Takže když vyrazim na pole,mam citlivost nastavit na 8,nebo 9..a discr.mezi 25-35? A najdu tim v pohodě i železo? A na jakém levelu jsi používal hlasitost?
Já vim,že mam asi blbé otázky,ale raději se zeptam,než to "dostanu do ruky".. :-)

Děkuji nitram92..Takže když vyrazim na pole,mam citlivost nastavit na 8,nebo 9..a discr.mezi 25-35? A najdu tim v pohodě i železo? A na jakém levelu jsi používal hlasitost?
Já vim,že mam asi blbé otázky,ale raději se zeptam,než to "dostanu do ruky".. :-)

Dobrý večer, Diskriminaci bych pod 25 nedával, ječí pak na všechno. Při tomto nastavení železo v pohodě ukazuje.

Dobře děkuji,vyzkoušim..časem snad pak poznám co a jak :-D

Zdravím nemáte náhodou někdo zkušenosti s detíkem teknetics Omega 8000 ?? Váhám mezi teknetics Omega 8000 nebo Makro Racer 1..Co by jste mi poradili? ;-)

Ahoj,potřebuju poradit.Má cenu koupit teknetics delta z druhe ruky a k tomu dodat NEL sharpshooter.Bylo by to k ničemu?V současné době mam go find 40 , polepšilbych si nějak?Předem dík

Zdravim asi bych nekupoval doplnkovou cívku na tento detektor,trochu by tě to nakoplo ale nebylo by to o tolik lepší jak go find,sbíš bych prodal gofinda a koupil rovnou zero nebo GM4 a budeš na tom diametrálně jinak

Dík,a ještě jeden dotay .Je nějakej teknetics kterej by šel?(a vyloženě mě nezrujnoval)

Eurotek pro DD

Nbude to to sami co ta delta s tou jinou civkou ?

Já mám eurotek pro 11 dd a dobrý, mám už spoustu mincí a i jeden stříbrný. Mám ho od letošního dubna.

Čau, nebudu kupovat jinou, později bych chtěl makro racer 2, ale.uvidíme kdy to vyjde. Jinak jsem to nezkoušel jak hluboko to jde. Ten původní majitel, ten to koupil už s tou hloubkovou a když jsem se ptal jestli má smysl kupovat místo normální cívky hloubkovou, tak říkal že ne. On si koupil gm 4. Podle mě je lepší dát víc a koupit lepší detík. Kámoš s kterým chodím, ten má zero 30, které sehnal před vánoci za necelých 8 myslím a když mu to zaměřilo nějaké větší železo a já to zkusil, tak mě to nic neukazovalo a to ten můj vyjde dráž minimálně je stejně drahý s tou hloubkovou. Odkud jsi?

Čau lovci,
mám Eurotek pro DD. Když dám novou baterku a jedu pinpointem na cíl, tak se detík šlusne a vypne. Máte někdo takovou zkušenost? Tušíte, co to může způsobovat, nebo jak to opravit? Celkově mi pinpoint připadá jako nejslabší článek tohodle detektoru. Vypínač pinpointu zřejmě odchází dost brzo... :-/

Jsou dvě možnosti. 1. Je vadné tlačítko, zkrat po sepnutí vypne procesor. 2. Je vadná baterie. U detektorů First Texas je třeba používat pouze kvalitní 9V baterky. Při zvednutí odběru (největší je právě když zmáčkneš pinpoint) to měkký zdroj nedá a detektro se vypne.

Děkuji, v takovým případě to bude tlačítkem. S baterkama mám téměř opačnou zkušenost. Pokud dám novou vartu nebo phillips, tak se detík vždy při dohledávce vypne. Pokud dám napůl vybitou baterku, nebo klasickou bateriu od vietnamce, tak šlape jak má.

Záleží cco tam za baterie dáváte. Obecně jsou ale všechny baterie nakopené na tržnicích, benzinkách atd. dost problém a snad nejčastější důvod toho proč hledač volá že je něco špatně.

Já pinpoint vubec nepouzivam :-)

Zdar borci,
Mám dotaz na ohledně Teknetics eurotek pro. Má cenu si přikoupit cívku Karma 33 cm 2D? Údajně se má markantně zvýšit dosah. Aktuálně mám cívku 11DD teknetics. Máte někdo zkušenost? Díky

ahoj, mam tu samou otazku, plus jsem misto karmy 33 jeste premyslel o civce od Nelu-storm. diky za odpoved

O Karmě jsem teď slyšel spíše více záporů,než kladů :-/ já si raději vzal Nel hunter...

Zdravím,řeším dilema s cívkou. Nevím jestli Ultimejtku neboNEL hunter.Poradíte? Děkuji.

Ahoj, k tomu nastaveni euroteku. Já chodím cit. 8-10(podle lokality, chodím převážně louky ) ,dis. 0 A zvuk mám na 10 ( ID železa mi ukazuje ale zvuk u něj není). Jinak by mě taky zajímalo jaká je lepší cívka na mince Nel. nebo Ultimatka ?

Potřeboval bych poradit ohledně detektoru tecnetics eurotecs pro.
Chtěl by se zeptat, proč se při zapnutí začne načítat, pak tak skočí nějaký otočený e a pak se vypne.
Kvůli bateriím to není, protože jsem do něj dal už 3 baterie a u všech byla stejná reakce.
Mockrát děkuji za každý názor.

Tady je více možností.

1. Měl by jsi kontaktovat toho, kdo ti ten detektor prodal, řešit to dotazy v chatu tě asi uplně neposune,
2. Baterie jsou nejčastější problém, pokud tam vkládáš nějaké stejně nekvalitní, tak se to nezlepší.
3. Pokud to není bateriemi, odpoj cívku, tím vyřadíš možnost zkratu na sondě. Ten by detektor vypínal. B
4. Stejná možnost je zkrat na tlačítkách, ten si ale neotestuješ.
5. Nějaká chyba na procáku, to se ale neopravuje, mění se celá PCB

Prostě, detektor by měl vidět servisák ;-)

Dík moc za odpověď

Jde o alkalické baterie? Také jsem s tím měla problem a rvala tam jiné :-D

Dobrý deň, rozmýšľam nad kúpou Teknetics Gamma 6000 z druhej ruky za rozumný peniaz, akurát nefunguje manuálne nastavenie Ground Grab. Údajne tam je automatické nastavenie ground grabu, ja sa do toho nevyznám a tak potrebujem pomoc či ísť do toho aj s tou poruchou alebo sa tomu radšej vyhnúť?? Ako presnejšie funguje to Ground Grab a má to nejaký veľký vplyv na hľadanie mincí/militarií?? Vopred Vám ďakujem za rozumné odpovede. Hlista..

Nekupuj s nefunkčním manuálu strachu hloubku o:-)

Ďakujem za odpoveď, no mohli by ste sa troška viac rozpísať ? Môžem ho mať za celkom smiešny peniaz, tak práve neviem či je to manuálne Ground Grab strašne potrebné pre jeho funkčnosť. Vďaka

Zdravím, má někdo Patriota ?? Porovnávali jistého ??

Dotaz: Stojím před rozhodnutím pořídit si novou civku ke stávající standartni dodávané pro Eurotec Pro. Rozhoduji se pro Karmu 33 nebo Nel Hunter. Má někdo zkušenosti? Obě civky jsou ve stejné cenovce. Hledám artefakty, mince, drobné předměty i velké věci... Prostě vše a chci větší dosah hloubky i pokrytí plochy při zachování maximální separační schopnosti. Poradí mi někdo? Děkuji ;-)

Zdravím, mám detektor teknetics gamma 6000, v nastaveniach má manuálne, prednastavené a automatické pumpovaním odladenie pôdy (ground grab), manuálne a prednastavene funguje akurát nefunguje automaticky pumpovaním. Stratí detektor dosah na hĺbku ak to odladenie nebudem nastavovať a ostane iba to prednastavené? Prípadne ako manuálne spoznať kedy je to nastavené správne? Manuálne tam nastavujem číslice od 1 po 99. Ďakujem za odpoveď a nech to pípa :)

Zdravím všechny, mám dotaz přemýšlím,že si koupím teknetic Eurotek pro set 2 je tento detik v hodný do lesa? Začínám z hledáním a dočetl jsem se že do lesa potřebuji větší hloubku tak se chci poradit. Chtěl bych aby mi nějakou chvíli vydržel..
:-)

Dobrý den chtěl bych se zeptat dá se někde koupit celá ovládací jednotka na detektor techneticks eurotek pro? Máme problém s dohledáváním nálezů, detektor nevydává žádný zvuk a při hledání se zvuk opožďuje. Děkuji moc

Chtěl bych se zeptat mám detektor Teknetics Eurotek PRO se standartní cívkou. Má smysl koupit nějakou lepší cívku na tento detektor ? popř. jakou. Vím že nebudu kopat do hloubky víc jak cca na rýč.

Nemá,koukni po jiném detektoru ⛏️⛏️⛏️

Teď jsem koupil právě tento Teknetics pro takže nový musí ještě nějaký čas počkat. Nová lepší cívka bude přesněji detekovat kov a barevnýá kov ne?

Větš sonda u takového detektoru přidá lehce na dosahu na větší předměty. Je to na zvážení.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru