Detektor kovů Fisher F44

Vlákno pro uživatele kovů Fisher F44 http://www.lovecpokladu.cz/detektory-kovu-fisher/detektor-kovu-fisher-f44-1440

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 6.12.2011 16:31

Muj prvni stroj :-) byl jsem hledat zatim dvakrat a par veci ksem nasel.asi bude chvilku trvat,nez ho naposloucham a doladim nastaveni,protoze mi obcas hlasil i koreny. A to jsem mel odladeno a reagocal i nizke citlivosti.uvodime,jak bude nase spoluprace vypadat dal :-D budu rad za vase zkusenosti a rady.

Tak jsem neco malo nachodil.zatim hledam v modu artifacts a kdyz to hvizdne,zkousim jak se chova v ostatnich modech.nalezy nic moc...pul podkovy a par zrezlejch kusu cehosi :-D jen mam stale problem s korenama. Uz mam radost,hvizda to ve vetsi hloubce,hlasi se to jako barevny kov a vykopu jen koren.ve chvili,kdy koren prekopnu,signal se ztrati.zkousel jsem snizovat citlivost,ruzne mody a stejne mi to ten koren hlasilo :-/ poradite nekdo,prosim? :-)

Tak jsem zmoknul pri hledani i s detektorem. A i kdyz je vsude psano,ze je vodeodolny a dest by mu nemel vadit,nekudy do nej zateklo a zacal blbnout.Snad uznaji reklamaci. Kdo ma tento detektor,tak pozor na to. :,-(

Jak jste dopadl prosím s reklamací? Děkuji

Reklamaci uznali bez problemu,navic se jeste ukazalo,ze kedna z pruzinek na zakladni desce,na ktere dolehaji baterie,byla ulomena.reklamace trvala cca tri tydny,protoze se cekalo na novou desku.vse opraveno v ramci zaruky,takze spokojenost.ale detektor jsem nekupoval zde.

Dobrý den,
dnes se mi stalo to samé. Pár kapek na detektor, kdy do něj následně zateklo a začal blbnout. Po několika minutách přestal fungovat ovládací panel :( jak jste dopadl s reklamací? pište prosím případně na můj mail m.mirejovsky@seznam.cz
Děkuji za pomoc :)

Zdravím kolegy! Nějaké postřehy k F44? Delší zkušenosti a tak? Chodí někdo s nějakou větší cívkou? Já jsem se strojkem zatím spokojen... Chce to delší dobu, ale dá se mu věřit co "říká"... teď jsem upgradoval poslech na mono headset od Rattlera.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru