Golden Mask GM5

Vlákno pro všechny uživatele detektoru kovů Golden Mask GM5

Návod pro detektor kovů Golden Mak GM5: Návod GM5
Návod pro detektor kovů Golden Mask GM5plus: Návod pro GM5+
Testy detektorů kovů GM5: Testy detektorů kovů GM5 a GM5pus

v kategorii Detektory kovu, založil Elmara 13.10.2015 12:18

Maciz rozhodně mě vychází lépe než gm4

GM5+ je dál. Na recenzi dělám, jenže do toho je spousta jiné práce, takže nezvládám stříhat video. Zřejmě tedy napíšu recenzi a video - alespoň to plánované dlouhé s popisy grafu, dodělám později. Myslím, že psanou recenzi bych mohl do konce týdne dát.
Ve zkratce ale: GM5+ překonává konečně gm4 v několika ohledech: Díky grafu je jasné, co kopu. Pak jsou to nové možnosti nastavení, posuny frekvence a s tím související možnosti odrušení EMI a dalších vlivů. Separačně skvělej detektor. Dosahama minimálně stejnej, jako gm4. Více tedy v recenzi, ale gm5+ s klidným svědomím doporučuju už teď.

Mě jde hlavně o to rušení,starší GM5 se mi už neruší a tak jsem spokojený.Za 200,- jsem koupil 10 xSanyo Enelop 1900mAh a výdrž teď mám víc jak 21h

Sorry, nechci aby to vypadalo jako rejpání, ale když něco slíbím, tak to buď splním nebo nic neslibuju. Takhle to ten detektor jenom poškozuje, protože lidi si zákonitě řeknou, že to asi nic tak skvělého nebude.....úplně stejné to u tebe bylo i s GM5 a ukázalo se, že to opravdu žádná bomba nebyla.

Dodám, že každému nabízím srovnání, může si kdykoli ke mně přijet ozkoušet.


Zpět do chatu

Přidat příspěvek

Pro vložení příspěvku se musíte přihlásit. Pokud nemáte na tomto webu účet, zaregistrujte se.

↑ Nahoru + Zobrazit další nabídky

Nahoru