Důvody proč začít s hledáním

Chtěl bych si koupit detektor, ale nevím, jestli mě to bude bavit... PROSÍM PORAĎTE. :-(

v kategorii Lovci historie, nálezy a určování, založil motokrosar 7.1.2013 21:09

Už léta sbírám mince a vyznamenání, tak jsem si pořídil detík abych si rozšířil sbírky. Popohnal mě v tom kámoš, který kopl válečný depot-železný kříž, tankána, odznak za zranění a jiné.
Tak to byl ten můj důvod ;-)

díky ;-)

souhlasím s matymaty7..a pokud si nejsi jistý, nejlepší bude si půjčit detektor a zkusit si párkrát zajít, jinak hrozí, že na tom proděláš..i já koupil detektor a druhý den přemýšlel o jeho prodeji, protože nepadalo nic jiného jak komunisti...a to i celý následující měsíc. Takže doufat v nejlepší, počítat s nejhorším. Znám nespočet lidí, kterým se válí detektor doma, protože holt na to nemají trpělivost chodit a chodit a kopat alobaly..
Shrnuto - zajdi se projít s jiným hledačem, ať víš, do čeho deš. Na nějakou vzácnost se musí chodit stovky hodin, nekoukej na to stříbro a zlato, co je tu v katalogu, to je vážně hlavně o štěstí.. Jasně, když budeš chodit dlouho, určitě nějaké budeš mít, ale budou i dny, kdy domů nepřineseš krom odpadu nic, týdny, kdy budeš rád i za zhnilý heller.. :-( - já mám k tomu přístup takový, že se du projít a nález už je jen bonus a člověk se musí umět radovat i z maličkostí (a znovu opakuju - budeš kopat alobaly a alobaly a další odpad...) :-D nicméně přes to vše jsem hledání propadl :-)

Ja osobne nesuhlasim s nazorom "jinak hrozí, že na tom proděláš", pokial beries do uvahy financnu stranku. Zo zvyskom prispevku suhlasim na 100%.
Ja osobne som si kupil detektor a nikdy ma ani len nenapadlo, ze by som na niecom mohol zarobit a s tymto zamerom ani nehladam. Je to jednoducho relax a adrenalin z toho, ze nieco pipne a ty nevies co to je...
Zazijes vela sklamani z obalov, klincov... ale napriklad aj taka Kcs minca ta na zaciatku potesi.

On to,ale myslel tak,že když koupíš detektor za 15tis. a přestane tě to bavit tak už ty peníze spátky nedostaneš při prodeji použitýho ikdyž skoro novýho detektoru ;-)
Já osobně jsem taky prodělal :-D jen z opačnýho důvodu po roce jsem dal detektor na protiůčet a koupil ještě lepší mašinu než jsem měl.

Díky moc za odpovědi...
Nejste tady někdo od Pelhřimova nebo Jindřichova Hradce?
Já uvažuji o koupi Whites Coinmaster, myslíte si, že je to dobrá volba? ;-)

to už je otázka do jiného vlákna, tam ti spíš poradí - zkus "jaký detektor vybrat" - já kupoval taky detektor použitý a za půl roku měnil za lepší - prodělal jsem, ale určitě méně, jak lidi, kteří si koupí hned do začátku stroj za 15 a pak jim odma leží, případně ho prodávají dál - to je vždy ztrátové - ať už prodáváš, protože chceš lepší, nebo proto, že tě to přestane bavit. Osobně vidím řešení v půjčení si detektoru v půjčovně, nebo zajít si s jiným hledačem (jak bylo zmíněno) a k té ziskovosti - detektorem si nevyděláš, je to koníček
osobně bych volil znova stejně - koupit použitý detektor pro začátečníky (já silver), půl roku chodit a uvidíš, ať už ho prodáš z jakéhokoliv důvodu tak to nebude bolet tak, jako bys prodával nový detektor. A jestli tě to bude bavit se bojí, že zjistíš, ať po pár dnech (týdnech) chození...

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru