Detektor kovů Garrett Ace 250

Chtěl bych poprosit, zda by jste mi jako jeho vlastníci, mohli napsat, jaký je vlastně Garrett Ace 250, jestli je moc poruchový nebo spíše na poměr kvalita/cena až moc dobrý, jeho silné stránky a naopak slabé stránky, jak se chová v horším terénu atp..? Děkuji předem :-)

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 15.7.2010 10:47

Ještě jsem chtěl dodat, jaký je Váš celkový dojem z detektoru..

mam ho asi treti tyzden za 4 vychadzky som nasiel 13 minci jeden oznak a par nabojov asbsolutna spokojnost ;-)

Mám ho 4 roky a bez závad. Chce ho jen trochu naposlouchat a zvyknout na malou nevyváženost když použiješ větší cívku 9x12" , ale ta je lepší na hloubku a já už malou ani nepoužívám ;-)

Je dobrý! Cena/výkon také. Spolehlivý. Nehodí se na silněji mineralizované horniny, tam trpí prozvuky. Nemá totiž odladění půdy. ;-)
Jinak na těchto stránkách je o něm nápsáno již velmi mnoho poznatků a příspěvků. ;-)

Souhlasím, jsem z kraje čediče a jiého svinstva, i když nemá odladění dé se sním v pohodě bez větších problémů hledat. ;-)

Dva naprosto odlisne detiky..nejlepsi si oba vyzkouset v terenu.Vice skusenosti mam s garretem,sem spokojen a dodnes si s nim obcas vyrazim do poli na mince..zde je hlasi naprosto krasnym zvonivym cinkanim.Tesoro musis naposlouchat,jinac kopes vse,ale je rychlejsi a presnejsi..

Ti Slack: Oba detektory jsou začátečnické, mají podobný dosah. K Tesoru je větší výběr sond, má rychlejší zpracování cílé, ale žádnou grafickou odpověď.

Trochu ale nechápu že píšeš že chceš přejít na "vyšší level" ? S čím teď chodíš? :-)

A ke G 250 bys doporucil jakou sondu?Mam standard.Vetsinou chodim na mince.Bych neco vetsiho,ale vis jak.Ne vzdy je ta nejvetsi,ta nej.

Určitě mohu doporučit dvě od Detchu u niž jsme si jistý, že budeš spokojený. Buď S.E.F 30x25 cm 2D nebo o něco větší a citlivější 33cm 2D Ultimate. Je to to nejlepší co se dá na Ace zavěsit. Ještě bych mohl jmenovat větší S.EE.F 38x30 cm kterou hodně hledačů používá pro maximalizaci detektoru na větší předměty ;-)

Dekuju ti,premejslel sem o ni.Pujdu do te 30-25,jak rikas.Stejne naju houbelec :-D

Ta je nejprodávanější a ten rozměr je také nejuniversálnější pro všeobecné hledání ve všech lokalitách ;-)

Dobrý večer Pane Elmara chtě bych poradit s Garrettem 250. Mám chodit v All-Metalu nebo na Relics chtěl bych totiž hledat nějake nože,pistole a různe military věci. No říkat mužu že chci hledat ale tak kdyby něco bylo aby to píplo i na to i na to. Děkuji.

U Ace 250 se jedná v podstatě jenom o diskriminační režimy. Tudíž nastavení pracovního programu má vliv jenom na diskriminaci. Acečko je základní typ čistě číslicového detektoru, díky tomu je o něco pomalejší a tak je lepší diskriminací co nejvíce šetřit. Její příliš vysoké nastavení má totiž vliv také na dosah detektoru a je zbytečné se o hloubku takto okrádat.

Používal bych tak v podstatě všude režim relics, který má pouze nejnižší nastavení diskriminace. Je lepší si všechny ostatní cíle poslechnout a samozřejmě platí, že všechny barevné cíle je potřeba vykopat ;-)

Je to můj první detektor, pořídil jsem si ho u Elmary v květnu 2008 po tom, co jsem si ho u něj na víkend půjčil. Padnul mi do ruky i do oka. Nikdy jsem jinej detík neměl a jsem spokojenej ;-) Myslím si, že s detektorama je to jako s babama :-D, když nevyzkoušíš jinou, ta tvoje ti bude stačit :-D :-D :-D a když vyzkoušíš, tak v tom budeš lítat a nakonec zjistíš, že jsou všechny "skoro" stejný. Některá Tě bude stát víc a některá míň. Ale je to fanj zábava ;-) :-D

Ace 250 + velka cievka, doslovne vysavac, ak je napocuvany tak parada i ked niekedy kopem aj t co by som inokedy nekopal, jedina mensia chybicka nevyvazenost z velkou cievkou.

Taky jsem ho měl a byl jsem sním moc spokojený. :-)

To Elmara : Teď momentálně chodím s Compadrem, ale nějak moc sem si ho neoblíbil.. Měl sem na týden pučený Ace 250 od kamaráda, a spokojenost a spokojenost na mé straně..

Slack: pokud jsi si neoblíbil compadre, tak si těžko oblíbíš silvera.

mam ace 250 od vanoc a jsem spokojen 100% :-)

hledám s ace 250 od prosince a jsem spokojenej ;-)

AC 250 je výborná mašina a můžeš s ním chodit řadu let. Tesoro bude rychlejší a lepší do bordelu. Myslím ale že AC je univerzálněší.

Ace je výborná mašina pro začátečníka.Jsem rád,že v mém okolí s nima někteří chodí.
Mám aspoň jistotu,že si ještě něco najdu. :-D
Ale začátečník neprohloupí

cortes na 100% pravda. :-D Rád chodím po Ace.

to jsou z vás bohužel jen hlubinní horníci :-D

Koupil sem si ACE 250 s tím, že je to velice jednoduchý a pro začátečníky jako jsem já vhodný detektor. Pořídil sem si ho z aukra a nedodali mě k tomu návod na obsluhu. Nevím jak ho nastavit! At dám jaký koliv program s těch 4, tak mě to stále hledá bordel, železo a hlavně alobal, toho je snad nejvíc. Chtěl bych hledat mince nebo stříbrno a zlato. Poradíte mě prosím z nastavením a nebo nevíte kde bych k detektoru sehnal manuál? Děkuji za odpověd!

Ahoj, jsem na tom stejně. Už se ti podařilo sehnat návod v češtině? Rád bych ho taky získal.
Díky za pomoc
petkym@seznam.cz

Ahoj, jsem na tom stejně. Už se ti podařilo sehnat návod v češtině? Rád bych ho taky získal.
Díky za pomoc
petkym@seznam.cz

Ahoj, jsem na tom stejně. Už se ti podařilo sehnat návod v češtině? Rád bych ho taky získal.
Díky za pomoc
petkym@seznam.cz

Ahoj, jsem na tom stejně. Už se ti podařilo sehnat návod v češtině? Rád bych ho taky získal.
Díky za pomoc
petkym@seznam.cz

:-D :-D :-DNo měl jsem pár piv,ale to si děláš srandu,že jooo :-D
Alobal budeš kopat vždycky..a nebo nebudeš,ale v tom případě nebudeš kopat ani některé mince..Ale ty si stejně asi děláš srandu :-P

Mas pravdu.Bud vse,nebo nic(neberte do slova)Zmenil sem stroj,pac mi Tekne.4000 pipal na vse a bolestna pravda je ta,ze to neni v detiku,ale na poslechu a instinktu.Myslim si,za hoby detiky sou ve smes a nap malickosti uplne stejne.

Cortesi, on má stejný problém jako já kdysi ze začátku. Holt začíná a tak na to kouká jak na zjevení a má zkreslené předtstavi o tom, že to bude zvonit jen na mince ze stříbra a ze zlata. Ale ono se to časem podá a nakonec tomu přijde na kloub tak jako já a jiní ;-) :-)

Je to tak, když někdo začíná netuší ani jak s detektorem šmátrat :-)

Obecně je mezi těmito detektory několik zásadních rozdílů. Garrett má LCD a možnost nastavovat diskriminaci pomocí takzvaných NOTCH oken. Zpracování signálu od cíle je číslicové a tomu odpovídá i rychlost detektoru. Audio používá tři tony.

Tesoro Silver má audio odpověď bez nějakého číslicového "filtru". Díky tomu můžeš v odpovědi přístroje, i když je to jednoton slyšet řadu různý nuancí. Detektor je rychlejší a dovolím si tvrdit že má daleko lepší diskriminátor. Neuvidíš ale žádnou odpověď na LCD.

Oba detektory jsou určené pro začátečníky a je tak spíše na tobě, co tě bere víc. Zda koukání na segmenty LCD nebo učení se poslochat ruznorodost odpovědi v audiu Silveru.8-)

Elmara

Jak píšou kolegové. S ACE neuděláš chybu, jako jsi udělal s tv shopem. ACE opravdu hledá. Ale musíš ho naposlouchat a časem budeš rozumět, co ti říká. To platí ale i utěch nej detíků. ;-)

clapi nevíte kdo by prodal 150 nebo 250 géčko ,byla mi čornutá :-(

Nazdar pánové "mazáci". Já se řadím taky mezi "ucha",ale musím se smát té naivitě některých dalších uch.Oni žijí v představě,že budou mět kapsy plné zlata,stříbra a drahého kamení.Tak jim tu představu neberte,obilí se vyčistí od otrub a zůstane to zdravý jádro,který ví o čem to je.
Pěkné kopy přeje Honda2 :-) :-) :-)

S touhle myělenkou si detík pořizuje spousta lidí. Většina při prvních hledačkách najde jen šrot a tak toho nechají. Některé to začne bavit a pochopí, že nezbohatnou. I když jsem slyšel o lidech, kteří si z hledání udělali slušný zdroj vedlejších příjmů. Já osobně jsem nic cenného nenašel, tedy po finanční stránce. Ale zbohatnul jsem. Poznal jsem pár prima hledačů, dostal se na místa, kam by mně jinak nikdy nenapadlo jít........... občas užil i trochu toho adrenalinu a o to přece jde, ne? ;-) :-) :-) :-) :-)

Je to přesně jak říkaš, strašně lidí od toho odejde strašně brzy,jen proto že nenajdou co chtěly. Za pár hledání!! je to v lidech a je to dobre. ;-) ;-) Ja zustal věrný a budu!! Ale počasí a čas je náš problém že???

nechce se mi pořád kopat železo. tak používám diskriminaci. mod "coins" a to má ace mnoho různých falešných "prozvuků" reagujících na železo a to mě zdržuje, to je, dle mě jeho největší slabina

No v modu COINS toho spousty zajímavého přejdeš, řekl bych tak 80%. A opravdu rezavé železo splete i jiné detíky. Řekl bych, že když budeš hledat v modu jewelery a budeš dobře poslouchat a pozorovat display, časem budeš rezavé železo kopat jen vyjímečně. Já mám 150 a tohle mám vyzkoušený, nakonec kamarádi, se kterými občas hledám, ti to můžou potvrdit.

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru