Na Slovensku je detektorom hľadat zakázané...a ešte stale veľa nevybuchnutej munície
Dukla-bojiště v Karpatech
Ahoj kolegové,
máte někdo zkušenosti s hledáním v tomto horském prostoru Slovenska či Polska?podělte se s ostatními o své poznatky.
Díky Desy
Ale bacha vůbec bych to nezkoušel ... jak tady psal Slovak24 je to zakázané pod vězením 5 let ... a pak tu je že tu jsou stále miny ... a TUNY munice ! být tebout tak bych to opravdu neriskoval
Zdravim Vás kolegovia akurát včera som bol na dukle nič extra som nenasiel len nabojnice ale chcem sa tam ešte vratit dohodneme si nejakú akciu?
dobrý ďen mohli by sme niečo dohodnúť napíšte mi na gmail simonliska23@gmail.com som z PO
Zdravim Vás kolegovia akurát včera som bol na dukle nič extra som nenasiel len nabojnice ale chcem sa tam ešte vratit dohodneme si nejakú akciu?
zkus kolem nižného komárníku a kolem kapištové ...ale jinak tě do předu varuju že hodně riskuješ :/
Čaute radil by som Liptovský Mikuláša a okolie
My sme boli na Dukle v roku 2021 a našli sme toho kopec. Našli sme 6 82mm minometných granátov, 1 lopatu, stabilizátor z 120mm minometného granátu zaseknutý v strome, hneď po vojdení do lesa sme našli (asi) 1 protitankový náboj a 1 delostrelecký granát, v potoku 2 ručné granáty a potom ďalší pod stromom a pred ním ďaľší protitankový náboj (boli rozdielne)...
A to bez detektoru
Přidat příspěvek
Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.