Golden Mask GM5

Vlákno pro všechny uživatele detektoru kovů Golden Mask GM5

Návod pro detektor kovů Golden Mak GM5: Návod GM5
Návod pro detektor kovů Golden Mask GM5plus: Návod pro GM5+
Testy detektorů kovů GM5: Testy detektorů kovů GM5 a GM5pus

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 13.10.2015 12:18

Tak jsem majitel GM5.Nejsem znalec GM jenže tento detektor má grafiku ID a pak babo raď.Co píše Delta o tý diskriminaci je pro mě velký ?Určitě na AGečka supr jenže ten rozsah disk.je dost malej.I kousek alobalu v air testu na .max 15 nejde schovat.Po konzultaci s litrjirkou to beru.Na pole to moc nedude páč toho alobalu je moc.Pište,třeba jsem mimo a hlavně marodim(zlomená noha) a venku jsem jsem nechodil.Rád si nechám poradit

ak68 jedna stará pravda,kdo nekope alobal,nekope malý AG 8-)

Mno tak to je pro mě nová zpráva a dost nepříjemná :-( Proto nemám ještě žádné Ag :,-( Dík za radu

Kdo chce malé Ag kope alobal... CHodím s CTX3030 a alobal na 99% poznám ,protože ve dvojosém vyhodnocení už dost napoví , ale většinou ho stejně vykopu .. CO KDYBY ;-)

Tam kde je alobalů málo ho taky vykopu, ale jsou místa kde radši oželím to malé Ag kdyby tam náhodou bylo :-)

přesně tak i na 705 se to da rozlišit,ale tendle signal se prostě kope,neni lepší pocit než kdyý ag vykoukne :-D

Chodím tak abych o všem věděl,že to co chvilku nějak pískne mi nevadí,sluchátka nepoužívám.Kolikrát to malé Ag jde do železa když není v ideální pozici a pak se lehce přejde.

Dík seš hodnej o:-) :-D Ale nebude třeba ,až si nasadí lodičky s dvoustovkou hřebíkem ( říká tomu jehlovej podpatek ,ale já stejně vím, že to má na mě ;-) ) :-D

akupunktura?? se pozná že dělá ve zdravotnictví :-D

Jo i ta holubičí povaha 8-) :-D :-D

vole,ta tě slyšet :-D :-D

Tak okoštuju ten podpatek nosní dírkou a druhej mi vrazí do pr-zadku tak hluboko,že budu mět šu...a kolmo skrz kalhoty o:-) :-D :-D :-D

jsem si to představil,hustýýý :-D

Ano,to znám.Alobal vs. malé AGčka je pravda,jenže ta disk.je dost slabá,ale zas uživatel tohoto detektoru prakticky nemůže přecházet právě ty AGčka,takže bych tento detektor zařadil do kategorie special na mince.Sonda Spider tento stroj ještě posouvá mnohem dál

Ten test od GM4PRO by bodnul :-D

Jsem vlastníkem detektoru golden 5 a jsem max spokojen.Mám ho ze základní cívkou a super.Musím řici sám za sebe,jeto speciál na mince. :-)

To prakticky všechny GMka :-)

Když jsem doma GM5 testoval (2metry od wifi) tak to dost hučelo po přepnutí na druhý kanál v 18Khz tak bylo ticho po pěšině a citlivost šla až skoro na max.a detektor byl pořád v pohodě.V EM rušení bude OK

Je to jak píšeš.ale do bateriového boxu jsem ještě nešt"oural,tak nevim co tam je

S tím se počítá a je to vyřešené,baterie budou 4 a případně pro dovážení bude závažíčko.Mám to překopané na té teleskop tyči a v boxu mám už jen ty baterky.Zbytek je nacpanej v jednotce.

Lepší by bylo tlačit na výrobce aby už konečně přestaly používat zastaralé a dávno překonané NiMh baterie a přešly Lithiové,které by šetřily naše kapsy,čas i ruce ;-)

Myslíš Li-ion baterie?Na jednu stranu dobré,na druhou,pokud nemá baterie ochranu,je naprd.

vlastním gm5 a baterie vydrží cca6 hod nesvítím a chodím bez sluchátek taky mně to připadá málo před vypnutím se jako detík zblázní a pak vypne blbě je vidět stav baterie volal jsem na LP a bylo mi řečeno že se na jaro připravuje více kapacitní zdroj za zvýhodněnou cenu tak uvidíme ;-) :-)

6hodin to je dost málo na novej detektor

Vyšší kapacita baterie nemusí znamenat že déle vydrží,Záleží hlavně na výrobci.Třeba Energizer made in usa vydrží 3.krát déle jak Energizer vyrobený v Indonésii.Výše kapacity je hlavně marketingový tah. ;-)

Já budu přecházet z 10 x1,2V 1000mAh,na 4x 3,7V 800mAh(Li-ion typ 14500),snad si tím nijak moc nepohorším(nabíjel jsem zhruba po 10-12h ).

Přesně tak 8-)

Malá ponámka.Tlačítky plus nebo mínus (enter uprostřed) se nechá vypnout a zapnout digitál.Stačí podržet mínus a obrazovka ztmavne a plusem napak.Tato funkce není podsvícení obrazovky!!! Pro hledání v lese,kde se kope každá barva je to další možnost,jak šetřit baterie. :-) Obrazovku by šlo i zapínat jen případě sporných signálů v režimu analog a to kdekoliv(pole.louka)

Já jsem to vyřešil u GM5 tak,že chodím s dvěma packy.Jeden origin 1000mAh a druhý 2300mAh.Pokud dojdou baterky,vyměním na poli jednoduše celý pack a je to.Doma potom nabíjím nabíječkou na 12ks tužkových,takže do rána jsou všechny nabité. ;-)

Dotaz na majitele GM5,máte citelnou vůli při mávání v oblasti lokte?Já předělával GM4 na tu teleskopickou tyč a dost mě to rozčilovalo.Napoprvé jsem to přisuzoval nedotaženým šroubům loketky ale i při dotažení to bylo stejné.

Taky právě čekám na nějaký pořádný test, abych se konečně rozhoupal :)

Zdravim a co ten Mars Goliaf ma nekdo otestovano.

hmmmm sakra to je dost blbá zpráva :-/ Teda určitě pro rodinu ,až jim sdělím přání pro ježíška o:-) :-D :-D :-D

Doporučená je 24 - 25. Docela tomu dáváš za ušiska ;-)

Tož já u zera chodím taky víc v devítce a moc to nevadí ( teda jak kde ) o:-)

Když už je to nachozené, tak to problém není. Pokud je to ze začátku kdy pak přemýšlíš nad každým prdnutím zda to neco nebylo ... :)

:-D :-D :-D tyhle prdance mě nedávno dostali v lese ,kde nevím proč, šel prostředkem lesa ohradník o kterým sem neměl tušení .Pořád sem stahoval a stahoval a málem sem se do něj chytil :-D :-D
Taky tam nic jinýho,než ten ohradník ,ale nepíplo 8-)
Ale jinak už z 98% vím ,co můžu pod cívkou čekat ;-)

já to neotevřu.Chce to po mně,abych si založil účet a to disciplína,kterou neovládám. :-( Tyto faceboky a různě sdílené veřejné PC účty neprovozuji,teda mimo LP ;-)

wtf?

https://www.youtube.com/watch?v=Ju_Z_tRICzM

Pozor hlášení: GM5 právě dorazila ke mně domů a jde se na to! V následujících dnech budu testovat, co to půjde :-) Výsledek bude v článku - snad stihnu před vánoci, abyste si případně stihli napsat Ježíškovi :-)

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru