Detektor kovů Garrett Ace 250

Chtěl bych poprosit, zda by jste mi jako jeho vlastníci, mohli napsat, jaký je vlastně Garrett Ace 250, jestli je moc poruchový nebo spíše na poměr kvalita/cena až moc dobrý, jeho silné stránky a naopak slabé stránky, jak se chová v horším terénu atp..? Děkuji předem :-)

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 15.7.2010 10:47

Zdravím všechny.!
Mám takový problém s Garett ACE 250,jednoduše co chvíli detekuje nějaké sygnály(pípá).I když ho zvednu talířem k nebi,pořád pípá jako u nálezu.Hodinu fachčí dobře,pak nonstop pípá.Když byly slabé baterky,tak to také dělal,vyměnily se a byl klid.Teď jsou baterie několikrát vyměněné,ale problém zůstal.Nemáte s tím prosím nějaké zkušenosti někdo..?Uznávám,talíř je celkem poškrábaný,na jednom místě kousek odštíplý,kryt nepoužívám,i to může být např.důvod,proč to dělá,uznávám,ale já osobně,nevím...

Tak jsme dva, mám stejný problém, jsem taky zvědavý zda to někdo rozlouskne a poradí..... :(

Zdravím, může to být jedním, nebo i více faktory. Jestli je poškrábaná cívka, tak to je nejpravděpodobnější důvod proč to dělá ty zvuky. A kdybys měl jinou cívku která je v pohodě, tak to můžou dělat vybité baterie, nebo špatně dotažený kabel od cívky do jednotky, nebo je v okolí vysoké napětí, mobilní vysílač, taky to může být mobil v kapse, nebo ohradník pro dobytek. Vzhledem k tomu, že jsem tento komentář našel až po několika měsících co byl napsán, tak už jsi jistě přišel na to, čím to bylo. :-)

Zdravím,
detektor byl na opravě,ale nic nezjistili.Od té doby (přes zimu) jsme s ním nikde nebyly.Baterky tam šly několikrát nové,kabely byly podotahovány.Mobil,to nás s tatou nenapadlo,předtím s tím problém nebyl,ale mobily byly také starší,než jaké máme dnes,můžeme to vyzkoušet.Potom třeba místo hledání (možná spodní voda,nedaleké koleje s vys.napětím.Nevíme).Každopádně,letos půjde určo nová,větší cívka i s novými sluchátky,tak už pak (snad) bude po problémech.I tak,děkuji,že jste se ozval,přeji hezký den.!

Mě to dělal mobil v přední kapse u kalhot, a také blízkost telefonního vysílače (či jak se ta kovová věž mobilních operátorů nazývá).


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru