Dohledávací detektory

Zdravím lovci.Chci si koupit dohledávací detektor , ale váhám který.Proto vás prosím , aby jste zde napsali své zkušenosti .Jedná se mi o ty co jsou k mání zde na lovcích. Díky ,usnadní mě to rozhodování. ;-)

v kategorii Detektory - netříděné, založil bob125 15.6.2011 10:52

Prosím majitele pinpoiterů , kdyby se mohli podělit o zkušenosti .

jestli chceš velmi dobrou dohledávačku, tak si kup tu od Garretta. Je odzkoušena velkým množstvím hledačů ;-) Hledá bokem, špičkou, je voděodélná, výborný dosah, jen zapneš tudíž žádné ladění :-P Věř, že budeš spokoje :-D

Garretta jsem měl v ruce ,zajímalo by mě jak je na tom Vibra Probe 580 .

Oba dohledávací detektory jsou povedené. Klidně vyber srdcem ;-)

Vyčíhni si na chatu Hopera a ten ho má. ale vím, že sám uvažuje o výměně za garretta ;-)

Vyčíhni si na chatu Hopera a ten ho má. ale vím, že sám uvažuje o výměně za garretta ;-)

Vyčíhni si na chatu Hopera a ten ho má. ale vím, že sám uvažuje o výměně za garretta ;-)

Tak o tom teda rozhodně neuvažuju,kde jsi na to přišel Romane?????Mám 580ku a jsem s ní spokojenej.Dosahově podobně jako garrett,nemá boční vedení,ani diodu na přisvícení.Zato je dostatečně bytelnej,vibrace se zesilujou jak se přibližuješ cíly,je vodotěsnej a nemá žádnej čudlík na zapnutí.....Prostě jednoduchá věcička která naprosto splňuje mé požadavky.... ;-) ;-)

Tak to jsem to s tou výměnou asi trochu popletl ;-) Tak se omlouvám :-D

Jo naprosto souhlasím Hopprem mám 580ku taky a super ;-) ;-)

Dneska jsem byl poprvé venku s Pistol Probe. Moje dojmy jsou čistě pozitivní, má velice slušný dosah a rychlou odezvu. K dokonalosti chybí napájení pouze na jednu 9V baterku a menší a plně vodotěsný design.

Dík všem ,už mám jasno který to bude ;-)

Obědnáno 8-)

Objedváno? :-P :-D

Obědváno moooc rád.. :-P :-D :-P

Včera jsem Pistol Probe trochu protáhl po pláži a musím říct, že je to fakt špička. Kdybych ji neměl, tak jsem tam ještě teď. Písek byl vlhký od deště, takže prosívací lopatkou bych si moc nezaprosíval. Tak jsem hrabal motyčkou. Když detektor nehlásil cíl v díře , tak jsem PP projel hromádku a bylo to. V mokrém písku se hlásí i prázdná díra, takže tam bych byl bez dohledávačky v háji...

Zaměření je opravdu na jedničku, dosah na minci zhruba 4 - 6 centimetrů podle velikosti. S Garrettem by to šlo nejspíš taky, ale asi ne s takovým dosahem, musel bych vykopaný písek asi víc rozhrnout. Navíc mi vyhovuje to, že PP bere jenom špičkou.

Škoda, že PP neumí vibrovat, jinak by strčila do kapsy Garretta ve všech ohledech (můj čistě subjektivní názor založený na tom, jak si představuji, aby pracoval pinpointer 8-) ) Ani velikost mi nevadí, skvěle se nosí na opasku proklatě nízko :-D

krematore, to je nekalá soutěž :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Je klidně možné, že kdyby se mi do ruky dostal první Garrett, tak bych zůstal u něj a další nezkoušel :-) Shodou okolností to vyhrála Pistol Probe. Co by mohlo být ještě o fous lepší je UniProbe od stejné firmy, stojí už ale celkem ranec. Na druhou stranu, po dokoupení cívky (nebo samovýrobě:) je z ní komplet PI detektor, což by snad stálo za hřích... :-O

Jinak jestli budeš mít možnost zkusit Pistol Probe, určitě to udělej, bude se Ti líbit :-D Až se já někdy dostanu k Pro Pointeru, určitě to taky zhodnotím 8-)

Tak dneska mi měla přijít vibra probe ,pošťák volal zda budu ve tři doma.Já říkám že né ať mi nechá lístek ve schránce a já si pro něj ráno dojdu.Přijdu dom lístek žádnej ,debyl aby ho husa kopla :-(

Nepotřebuješ papírek, stačí jmeno nebo číslo zásilky co jsi dostal do emailu :-)

Tak granát je doma ,díky moc a jde se do terénu. ;-)

Hlásím návrat ze špacíru ,všechny signály dohledány a to byl účel. :-D

Dobrý den,dotaz na Elmaru.Jaký je váš názor na dohledávací detektor Minelab pro-find mám garrett ale nějak mě nepřesvědčil (časté až velmi časté prozvuky na falešné cíle) uvažuji o zakoupení Minelabu,díky za odpověď.

nejsem sice herr Elmara, ale mám minelabku a jsem s ní max spokojenej, jak konstrukčně tak co do hledání, určítě neprohloupíš ;-)

For Mexitaz Díky,a pozdrav k městu Brnu.

Zdravím všechny,
už jsem to nakousl v chatu ale napadlo mě že by tato toto téma mohlo i na fóru.
Dohledávačku chci koupit už dlouho, ale nikdo zatím neporadil kterým směrem se vydat.
Co hledám je pinpointer:
- Plně vodotěsný do max. 2m hloubky
- Ideálně s možností přepínání audio/vibra. Nebo klidně jen vibrace a světlo, nerad pípám hodinu na pláži jako couvající nakladač.
- S 360° detekcí ale po celé délce - jako má ProPointer, ne jako u VibraTectoru který zabírá jen na hlavici a navíc je pulzní takže s ním budu muset pod vodou mávat aby mi signál nepřestal hlásit.
- Pokud možno budget 5k, víc se mi za klacek s baterií který do půl roku nekde zapomenu dávat nechce :D
Ideálně vypadá Nokta RS Pinpointer, jen kdyby splňoval bod č.1. ProPointer od garetta vypadá taky hezky a šel by amatérsky zaplácat silikonem, jenže zase neumí být potichu.

Tak pánové, poptávku máte, čekám na nabídky :-D

Lovu Zdar!

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru