E-Trac nebo Nokta Velox One? Nebo něco jiného?

Zdar klackaři, chci si koupit nový detektor (mám Garrett Master Hunter CX Plus) a přemýšlím nad tím jaký. Bavíme se o cenové hladině +/- 30 000,-. Padl mi do oka E-Trac a Nokta. Podle videí a recenzí mam z Minelabu "strach" ale zase ho má hodně lidí a jsou s ním spokojení. A z Nokty sice "strach" nemám, ale na druhou stranu tady na webu není zase tolik informací od uživatelů, čili se asi moc nekupuje tudíž k němu nemám takovou "důvěru" jako k E-tracu. Poradíte? Čím víc názorů, tím lépe :)

v kategorii Detektory - netříděné, založil waldez 14.9.2013 20:32


My máme Golden Sense,Velox One Nokta a su dobré a spolahlivé.
8-)

Ahoj, v tomhle ti asi nikdo neporadi. Budu se opakovat, toto uz padlo nejen tady minimalne 100x. A to jest: 100 hledacu, 100 nazoru. Ja jsem si před par mesici poridil e-trac a první dva mesice jsem si rikal, jestli jsem neudelal blbost. Po dalších 2 mesicich uz vim, ze jsem ji neudelal a jsem moc spokojenej :-)

Tady si nemohu pomoc, ale E-Trac je jinde. Jsou to detektory každý s uplně jiné třídy. Pokud si ho můžeš dovolit určitě vem E-Trac. Vyhodncením, dosahem a citlivosti je to prostě detektor minimálně o jednu až dvě třídy jinde. Nokta určitě není špatná je ji ale potřeba srovnávat s detektory v její třde. Pokud bych ji chtěl porovnávt s nějakým Minelabem, volil bych X-Terru 705. :-)

Přidám jeden zaujatej názor, jelikož e-traca mám. Měl jsem startovací garret euroace, po vykopání kolečka železa, který se hlásilo jako barva, jsem se unavil a po psychickém vyrovnání (asi 2 hodiny) se s investicí jsem do něj skočil. Jakmile si člověk zvykne na magické dvoučíslo FE-CO je ztracenej. Už když jsem měl první detektor, jsem někde v zadu v hlavě myslel na e-traca. Byť toho na něm moc nepřeštelovávám, ta možnost nastavení je obrovská, ale hlavně dobrovolná, pokud je uživatel štelovací typ.Chodím s ultimate. Ale jak je zde 100X, sto lidí sto chutí a sto důvodů proč to či ono. Já bych každopádně E-traca koupil znovu. Budiž mi odpuštěno, že zde píšu s malými zkušenostmi s jinými detektory. Jsem jenom rád, že neřeším co bych si asi tak koupil za jinej detík.

zdravím,nemáte někdo český manual k Garrett Master Hunter CX Plus ???

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru