Detektor kovů Garrett GTI 2500

Z hledáním teprve začínám, pořídil jsem si detektor kovů Garrett GTI 2500, . Uvítám rady a zkušenosti s touhle "mašinkou". Případně najde-li se někdo z okolí Kolína kdo mě poradí v začátcích. Díky milman. ;-) :,-(

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 20.5.2009 13:53

zdravím tě milmane bohužel su z moravy ale nevím jak si sním daleko v ovládání a jestli máš k němu český návod jináč je to dobrý detík našel jsem sním docela dost věciček hodně pípání ti přeje stiha 8-)

Návod v češtině už jsem si stáhl, hledat jsem byl zatím jen párkrát. Uvidíme za pár týdnů až si trochu zvyknu. Zatím nedokážu rozlišovat co mi ukazuje za předmět, ale to se snad poddá. ;-)

Prosím tě , kde jsi ho našel ? ten návod na GTI 2500 , já ho nemůžu nikde najít. Detík bude putovat novému majiteli , a bez návodu mu ho nechci dávat :-(

já bych měl mýt ještě někde adresu na ten návod :-D

ahoj lidičky, není zde někdo z okolí liberce, kdo by vlastnil garret 2500 a umí s nim? máme ho s přítelem krátce a vůbec mu zatím nerozumíme, dííík moc za jakoukoliv reakci. pište raději na: katdvo@seznam.cz

Zdravím taky jem si koupil Garrett GTI 2500 a jsem s toho trochu pletenej lezu po obejváku a pípám všem na nervy.Začínám a tak se učím.Jen by mě zajímalo proč garrett pípá na zlato v úrovni 4,5 stejně jako na alobal? Dá se to nějak odlišit? prosím jestli někdo ví jak na to poraďte.Díky moc Krony :-O

Odlišit se to nedá.Snad jen, pokud je to větší předmět,tak nekopat. 1350 hlásila zlatý prstýnky / snubáky/ na 4 a 2500 je hlásí na 3,5.Doporučuju kopat od 3,5 po 10 všechno. ;-)

mates_21 dík za info holt budu kopat ;-)

Adresa na návod Garett GTI 2500

http://www.elektroeden.cz/Files/id6%5Cnavody%5C8%5C849100_navod.pdf

díky :-)

To vydromenko: písni na klub@lovecpokladu.cz nebo zavolej na 731 10 27 13 rád ti s nastavením poradím.

Elmara

Zdravim,pouziva niekto z vas hlbkovy set od garretta GTI 2500?? ja ho mam ale som z neho jelen ;-)

Zdravím kamarádi, chci se jen tak zeptat, zlehka pokukuju po detíku Garrett GTI 2500, dosud hledám s Garrettem ACE 250, stěžovat si nemůžu až na ty prozvuky ale přece jen si říkám že by třeba časem nebylo od věci pořídit detík lepší... Máte s ním někdo zkušenosti? Je tam vidět výrazná změna? Díky moc a Šťastný Nový Rok 2011.

Podíval bych se na AT, myslím že by měl být pro tebe přechod na tento typ daleko jednoduší, a přístroj je navíc vybavený novou 2D sondou. ;-)

Zdravím, také jsem na něj koukal, je asi pravda že z ACE 250 na AT by to pro mě byl lehčí skok... Když jsem četl o GTI 2500 tak mě nadchly ty funkce, třeba to že už vidíš jestli kopeš malý předmět nebo něco většího. Říkám si, to musí být už pořádná mašina... Takže ty bys doporučoval spíše když už tak to AT jo? Je pravda že zatím hledám chvíli a možná je to GTI pro mě zbytečný no, vím ale že když už něco nového, určitě chci zůstat u Garretta. Ještě se zeptám ta 2D sonda, jaký je v tom rozdíl oproti základní sondě u ACE 250? A taková prosba na konec, jestli byste nemohli k tomu AT doplnit přehled funkcí jako je to u jiných detíků, myslím váhu atd... Předem moc děkuju.

Ahoj
můžu se optat..už tři roky si to pípám s Ace 150 a vyzdvyhovat ze země ty pokládky mě vážně moc baví a proto bych rád zabrousil do ,,silnější" třídy..
pokukoval jsem po GTI 1500(víc by se mi samozřejmě zamlouvala 2500,ale ta cena už je krapet jinde,ale možná by se dalo..) a pak mě taky zaujal ten nový stroj,černý elegán AT PRO International!
Myslím si, že AT PRO by mi asi bylo bližší ovládáním, ale zajimá mě i to DSP u GTI..nevím,pro který se rozhodnout, neznám pro ani proti těchto mašinek a ta prosím o radu!
jaké mají oba stroje dosahy co by jste vytkli...pochváili?!
máteli s těmito detíky nějakou zkušenost nebo typ, prosím napište! budu vděčný za každý názor!!!
Díky všem za případné odpovědi!!!

ahoj používám detektor discovery 2200 a chtěl bych si pořídit nový, o něco lepší. Pokukuju po Garret AT International,můžeš mi poradit, jestli je tento detektor dobrý a o kolik se liší proti GTP 1350? Anebo nějaký jiný detektor,který bys doporučil? Discovery už mi nestačí, chtěl bych lepší. Děkuju :-)

ahoj používám detektor discovery 2200 a chtěl bych si pořídit nový, o něco lepší. Pokukuju po Garret AT International,můžeš mi poradit, jestli je tento detektor dobrý a o kolik se liší proti GTP 1350? Anebo nějaký jiný detektor,který bys doporučil? Discovery už mi nestačí, chtěl bych lepší. Děkuju :-)

dnes mi přišel a potřebuji poradit s nastavením,asi to nebude lehké máte nikdo skušenost a dobrou radu,návod nemám jen naký základ kdyžtak muj mail kovyvlada37@gmail.com díky za každou radu kovy o:-)

Zdravim
něco ti pošlu snad to pomůže

To kovy: co přesně potřebuješ vědět?

Čau chtěl bych si pořídit Garrett 2500 GTI, ale nemůžu nikde najít do jaké hloubky v cm má dosah na drobné mince.

Díky za odpověď

to si raději pořiď explorera nebo e traca budeš mít za stejný peníze, více muziky

Ahoj Hrzan.
Chci od tebe stručnou radu. Předem, píšu ti protože dle tvých příspěvků je vidět že danému tématu rozumíš.
Prosím tě, chci si pořídit detektor a nemám žádné zkušenosti. Po selekci jsem si vybral dva druhy a to: Minelab E-TRAC ULTIMATE a Garrett GTI 2500 můžeš mi sdělit Tvůj názor po jakým by si sáhl ty?
Děkuji za odpověď Lubas Šenkr.

To Martak: GTI určitě není špatný detektor, ale určitě to není žádný přeborník drobotě. Pokud jsi fanda Garrettu, určitě se podívej na nová ATčka. ;-)

To je jen výkřik, Hrzáne. Výkřik. Nech to tady informacím, postoje nemaj vliv. Sorry, kámo.

Jirko já ty dva porovnával, taky jsem ho chtěl a náčelník mi poradil, já to vyzkoušel, tak si dovoluju radit ;-)

fajn, to je jiná. ale neporovnávej detíky, dělá to jen ruchy, rozhoduje co je pod.... :-D

Zdravím všechny fandy tohoto koníčku!
Před 2 měsíci jsem si pořídil detektor garrett gti 2500 (předtím jsem měl ace 250). Chtěl bych poprosit kdo má zkušenosti s gti jestli by se nemohl o nějaké podělit. Předem moc děkuji.

Hoj, rad bych se podelil o nejake skusenosti: hlavni hledaci rezim pro tento detektor je "Diskriminace Zero" (pokud nejde o hledani v extremne mineralizovane pude anebo pokud nejde o hledani zlata jako prvku :); V tomto rezimu funguji "dvojity ton" coz je velmi prakticke, ale hloubka detekce je o neco mensi nez v rezimu "All metalls" - zmysl je v tom, ze naprosta vecsina minci a jinych zajimavych "relics" aj tak lezi ve hloubce do 20 cm, takze rezim "Diskriminace Zero" absolutne postacuje z hlediska hloubky detekce. Take, "Ground Balance" v rezimu Disk.Zero je neregulovatelni - takze neni nutni zabivat se s "Ground Balance" v tomto rezimu (co obcas usetri cas i nervy :) . Stejne jako "Ground Balance", v tomto rezimu nema zadny vlyv na hledani tzv."threshold" level: doporucuji nastavit "threshold", tak aby byl jenom slabe pocut ve sluchatkach. "Frequence" na tomto detektoru je jenom jedna (presne nepamatam, ale asi blizko 7 kHz) - co znamena, ze nema smysl menit frekvenci pro hledani jestly to neni nutne jako v pripade interferenci pritomneho stejneho detektoru anebo v pripade interferenci od blizkeho elektrickeho vedeni. Doporuciji nepouzivat funkci "Bell tone" - protoze si clovek lehko na ni zvykne a funkce neni ulpne duveryhodna :). "Sensitivity" doporuciji nastavit 10 (az max, pokud se neobjavi "sum"). Civka 9.5 (co je originalne dodavana s detektorem) "lepe vidi" ve vlhke zemi (doporucuji hledat po desti); ale nedopurucuji hledat v extremnych teplotnich podminkach (ani plus ani minus). Stav baterek: doporucuji samozrejme nove, nabite (ale detektor docela dobre funguje aj na skoro prazdnich baterkach (1 az 2 ctverecky na display) - bez jakekoliv klesani hloubky detekce). Doporucuji nepouzivat funkci "Search image" - tato funkce trochu spomaluje procesor detektoru. Doporucuji vzdy pouzivat sluchatka. Obcas detektor trosku "blbne" - staci jenom stlacit tlacitko power na dobu cca 10 sekund pokud detektor "bipne" a pak naskoci puvodne nastaveni (reset). A posledni vec jak to popisuje mistr Garrett v navodu - "with experience..." :). Doufam, ze tyto informace k necemu pomuzou.
PS: doporucuji uplne vykaslat se na tech "odbornikov" ktery budu tvrdit, ze tento detektor je spatny na hledani minci a jinych malych nalezu. Toto neni pravda, tento detektor to zvlada skvele :).

Jeste par drobnych, ale dulezitych pripominek: chtel bych upozornit, ze tento detektor (na rozdiel od niektorych jinych) je viac "sluchovo vnimatelny" - pri hledani hledac musi vnimat nejdrive ton a az pak pozerat na display, kde je ukazana konduktivita nalezu. Toto je docela jednoduche upozorneni, ale vela lidi s tym ma trosku problem). Druha dulezita pripominka je v tom, ze "filozofia" tohto detektoru je zalozena vic na tom, ze hledac musi nejdrive nalez zdetekovat, "vyhrabat" a az pak analyzovat co to je :) - tato filozofia na prvni pohled vypada hloupe, ale ma obrovskou vyhodu voci tym jinym "intelektualnym" detektorem (co maji tisic filtru, tisic frekvencii a tisic zbytecnich informaci pro jich majitele :) ).

Myslím, že si to mohol kľudne napísať po slovensky, určite by ti rozumeli. ;-)

Strašně se omlouvám, že jsem zde neodepsal....Díky moc za rady, bylo to po mě moc užitečné a usnadnilo mi to spoustu času...jinak s detektorem chodím už nějakou dobu a musím říct, že zachytí hodně drobotiny, kopal jsem dost hluboké díry a v nich byly malé cíle. Takže gti všechna čest

To senkr :ahoj, hele nevím jestli tomu rozumím, myslím, že jsou tady chytřejší, ale určitě E-Trac, zajed někam kde si to můžeš porovnat, vzít do ruky a myslím že sám uvidíš proč garrett nemůže E tracu konkurovat, teda alespon dle mého názoru :-D

Pro Hrzan: Ja se rozhoduji pro E-Trac a nebo GTI 2500.Hodne jsem o nich zjistoval i volal pres prodejce a tady jsou me odpovedi. E-Tract je lehky vypada moderneji,ma ale neprehledny a nicmoc vzhledovy displej a tady na predvadecim videu ohledne pochopeni tech pitomych kosticek atd se podivej jak ty blbe filty se hodne pletou.Mam na mysli to jak zkousi ruzne predmety broky prstinek a pokazde to haze dost odlisne cisla na displeji.Gti 2500 je tezdi ale prehledny displej,jednoduche nastaveni filtru slozeni kovu a muzes k nemu dokoupit i velkou dvojsondu ktera ma dosah az 6 metru do zeme coz je asi teoreticky ale jeden clovek s ni hleda a do dvou metru najit plechovku od koly je moucha.Takze hledat nalezy po valce atd se oplati vic nez hledat drobnusty v ca 20 cm z slozitymi filtry.Takze podle dosahu jednoznacne gti.Dekuji za pochopeni

Az bude sraz minelabu,tak popros Marka at tam to gti vezme a uvidis sam. Ja mám etrac a kolega gti a nerek bych,ze je gti lepší. Chodit jen podle čísel je pitomost. Pořádné si je oba vyzkoušen není to levná záležitost abys nelitoval.

A souhlasim z panem KOZEROZEC ze prvni treba zdetekovat a vykopat a vyhodnotit aby jsme omylnym detektorem nestraceli hodne cennych nalezu.Dekuji za pochopeni

Pro Boban: Ten gti 2500 je univerzalni to znamena ze najde i ryzi zlato i male kousky coz E-trac je urcen na hledani minci a ruznych starozitnosti. E-Trac prave neumi hledat ryzi zlato coz me celkem dost mrzi. A pokud by umel najit a nasel tak se pravnepodobne bude pohybovat v nastaveni filtru kde me bude informovat nekopat je to bordel.

Jestli chceš hledat přírodní zlato kup si GPX. Co umí etrac se musí vydet. A nějaký recenze a videa ja beru s rezervou. Ukázána platí . Staci se podívat na aukru zač se prodává použitej minelab a za kolik GTI. Myslím, ze i frekvence je u gti nižší . Jestli jsi nekde z okolí Jičína není problém se sejit a porovnat. Jen si musíš to ryzí zlato prinyst svoje Ja nemám.

Zdar, mě to bylo podezřelý hned, dyk ho ani nemá. Nenech se nachytat. Jinak, E-Trac dneska s hledačema na testech supr,velkí sonda, plus Ultimate, a zase dneska CTX s velkou na simulovanej mincivní depot z kopanejch sakra dobrý, když se to umí, a MXT s Ultimate neni plečka a Tejon na Au drobnosti (takový, že stálo za to zabejvat se hloubkou cca 2 cm) ukázal něco, že poklesla čelist. Akorát, že nemluví :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru